hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (9 kpl)

Lumene Valo Bright Eyes All-In-One Heleyttävä & Korjaava silmänympärysvoide 15 ml

Lumene Valo Bright Eyes All-In-One He...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Bright Eyes All-In-One Heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide auttaa häivyttämään turvotusta ja tummia silmänalusia sekä kirkastamaan ja kaunistamaan silmänympärysihon lisäksi myös yläluomea. Kevyt, hoitava ja hajusteeton koostumus tuntuu silkkiseltä silmänympärysiholla tehden ihosta kosteutetun ja virkistyneen näköisen. Tehokas Beautifeye(tm)-teknologia yhdessä pohjoisen lakan ja C-vitamiinin kanssa auttaa kirkastamaan ja kaunistamaan myös yläluomen aluetta. Aamuin ja illoin käytettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta.

Käyttö:
Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle, myös yläluomelle.

Lumene Lähde Pure Dew Drops Tehokosteuttava silmänympärysgeeli 15 ml

Lumene Lähde Pure Dew Drops Tehokoste...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene LÄHDE Pure Dew Drops Tehokosteuttava silmänympärysgeeli kosteuttaa tehokkasti herkkää silmänympärysihoa ja auttaa häivyttämään turvotusta sekä tummia silmänalusia. Kevyt geeli antaa sekä välitöntä että pitkäkestoista kosteutusta ja hajusteettomana sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Sisältää puhdasta, pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana.

Käyttö:
Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle aamuin illoin. Vinkki! Taputtele geeli iholle kevyesti nimettömällä välttääksesi ylimääräistä rasitusta herkällä silmänympärysiholla.

Lumene Complete Rewind Syväkorjaava silmänympärysvoide 15 ml

Lumene Complete Rewind Syväkorjaava s...

35,50 31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Samettinen, jälleenrakentava voide auttaa korjaamaan ryppyjä ja tummia silmänalusia. Hajusteeton. Luonnon ja käänteentekevän teknologian yhdistelmä korjaa ikääntymisen merkkejä, ravitsee ja suojaa ihoa. Suomalaisen tyrnin sisältämät erityisen arvokkaat omega rasvahapot ravitsevat ihoa, ehkäisevät uusien ryppyjen muodostumista ja auttavat suojaamaan DNA:ta. Edistyksellinen anti-glykaatioteknologia suojaa ihon rakenneproteiineja elastiinia ja kollageenia haitallisten sokereiden ikäännyttävältä vaikutukselta, auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta. Ihoa jälleenrakentavat peptidit vähentävät näkyvästi olemassa olevia ryppyjä ja ja palauttavat ihon luonnollisen, nuorekkaan täyteläisyyden. Käyttö: Taputtele pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle aamuin illoin.

3,0 / 5
Lumene Ultra Sensitive silmänympärysvoide 15 ml

Lumene Ultra Sensitive silmänympärysv...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttaa, rauhoittaa, ja vähentää herkän ihon punoitusta. Lumene Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava silmänympärysvoiteen suomalainen mustikkauute ja keramidit muodostavat ainutlaatuisen ihoa suojaavan teknologian joka kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa. Kliinisesti tutkitusti vahvistaa ihon omaa suojamekanismia ympäristön haittavaikutuksia vastaan ja vähentää nopeasti kuumotusta, punoitusta ja kiristävää tunnetta. Kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton ja väriaineeton.

4,0 / 5
Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava silmänympärysgeeli 15 ml

Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava s...

Auttaa pitämään ihon pehmeänä ja hyvinvoivana sekä vaalentamaan tummia silmänalusia. Hajusteeton.

Tuoteinfo:

Lumene Arctic Aqua Syväkosteuttava Silmänympärysgeeli. Levitä pieni pisara silmänympärysiholle aamuin illoin.

4,5 / 5
Tilapäisesti loppu
Lumene Complete Rewind -syväkorjaava silmänympärysvoide 15 ml

Lumene Complete Rewind -syväkorjaava...

39,90
Verkkokaupassa

Palauta ihosi nuorekkuus Lumene Complete Rewind –hoitotuotteiden avulla. Tuotteiden sisältämä käänteen tekevä Anti-Glykaatio –teknologia suojaa ihoasi huonoilta sokereilta, jotka ikäännyttävät ihoasi ennenaikaisesti. Yhdessä antioksidantteja täynnä olevan suomalaisen tyrnin kanssa se silottaa ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja selkeyttää kasvojen piirteitä. Ihostasi tulee kauniimpi ja kiinteämpi. Sitä on pohjoisen luonnon voima.

Tuoteinfo:

Samettinen, jälleenrakentava voide auttaa korjaamaan ryppyjä ja tummia silmänalusia suomalaisen tyrnin, anti-glykaatio teknologian ja peptidien avulla. Käyttö: Taputtele pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle aamuin illoin.

4,3333 / 5
Sivun alkuun