Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (19 kpl)

Lumene Valo Glow Refresh Heleyttävä & Kosteuttava kasvosuihke 100 ml

Lumene Valo Glow Refresh Heleyttävä &...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Glow Refresh Heleyttävä & kosteuttava kasvosuihke on janoisen ja väsyneen ihon pelastaja kellonajasta riippumatta! Välittömästi kosteuttava suihke sisältää ainutlaatuista, antioksidanttipitoista pohjoisen lakan marjauutetta sekä C-vitamiinia sisältävän kirkastavan teknologian* yhdistettynä lakan siemenuutteeseen ja marjaveteen sekä puhtaaseen pohjoiseen lähdeveteen. Lisäät suihketta sitten aamulla puhtaalle iholle tai päivällä meikin päälle, ihosi tuntuu välittömästi virkeämmältä ja raikkaammalta!
*patenttihakemus vireillä

Käyttö:
Suihkuta puhtaalle iholle ennen kasvovoidetta sekä meikin päälle päivän aikana.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 30 ml

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & S...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & silottava hyaluronitiiviste antaa iholle maksimaalista kosteutus- ja kirkastustehoa ainutlaatuisella lakan siemenuutteen, puhtaan pohjoisen lähdeveden ja kahdentyyppisen hyaluronihapon yhdistelmällä, saaden ihon tuntumaan ja näyttämään sileämmältä ja heleämmältä. Tiivistetty tehotuote saa ihosi tuntumaan välittömästi raikkaalta ja ihanteellisesti kosteutetulta.

Käyttö:
Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saadaksesi käytä yhdessä seerumin ja kasvovoiteen kanssa.

Lumene Valo Arctic Berry Cocktail Heleyttävä & Ravitseva tehohoito 30 ml

Lumene Valo Arctic Berry Cocktail Hel...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Heleyttävä & ravitseva tehohoito hoitaa ja ravitsee jopa erittäin kuivaa ihoa jättäen sen täydellisen kosteutetuksi, säteileväksi ja pehmeäksi. Lakan ja karpalon siemenöljyä, C-, B3- ja B5-vitamiinia, omega-rasvahappoja sekä puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävä ainutlaatuinen kaksiosainen öljytehohoito hoitaa ja ravitsee ihoa.

Käyttö:
Ravistettava ennen käyttöä. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle ennen kasvovoidetta.

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava kasvosuihke 100 ml

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration Ko...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & raikastava kasvosuihke tuo puhdasta kosteutta ihollesi hetkessä! Raikas suihke kosteuttaa päivän aikana. Virkistäydy ja taistele iltapäiväväsymystä vastaan raikkalla suihkauksella puhdasta pohjoista lähdevettä ja tehokkaasti kosteuttavaa, luonnollista koivun mahlaa.

Käyttö:
Suihkuta puhtaalle iholle ennen kasvovoidetta ja meikin päälle raikastamaan ja kosteuttamaan päivän aikana. Erittäin hienojakoinen suihke ei sotke meikkiäsi mutta antaa iholle välitöntä kosteutta.

Lumene Bright Now hyaluronitiiviste 30 ml

Lumene Bright Now hyaluronitiiviste 3...

20,90
Verkkokaupassa

Lumene Bright Now heleyttävä ja silottava hyaluronitiiviste antaa maksimaalista kosteutustehoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Tehokas yhdistelmä suomalaista lakkaa, c-vitamiina ja kahden tyyppistä hyaluronihappoa auttaa vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä, heleämmältä ja kiinteämmältä. Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle enne päivä-/yövoidetta. Parhaan tuloksen saadaksesi käytä yhdessä seerumin ja voiteen kanssa.

