hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (7 kpl)

Lumene Arctic SPA Suihkugeeli 250 ml

Lumene Arctic SPA Suihkugeeli 250 ml

10,50
Verkkokaupassa

Ylellinen suihkugeeli puhdistaa hemmotellen vartalonihon samettisella, hohtavalla koostumuksellaan. Naisellisen elegantti tuoksu ja ainutlaatuisen koostumus viettelevät aistejasi. Suomalainen tupasvillauute kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa. Ihostasi tulee raikkaan puhdas ja hemmoteltu.

Tuoteinfo:

Lumene Artic SPA Suihkugeeli, pese vartalosi hellin, hierovin liikkein. Huuhtele lopuksi. Täydennä vartalonpesua Arctic SPA Kuorintavoiteella.

4,6667 / 5
Lumene Body Refresh Cloudberry 2in1 suihkugeeli & kuorinta 200 ml

Lumene Body Refresh Cloudberry 2in1 s...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Body Refresh Cloudberry 2in1 Suihkugeeli & kuorinta 200 ml on kätevä 2 in 1 -tuote joka puhdistaa ja kuorii ihon. Luonnolliset rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleen ihosolukon, jolloin iho tuntuu sileämmältä, tasaisemmalta ja pehmeämmältä. Kuorinnan jälkeen iho on myös valmiimpi vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet. Hellävarainen kuorinta sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Lakan nektarin detox-ominaisuus auttaa ihoa näyttämään kirkkaammalta ja heleämmältä. Lakka sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa. Raikas tuoksu virkistää ja piristää antaen raikkaan olon koko päiväksi.

4,0 / 5
Lumene Body Refresh Cranberry virkistävä suihkugeeli 400 ml

Lumene Body Refresh Cranberry virkist...

6,50
Verkkokaupassa

Lumene Body Refresh Cranberry Virkistävä suihkugeeli 400 ml on raikas, suomalaista karpalon siemenöljyä sisältävä suihkugeeli, joka puhdistaa vartalon ihon hellävaraisesti. Karpaloinen tuoksu hemmottelee aisteja.
Samalla kun raikastava suihkugeeli puhdistaa vartalosi täydellisesti, suomalaisen karpalon siemenöljy kosteuttaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi. Karpalon siemenöljy sisältää välttämättömiä rasvahappoja, karotenoideja ja kasvisteroleja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Kaikista jalostamattomista luonnonöljyistä karpalo sisältää eniten tätä tehokasta antioksidanttia. Levitä kostealle iholle pyörivin liikkein, vaahdota ja huuhtele.

Lumene Berry Refresh 2in1 Suihkugeeli & Kuorinta 200 ml

Lumene Berry Refresh 2in1 Suihkugeeli...

2,45 (4,90)
Verkkokaupassa

Energiaa suomalaisesta lakasta. Raikkaat ja nopeasti imeytyvät tuotteet kosteuttavat ja hoitavat vartalon ihoa. Kätevä 2in1 -tuote puhdistaa ja kuorii ihon. Luonnolliset rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleen ihosolukon, jolloin iho tuntuu sileämmältä, tasaisemmalta ja pehmeämmältä. Kuorinnan jälkeen iho on myös valmiimpi vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet.

Tuoteinfo:

Hellävarainen kuorinta sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Levitä pyörivin liikkein kostutetulle iholle, vaahdota ja huuhtele.

5,0 / 5
Sivun alkuun