hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (18 kpl)

Lumene Arctic SPA Suihkugeeli 250 ml

Lumene Arctic SPA Suihkugeeli 250 ml

10,50
Verkkokaupassa

Ylellinen suihkugeeli puhdistaa hemmotellen vartalonihon samettisella, hohtavalla koostumuksellaan. Naisellisen elegantti tuoksu ja ainutlaatuisen koostumus viettelevät aistejasi. Suomalainen tupasvillauute kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa. Ihostasi tulee raikkaan puhdas ja hemmoteltu.

Tuoteinfo:

Lumene Artic SPA Suihkugeeli, pese vartalosi hellin, hierovin liikkein. Huuhtele lopuksi. Täydennä vartalonpesua Arctic SPA Kuorintavoiteella.

4,6667 / 5
Lumene Arctic SPA Vartalovoide 200 ml

Lumene Arctic SPA Vartalovoide 200 ml

13,50
Verkkokaupassa

Ylellinen, ravitseva vartalovoide, joka kosteuttaa ihoa välittömästi. Nopeasti imeytyvä, silti täyteläinen koostumus hemmottelee aistejasi ja on helppo levittää koko vartaloniholle. Naisellisen ylellinen tuoksu viettelee mielesi ja suomalainen tupasvillauute kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoasi. Ihostasi tulee täydellisen pehmeä, kosteutettu ja olostasi erittäin rentoutunut.

Tuoteinfo:

Lumene Artic SPA Vartalovoide, levitä kevein, hierovin liikkein puhtaalle vartaloniholle. Pehmennä kyynärpäät, kantapäät tai muut kuivat ihoalueet Arctic SPA Pehmentävällä Vartalovoilla.

Lumene Body Refresh Cloudberry vartaloemulsio 200 ml

Lumene Body Refresh Cloudberry vartal...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Body Refresh Cloudberry Kosteuttava vartaloemulsio 200 ml on kevyt emulsio joka levittyy iholle höyhenkevyesti ja imeytyy nopeasti. Helppo käyttää kiireisinäkin aamuina! Kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja silkinsileältä. Vartaloemulsio sisältää lakan siemenöljyä, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja vahvistaa ihon omaa, luonnollista suojaa. Virkistävä ja piristävä tuoksu antaa raikkaan tunteen koko vartalolle ja energiaa päivään.

Lumene Body Refresh Cloudberry 2in1 suihkugeeli & kuorinta 200 ml

Lumene Body Refresh Cloudberry 2in1 s...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Body Refresh Cloudberry 2in1 Suihkugeeli & kuorinta 200 ml on kätevä 2 in 1 -tuote joka puhdistaa ja kuorii ihon. Luonnolliset rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleen ihosolukon, jolloin iho tuntuu sileämmältä, tasaisemmalta ja pehmeämmältä. Kuorinnan jälkeen iho on myös valmiimpi vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet. Hellävarainen kuorinta sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Lakan nektarin detox-ominaisuus auttaa ihoa näyttämään kirkkaammalta ja heleämmältä. Lakka sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa. Raikas tuoksu virkistää ja piristää antaen raikkaan olon koko päiväksi.

4,0 / 5
Lumene Body Refresh Cranberry vartalovoide 200 ml

Lumene Body Refresh Cranberry vartalo...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Body Refresh Cranberry Ravitseva vartalovoide 200 ml on täyteläinen vartalovoide joka kosteuttaa tehokkaasti kuivankin ihon. Iho tuntuu samettisen pehmeältä ja sileältä. Karpaloinen tuoksu ja ilmavanpehmeä koostumus hemmottelevat aisteja. Sisältää suomalaista karpalon siemenöljyä, joka ravitsee ihoa, suojaa ihoa tehokkaasti ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Iho pysyy kauniina, pehmeänä ja kimmoisana.Täydellinen hemmotteluhetkiin tai kuivan ihon päivittäiseen hoitoon.

Lumene Body Refresh Cranberry Silottava vartalokuorinta 150 ml

Lumene Body Refresh Cranberry Silotta...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Body Refresh Cranberry Silottava vartalokuorinta 150 ml kuorii ihoa poistaen sen pinnalta kuolleen ihosolukon, jolloin iho näyttää kirkkaammalta. Iho tuntuu välittömästi sileämmältä ja pehmeämmältä ja näyttää kauniin tasaiselta. Säännöllinen vartalon kuorinta auttaa pitämään ihon pehmeänä ja terveen näköisenä. Lisäksi kuorinta auttaa ihoa vastaanottamaan tehokkaammin esimerkiksi vartalovoiteen tehoaineet. Kuorinta sisältää suomalaista karpalon siemenöljyä. Kuorivat ainesosat ovat biohajoavia!

5,0 / 5
Lumene Body Refresh Cranberry Tasoittava selluliittiseerumi 150 ml

Lumene Body Refresh Cranberry Tasoitt...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Body Refresh Cranberry Tasoittava selluliittiseerumi 150 ml on tehokas selluliittiseerumi joka auttaa hajottamaan rasvakertymiä tehostamalla rasvakudoksen hajoamista eli lipolyysiä. Saa ihon tuntumaan välittömästi pehmeämmältä ja sileämmältä. Säännöllisessä käytössä saa ihon näyttämään huomattavasti kimmoisammalta sekä ennaltaehkäisee uuden selluliitin muodostumista. Sisältää suomalaista karpalon siemenöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Siemenöljyn sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa tehokkaasti ennenaikaista vanhenemista vastaan.

