Luhta (10 kpl)

129,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luhta takki naisille. Kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi. Ihanteelliset tuulensuoja- ja lämpöominaisuudet. Tekniset arvot 5 000 mm / 5 000 mvp: Vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote suojaa ja tuntuu miellyttävältä yllä aktiivisessa ulkoilussa. Hengittävä materiaali, joka tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Joustava vuori. Polyamidi-vuori. Säädettävä vyötärö, helma ja hihansuut. Kiinteä, säädettävä huppu. Lenkki puhelimen johdolle pääntiessä. Useita käytännöllisiä taskuja. Sisä-/Povitasku Heijastava logoprintti.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

89,90
Verkkokaupassa

Luhta vanutakki naisille. Käsitelty vettähylkiväksi. Painettu tikkikuviointi ja kiinteä huppu. Väljempi mitoitus.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

89,90
Verkkokaupassa

Luhta vanutakki naisille. Käsitelty vettähylkiväksi. Vetoketjulliset taskut. Joustava helma ja hihansuut. Kaunis kukkakuosi.

Useita vaihtoehtoja

149,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luhta Mari naisten ulkoilutakki

Useita vaihtoehtoja

Luhta takki naisille. Tuotteen kuluneelta näyttävät kohdat kuuluvat luonnollisena osana tuotteen ilmeeseen eikä niitä voi pitää virheinä. Tämän tuotteen ainutlaatuisen värjäystekniikan ansiosta jokainen tuote on yksilöllinen. Ihanteelliset tuulensuoja- ja lämpöominaisuudet. 1/2 puuvillavuori, 1/2 polyesteri vuori. Säädettävä vyötärö ja hihansuut. Kiinteä huppu. Useita käytännöllisiä taskuja. Aplikointikoristelu.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä