hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (40 kpl)

Lumene Valo Glow Reveal Kirkastava & Silottava kosteusvoide 50 ml

Lumene Valo Glow Reveal Kirkastava &...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Glow Reveal Kirkastava & silottava kosteusvoide kirkastaa ja kosteuttaa ihoa saaden sen näyttämään sileämmältä ja heleämmältä. Raikas, kevyt voide virkistää tuoden iholle heleän ja kosteutetun tunteen. Ainutlaatuista, antioksidanttipitoista pohjoisen lakan marjauutetta sekä C-vitamiinia sisältävä kirkastava teknologia* yhdistettynä lakan siemenuutteeseen, puhtaaseen pohjoiseen lähdeveteen, hyaluronihappoon ja B3- ja B5-vitamiiniin sekä lakan siemenöljyn omega-rasvahappoihin saa ihon näyttämään nuorekkaan täyteläiseltä, säteilevältä, kauniilta ja virkistyneeltä.
*patenttihakemus vireillä

Käyttö:
Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Vinkki! Ekstrakosteutusta ja kirkastusta saadaksesi käytä kasvovoiteen alla Lumene VALO Glow Boost Vitamin C hyaluronitiivistettä. Voit myös virkistää ja kosteuttaa ihoasi päivän mittaan Lumene VALO Glow Refresh Vitamin C kasvosuihkeella.

Lumene Lähde Hydration Recharge Tehokosteuttava yövoide 50 ml

Lumene Lähde Hydration Recharge Tehok...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene LÄHDE Hydration Recharge Tehokosteuttava yövoide ravitsee ja syväkosteuttaa yön aikana, saaden ihon näyttämään hyvinvoivalta ja säteilevältä aamulla. Sisältää puhdasta, pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti yön aikana.

Käyttö:
Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin. Vinkki! Ekstrakosteutusta saadaksesi käytä kasvovoiteen alla Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavaa & Raikastavaa kasvosuihketta.

Lumene Lähde Hydration Rescue Ravitseva 24h kosteusbalsami 50 ml

Lumene Lähde Hydration Rescue Ravitse...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene LÄHDE Hydration Rescue Ravitseva 24H kosteusbalsami ravitsee ja syväkosteuttaa kuivaa ihoa välittömästi 24 tunnin ajan. Hoitava koostumus jättää ihon pehmeän, hyvinvoivan ja säteilevän näköiseksi.
Täyteläinen balsami kietoo ihon hoidettuun tunteeseen ja tehokkaaseen kosteutukseen. Sisältää puhdasta, pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana. Erityisesti kuivan ihon tarpeisiin kehitetty yhdiste muodostaa iholle kalvon, joka kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa.

Käyttö:
Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Vinkki! Ekstrakosteutusta saadaksesi käytä kasvovoiteen alla Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavaa & Raikastavaa kasvosuihketta.

Lumene Lähde Intense Hydration 24h tehokosteusvoide 50 ml

Lumene Lähde Intense Hydration 24h te...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene LÄHDE Intense Hydration 24H Tehokosteusvoide syväkosteuttaa ihoa välittömästi ja 24 tunnin ajan, saaden ihon tuntumaan ja näyttämään täydellisen kosteutetulta, hyvinvoivalta ja säteilevältä. Raikas, kevyt voide imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen pehmeäksi, sileäksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää puhdasta, pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana.

Käyttö:
Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Vinkki! Ekstrakosteutusta saadaksesi käytä kasvovoiteen alla Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavaa & Raikastavaa kasvosuihketta.

Lumene Lähde Matte Hydration Tasapainottava 24h kosteusvoidegeeli 50 ml

Lumene Lähde Matte Hydration Tasapain...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene LÄHDE Matte Hydration Tasapainottava 24H kosteusvoidegeeli auttaa pitämään ihon mattapintaisena, supistamaan ihohuokosia ja syväkosteuttamaan ihoa välittömästi ja 24 tunnin ajan. Öljytön koostumus tekee ihosta raikkaan ja säteilevän. Innovatiivinen koostumus yhdistää raikkaan voiteen ja erittäin kevyen geelin. Imeytyy nopeasti ihoon jättäen ihon välittömästi raikkaaksi, mattapintaiseksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana.

Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Vinkki! Ekstrakosteutusta saadaksesi käytä kasvovoiteen alla Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavaa & Raikastavaa kasvosuihketta.

Lumene Valo Overnight Bright Heleyttävä & Uudistava yövoide 50 ml

Lumene Valo Overnight Bright Heleyttä...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Overnight Bright Heleyttävä & uudistava yövoide kirkastaa väsynyttä ihoa palauttaen ihon heleyden yön aikana. Ihanan täyteläinen ja hoitava koostumus hemmottelee, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Antioksidanttipitoisen pohjoisen lakan siemenuutetta ja siemenöljyä, A-, B3-, C- ja E-vitamiinia, puhdasta pohjoista lähdevettä ja hyaluronihappoa sisältävä koostumus virkistää väsynyttä ihoa. Uusi teknologia tekee ihosta heleämmän ja hyvinvoivan näköisen. Aamulla ihosi näyttää ja tuntuu pehmeältä, levänneeltä ja heleältä!

Käyttö:
Levitä iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Vinkki! Käytä Lumene VALO Glow Boost Kirkastavaa ja Silottavaa hyaluronitiivistettä ennen yövoidetta saadaksesi lisää kosteutus- ja kirkastustehoa.

Lumene Valo Vitamin C Heleyttävä päivävoide Sk15 50 ml

Lumene Valo Vitamin C Heleyttävä päiv...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Vitamin C Heleyttävä päivävoide SK15 kosteuttaa, heleyttää ja suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta saaden ihon näyttämään välittömästi säteilevämmältä. Raikas, kosteuttava koostumus heleyttää ja kosteuttaa ihoa saaden sen tuntumaan hyvinvoivalta ja elinvoimaiselta. Auringon haittavaikutuksilta suojaava koostumus sisältää antioksidanttipitoisen pohjoisen lakan siemenöljyä ja siemenuutetta, B5-, C- ja E-vitamiinia, sekä valoa heijastavia pigmenttejä antamaan iholle välitöntä säteilyä. Kehitetty iholle, joka kaipaa heleyttä, kosteutta ja keskivahvaa aurinkosuojaa.

Käyttö:
Levitä aamuisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

Lumene Complete Rewind tuplapakkaus

Lumene Complete Rewind tuplapakkaus

49,90

(Arvo 79,81)
Verkkokaupassa

Tuplapakkaus sisältää: Lumene Complete Rewind -päivävoiteen 50 ml & -yövoiteen 50 ml.
Syväkorjaava päivävoide on kehitetty madaltamaan syviäkin ryppyjä ja parantamaan ihon täyteläisyyttä. Auttaa parantamaan kasvojenpiirteiden kiinteyttä veltostumista vastaan, silottaa ja tekee ihosta säteilevän kauniin ja tasaisemman sävyisen. Innovaatio: yhdistää optimaalisen UVA/UVB suojan uuteen infrapunasäteilyltä (IR) suojaavaan teknologiaan. Yövoide auttaa parantamaan kasvojenpiirteiden kiinteyttä veltostumista vastaan, silottaa ja ravitsee ihoasi tehokkaasti yön aikana. Luonnon ja käänteentekevän teknologian yhdistelmä korjaa ikääntymisen merkkejä, ravitsee ja suojaa ihoa.

Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava kasvovoide 50 ml

Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava k...

9,90
Verkkokaupassa

Raikas tehokosteuttava voide nostaa ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää kosteuden haihtumista edesauttamalla ihon oman, luonnollisen suojan palautumista.

Tuoteinfo:

Lumene Arctic Aqua Syväkosteuttava Kasvovoide. Levitä voidetta aamuisin/iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle.

4,8 / 5
Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava yövoide 50 ml

Lumene Arctic Aqua -syväkosteuttava y...

9,90
Verkkokaupassa

Kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja pitkäkestoisesti yön aikana. Auttaa ihoasi pysymään pehmeänä ja hyvinvoivana huolehtimalla sen omasta luonnollisesta suojasta.

Tuoteinfo:

Lumene Arctic Aqua Syväkosteuttava Yövoide. Levitä voidetta iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle.