Lumene Body Refresh Cloudberry kosteuttava vartaloemulsio 400 ml

Lumene Body Refresh Cloudberry kosteu...

6,50
Verkkokaupassa

Lumene Body Refresh Kosteuttava vartaloemulsio 400ml levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti. Virkistävä tuoksu piristää ja energisoi. Kevyt vartalovoide imeytyy hetkessä ja kosteuttaa tehokkaasti.
Iho tuntuu pehmeältä, kimmoisalta ja silkkisen sileältä. Sisältää suomalaisen lakan siemenöljyä, joka auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja vahvistaa sen omaa, luonnollista suojaa. Raikas tuoksu piristää ja antaa lisäenergiaa koko päiväksi! Levitä puhtaalle, kuivalle iholle.

Lumene Body Refresh Cranberry virkistävä suihkugeeli 400 ml

Lumene Body Refresh Cranberry virkist...

6,50
Verkkokaupassa

Lumene Body Refresh Cranberry Virkistävä suihkugeeli 400 ml on raikas, suomalaista karpalon siemenöljyä sisältävä suihkugeeli, joka puhdistaa vartalon ihon hellävaraisesti. Karpaloinen tuoksu hemmottelee aisteja.
Samalla kun raikastava suihkugeeli puhdistaa vartalosi täydellisesti, suomalaisen karpalon siemenöljy kosteuttaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi. Karpalon siemenöljy sisältää välttämättömiä rasvahappoja, karotenoideja ja kasvisteroleja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Kaikista jalostamattomista luonnonöljyistä karpalo sisältää eniten tätä tehokasta antioksidanttia. Levitä kostealle iholle pyörivin liikkein, vaahdota ja huuhtele.

Lumene Natural Bronze Heleyttävä BB-vartalovoide 150 ml

Lumene Natural Bronze Heleyttävä BB-v...

14,90
Verkkokaupassa

Kevyt, sävytetty, kosteuttava vartalovoide korostaa päivetystäsi tai koristaa ihosi juhlia varten. Kaksivaikutteinen vartalovoide heleyttää ihoasi välittömästi sädehtivillä, kullanhohtoisilla helmiäisillä ja hoitaa sitä kosteuttavilla ainesosilla kuten aloe veralla. Vartalovoide tasoittaa ihosi sävyä luonnollisella, päivettyneellä sävyllä joka kestää hyvin mutta on helppo pestä pois. Suomalaisen lakan ainutlaatuinen nektari lisää ihosi luonnollista hehkua. Raikas, virkistävä tuoksu. Suunniteltu erityisesti dekolteelle, käsivarsille ja säärille. Ei sisällä auringonsuojakerrointa.

2,0 / 5
Lumene Berry Refresh 2in1 Suihkugeeli & Kuorinta 200 ml

Lumene Berry Refresh 2in1 Suihkugeeli...

2,45 (4,90)
Verkkokaupassa

Energiaa suomalaisesta lakasta. Raikkaat ja nopeasti imeytyvät tuotteet kosteuttavat ja hoitavat vartalon ihoa. Kätevä 2in1 -tuote puhdistaa ja kuorii ihon. Luonnolliset rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleen ihosolukon, jolloin iho tuntuu sileämmältä, tasaisemmalta ja pehmeämmältä. Kuorinnan jälkeen iho on myös valmiimpi vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet.

Tuoteinfo:

Hellävarainen kuorinta sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Levitä pyörivin liikkein kostutetulle iholle, vaahdota ja huuhtele.

5,0 / 5
Lumene Berry Refresh Kosteuttava Vartaloemulsio 200 ml

Lumene Berry Refresh Kosteuttava Vart...

2,45 (4,90)
Verkkokaupassa

Energiaa suomalaisesta lakasta. Raikkaat ja nopeasti imeytyvät tuotteet kosteuttavat ja hoitavat vartalon ihoa. Kevyt emulsio levittyy iholle kevyesti ja imeytyy nopeasti. Helppo käyttää kiireisinäkin aamuina. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja silkinsileältä.

Tuoteinfo:

Levitä puhtaalle, kuivalle iholle.

3,0 / 5
Lumene Arctic Aqua 24h syväkosteuttava vartaloemulsio 225 ml

Lumene Arctic Aqua 24h syväkosteuttav...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana.

Tuoteinfo:

Lumene Arctic Aqua 24h Syväkosteuttava Vartaloemulsio. Raikas, tehokosteuttava ja nopeasti imeytyvä voide. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä ja ainutlaatuisen kosteuttavan teknologian joka sitoo vettä ihosoluihin. Ihon kosteuspitoisuus palautuu ja säilyy optimaalisena. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Käyttö päivittäin koko vartalolle.

4,5 / 5

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät vartalonhoitotuotteet, joiden avulla saat ihosi tuntumaan jumalaisen silkkiseltä. Hoitamalla ihoasi päivittäin varmistat, että ihosi pysyy kauniina ja kimmoisena koko ajan. Sokoksen verkkokaupasta löydät vartalonhoidon klassikot sekä uutuustuotteet.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Vartalonhoito avain kauniiseen ihoon</span><br/><br/>Hoitamalla vartalosi ihoa hyvin ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista. Valikoimistamme löydät kiinteyttäviä sekä hyvin kosteuttavia voiteita, joiden avulla voit hoitaa ihon ongelmakohtia. Vartalonhoidossa tulee muistaa myös kuorinta, jotta iho pysyy ihanan kuulaana sekä terveenä. <br/>

Sivun alkuun