Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

 

Lumene (2 kpl)

24,90 (Arvo 49,80)
Verkkokaupassa

Lumene Time Freeze 2016 -lahjapakkaus sisältää Lumene Time Freeze Kiinteyttävän päivävoiteen 50 ml ja Lumene Time Freeze Kiinteyttävän silmänympärysvoiteen 15 ml.

Lumene Time Freeze Kiinteyttävä päivävoide auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden, kiinteyttää ja ehkäisee juonteiden muodostumista. Lumene Time Freeze Kiinteyttävä silmänympärysvoide auttaa kiinteyttämään ihoa ja ehkäisemään juonteiden muodostumista. Vaalentaa tummia silmänalusia ja kosteuttaa ihoa.

19,90 (Arvo 31,80)
Verkkokaupassa

Lumene Meikkilahjapakkaus 2016 sisältää mustan Lumene True Mystic Volume Mascara -ripsivärin 11 ml ja Lumene Arctic Glow -huuliöljyn 8 ml, sävy 200 Kaste.