4,5 / 5
Lumene Bright Now voidepakkaus

Lumene Bright Now voidepakkaus

29,90

(Arvo 41,80)
Verkkokaupassa

Voidepakkaus sisältää: Lumene Bright Now -päivävoiteen 50 ml ja -yövoiteen 50 ml.
Lumene Bright Now Heleyttävät voiteet tuplapakkaus. Päivävoide SK15 on raikas ja kosteuttava koostumus joka sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja kapselointiteknologian ansiosta erityisen tehokasta C-vitamiinia. Näiden yhteisvaikutus heleyttää ihoasi ja suojaa sitä ulkoisilta haittavaikutuksilta kuten auringonvalon ikääntymistä aiheuttavilta vaikutuksilta. Heleyttävä&Ravitseva yövoide sisältää täyteläisen pehmeän koostumuksen ja sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja kapselointiteknologian ansiosta erityisen tehokasta C-vitamiinia. Näiden yhteisvaikutus heleyttää ihoasi ja suojaa sitä ulkoisilta, ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavilta haittavaikutuksilta. Virkistää väsynyttä ihoa.

4,0 / 5
Lumene Time Freeze -pigmenttiläiskiä vaalentava täsmähoito 15ml

Lumene Time Freeze -pigmenttiläiskiä...

24,90
Verkkokaupassa

Auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia ja parantamaan sekä tasoittamaan ihon sävyä. 40 + iho, kaikki iho tyypit

Tuoteinfo:

Lumene Time Freeze Pigmenttiläiskiä vaalentava täsmähoito. Levitä pieni pisara suoraan pigmenttiläiskälle ennen muita ihonhoitotuotteita. Käytä säännöllisesti parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

2,0 / 5
Lumene Bright Now yövoide 50 ml

Lumene Bright Now yövoide 50 ml

20,90
Verkkokaupassa

Lumene Bright Now heleyttävä ja ravitseva yövoide on kehitetty ravitsemaan ja virkistämään väsynyttä ihoa sekä suojaamaan ikääntymisen ensimerkeiltä. Voiteen sisältämä hyaluronihappo auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti jolloin kuivuudesta johtuvat rypyt silottuvat ja iho näyttää raikkaalta ja levänneeltä. A-vitamiini vähentää ihon karheutta ja E-vitamiini vahvistaa ihon omaa suojamuurin toimintaa. Allantoiini rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Käyttö: Levitä voidetta iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle.

5,0 / 5
Lumene Bright Now kiiltoa kontrolloiva voidegeeli 50 ml

Lumene Bright Now kiiltoa kontrolloiv...

20,90
Verkkokaupassa

Kontrolloi kiiltoa, supistaa huokosia ja heleyttää ihoa. Raikas ja kosteuttava, öljytön koostumus sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja kapselointiteknologian ansiosta erityisen tehokasta C-vitamiinia. Näiden yhteisvaikutus heleyttää ihoasi ja suojaa sitä ulkoisilta, ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavilta haittavaikutuksilta.

3,9 / 5
Lumene Complete Rewind Syväkorjaava päivävoide SK 20 50 ml

Lumene Complete Rewind Syväkorjaava p...

39,90 31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Syväkorjaava päivävoide on kehitetty madaltamaan syviäkin ryppyjä ja parantamaan ihon täyteläisyyttä. Auttaa parantamaan kasvojenpiirteiden kiinteyttä veltostumista vastaan, silottaa ja tekee ihosta säteilevän kauniin ja tasaisemman sävyisen. Innovaatio: yhdistää optimaalisen UVA/UVB suojan uuteen infrapunasäteilyltä (IR) suojaavaan teknologiaan. Luonnon ja käänteentekevän teknologian yhdistelmä korjaa ikääntymisen merkkejä, ravitsee ja suojaa ihoa. Suomalaisen tyrnin sisältämät erityisen arvokkaat omega rasvahapot ravitsevat ihoa, ehkäisevät uusien ryppyjen muodostumista ja auttavat suojaamaan DNA:ta. Edistyksellinen anti-glykaatioteknologia suojaa ihon rakenneproteiineja elastiinia ja kollageenia haitallisten sokereiden ikäännyttävältä vaikutukselta, auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta. Ihoa jälleenrakentavat peptidit vähentävät näkyvästi olemassa olevia ryppyjä ja palauttavat ihon luonnollisen, nuorekkaan täyteläisyyden.

4,6667 / 5