hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (3 kpl)

Lumene Arctic Aqua tuplapakkaus

Lumene Arctic Aqua tuplapakkaus

14,90

(Arvo 19,81)
Verkkokaupassa

Tuplapakkaus sisältää: Lumene Arctic Aqua -päivävoiteen 50 ml & -yövoiteen 50 ml.
Päivävoide nostaa ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää kosteuden haihtumista edesauttamalla ihon oman, luonnollisen suojan palautumista.Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä ja ainutlaatuisen kosteuttavan teknologian joka sitoo vettä ihosoluihin. Ihon kosteuspitoisuus palautuu ja säilyy optimaalisena. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Yövoide auttaa ihoasi pysymään pehmeänä ja hyvinvoivana huolehtimalla sen omasta luonnollisesta suojasta. Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä ja ainutlaatuisen kosteuttavan teknologian joka sitoo vettä ihosoluihin. Ihon kosteuspitoisuus palautuu ja säilyy optimaalisena. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana.

Lumene Complete Rewind -ihonhoitopakkaus (tuplapakkaus)

Lumene Complete Rewind -ihonhoitopakk...

49,50

(Arvo 79,80)
Verkkokaupassa

Tuplapakkaus, sisältää Complete Rewind Syväkorjaava Päivävoide SK 15, 50ml ja Complete Rewind Syväkorjaava Yövoide 50 ml. Korjaa ja silottaa ihoa tehokkaasti.

Tuoteinfo:

Voiteet on kehitetty madaltamaan syviäkin ryppyjä ja parantamaan ihon täyteläisyyttä. Auttaa parantamaan kasvojenpiirteiden kiinteyttä veltostumista vastaan, silottaa ja tekee ihosta säteilevän kauniin ja tasaisemman sävyisen.

4,5556 / 5
Sivun alkuun