4,3571 / 5
Lumene Arctic Aqua tuplapakkaus

Lumene Arctic Aqua tuplapakkaus

14,90

(Arvo 19,81)
Verkkokaupassa

Tuplapakkaus sisältää: Lumene Arctic Aqua -päivävoiteen 50 ml & -yövoiteen 50 ml.
Päivävoide nostaa ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää kosteuden haihtumista edesauttamalla ihon oman, luonnollisen suojan palautumista.Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä ja ainutlaatuisen kosteuttavan teknologian joka sitoo vettä ihosoluihin. Ihon kosteuspitoisuus palautuu ja säilyy optimaalisena. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Yövoide auttaa ihoasi pysymään pehmeänä ja hyvinvoivana huolehtimalla sen omasta luonnollisesta suojasta. Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä ja ainutlaatuisen kosteuttavan teknologian joka sitoo vettä ihosoluihin. Ihon kosteuspitoisuus palautuu ja säilyy optimaalisena. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana.

Lumene Time Freeze Kiinteyttävä V-Shaping pikakaunistaja 30 ml

Lumene Time Freeze Kiinteyttävä V-Sha...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lisää ihon napakkuutta ja palauttaa kimmoisuutta, lifting-vaikutus tuntuu välittömästi. Auttaa silottamaan ryppyjä ja selkeyttämään kasvojen ja kaulan piirteitä. Välitön pikakaunistava lifting-vaikutus ja säännöllisessä käytössä pitkäkestoinen kiinteytys. Suomalainen puolukkauute* ja Skin Messenger Molecules™ -teknologia auttavat tukemaan ihon kiinteydestä huolehtivien kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä silottamaan ryppyjä. Peptidiyhdisteen piirteitä kohottava vaikutus luo napakamman ja selkeämmän leukalinjan.

4,4444 / 5
Lumene Complete Rewind Kaksivaikutteinen tehohoito rypyille 30 ml

Lumene Complete Rewind Kaksivaikuttei...

43,90 34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitotiiviste auttaa tehokkaasti vähentämään näkyviä ryppyjä ja juonteita sekä välittömästi että pitkäkestoisesti. Luonnon ja käänteentekevän teknologian yhdistelmä korjaa ikääntymisen merkkejä, ravitsee ja suojaa ihoa. Suomalaisen tyrnin sisältämät erityisen arvokkaat omega rasvahapot ravitsevat ihoa, ehkäisevät uusien ryppyjen muodostumista ja auttavat suojaamaan DNA:ta. Edistyksellinen anti-glykaatioteknologia suojaa ihon rakenneproteiineja elastiinia ja kollageenia haitallisten sokereiden ikäännyttävältä vaikutukselta, auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta. Ihoa jälleenrakentavat peptidit vähentävät näkyvästi olemassa olevia ryppyjä ja ja palauttavat ihon luonnollisen, nuorekkaan täyteläisyyden. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ennen päivä/yövoidetta.

3,5 / 5
Lumene Bright Now Visible Repair ihonsävyä korjaava seerumi 30 ml

Lumene Bright Now Visible Repair ihon...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaunistavat, valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ihon sävyä välittömästi ja auttavat luomaan virheettömän näköisen ihon. Säännöllinen käyttö auttaa vaalentamaan ja häivyttämään pigmenttiläiskiä. Ainutlaatuinen lakan kantasoluteknologia auttaa silottamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä suojaamalla ja ylläpitämällä ihon omien kantasolujen aktiivisuutta ja toisaalta tehostamalla ihon oman hyaluronihapon muodostumista. Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen päivä / yövoidetta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä säännöllisesti.

Tuoteinfo:

Virheettömän näköinen iho.

4,0 / 5
Lumene Bright Now Visible Repair korjaava seerumi 30 ml

Lumene Bright Now Visible Repair korj...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tukee ihon omaa, luonnollista kykyä korjata itse itseään. Ainutlaatuinen lakan kantasoluteknologia auttaa silottamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä suojaamalla ja ylläpitämällä ihon omien kantasolujen aktiivisuutta ja toisaalta tehostamalla ihon oman hyaluronihapon muodostumista. Runsaasti antioksidantteja sisältävä lakan nektari auttaa heleyttämään ja suojaamaan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Käyttö: Levitä seerumia aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Saadaksesi parhaan hoitotuloksen, käytä seerumin kanssa Korjaavaa & Heleyttävää Päivävoidetta ja Yövoidetta.

