hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (4 kpl)

Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava yövoide 50 ml

Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava y...

9,90
Verkkokaupassa

Kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja pitkäkestoisesti yön aikana. Auttaa ihoasi pysymään pehmeänä ja hyvinvoivana huolehtimalla sen omasta luonnollisesta suojasta.

Tuoteinfo:

Lumene Arctic Aqua Syväkosteuttava Yövoide. Levitä voidetta iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle.

4,5 / 5
Lumene Bright Now Visible Repair korjaava yövoide 50 ml

Lumene Bright Now Visible Repair korj...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hemmotteleva yövoide auttaa vähentämään ryppyjä tehden ihosta pehmeämmän ja sileämmän.
Ainutlaatuinen lakan kantasoluteknologia auttaa silottamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä suojaamalla ja ylläpitämällä ihon omien kantasolujen aktiivisuutta ja toisaalta tehostamalla ihon oman hyaluronihapon muodostumista. Runsaasti antioksidantteja sisältävä lakan nektari auttaa heleyttämään ja suojaamaan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Käytt: Levitä voidetta iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Saadaksesi parhaan hoitotuloksen, käytä voiteen alla Korjaavaa & Heleyttävää Seerumia.

4,0 / 5
Lumene Time Freeze Kiinteyttävä yövoide 50 ml

Lumene Time Freeze Kiinteyttävä yövoi...

11,95 (23,90)
Verkkokaupassa

Samettinen voide auttaa vahvistamaan ihon rakennetta yön aikana. Voide auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden, se kiinteyttää ja ehkäisee juonteiden muodostumista. Suomalainen kanerva suojaa ihon elastiinisäikeitä ja kasviproteiinit aktivoivat ihon kollageenin tuotantoa. Kanervan sisältämä arbutiini ehkäisee ihon pigmenttimuutoksia. Sisältää yli 90% luonnon raaka-aineita. Ei sisällä parabeeneja eikä synteettisiä väriaineita.

Tuoteinfo:

Kiinteyttävä Yövoide auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden. Levitä voidetta iltaisin puhtaalle iholle.

4,0 / 5
Sivun alkuun