4,5455 / 5
Lumene Roosa nauha Time Freeze Ultra Firm Elixir kiinteyttävä tehohoito 30 ml

Lumene Roosa nauha Time Freeze Ultra...

Time Freeze kiinteyttävä tehohoito Roosa nauha -kampanjapakkauksessa. Ihon tehokkaaseen silottamiseen ja kiinteyttämiseen. Peptidiyhdiste korjaa ihoa sisältäpäin millä on ryppyjä silottava vaikutus. Auttaa parantamaan ihon laatua: huokoset supistuvat ja iho tuntuu silkkisen sileältä. Valoa heijastavat helmiäispigmentit saavat ihosi säteilemään välittömästi.

1,0 / 5
Vain myymälässä
Lumene Bright Now Vitamin C tehohoito 30 ml

Lumene Bright Now Vitamin C tehohoito...

20,90
Verkkokaupassa

Ravitseva tehohoito. Samettisen pehmeä iho! Öljyn hoitava koostumus sisältää runsaasti suomalaisen lakan ja karpalon antioksidantteja sekä kapselointiteknologian ansiosta erityisen tehokasta C-vitamiinia. Auttaa ravitsemaan erityisen kuivankin ihon pehmeäksi ja elinvoimaiseksi sekä vähentämään kuivuudesta johtuvia juonteita. Tuloksena on samettisen pehmeä iho. Käyttö: Ravistettava ennen käyttöä. Levitä ennen päivä-/yövoidetta.

4,1667 / 5
Lumene Time Freeze -kiinteyttävä pikakaunistaja 30ml

Lumene Time Freeze -kiinteyttävä pika...

Välittömään virkistämiseen ja juonteiden häivyttämiseen. Ihosta tulee hetkessä silminnähden kiinteämpi, säteilevämpi ja sävyltään raikkaampi. 40 + iho, kaikki iho tyypit

Tuoteinfo:

Lumene Time Freeze Kiinteyttävä Pikakaunistaja. Levitä puhtaalle iholle.: Pikakaunistukseen aina tarvittaessa. Erinomainen meikin alla. Parhaan kiinteyttävän tuloksen saat käyttämällä päivittäin päivä / yövoiteen alla.

4,52 / 5
Vain myymälässä
Lumene Sensitive Touch -rauhoittava hoitoseerumi 30 ml

Lumene Sensitive Touch -rauhoittava h...

27,50
Verkkokaupassa

Rauhoittava Hoitoseerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa välittömästi ja auttaa vähentämään sekä punoitusta, kuumotusta että ihon kiristystä. Iho tuntuu välittömästi hyvinvoivalta. Auttaa vahvistamaan ihon omaa suojamekanismia ympäristön haittavaikutuksia vastaan ja suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Tuoteinfo:

Levitä hoitoseerumia aamuin illoin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen päivä- tai yövoidetta. Parhaan hoitotuloksen saat käyttämällä tuotetta Sensitive Touch -kasvovoiteiden alla. Sopii erinomaisesti käytettäväksi myös muiden Lumene -voiteiden kanssa silloin, kun satunnaista ihon herkkyyttä ilmenee.

4,375 / 5
Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävät kauneuspisarat 28 kpl

Lumene Bright Now Vitamin C heleyttäv...

Tehokas kauneuskuuri antaa silkinpehmeän ihon ja heleyttä erityisesti väsyneelle ja himmeälle iholle. Suomalaisen lakan siemenöljy suojaa ihoa stressitekijöiltä. Erityisen tehokas C-vitamiini yhdessä puolukan siemenöljyn kanssa kirkastaa ihoa pitkävaikutteisesti. Käyttö: Käytä kuuriluontoisesti 28 päivän ajan, yksi kapseli päivässä. Irrota kapselin pää kiertämällä. Purista sisältö sormenpäille. Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen päivä- tai yövoidetta. Vältä silmänympärysihoa.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun