{}

Lemon Juice & Glycerine (4 kpl)

Lemon Juice & Glyserine Lime&Jugurtti lahjapakkaus

Lemon Juice & Glyserine Lime&Jugurtti...

3,75 (7,50)
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus sisältää: Lemon Juice&Glyserine Lime & Jogurtti -suihkusaippuan 250 ml ja Lemon Juice&Glyserine Lime & Jogurtti In-Shower -vartalovoiteen 250 ml.
Raikkaat limen tuoksuiset tuotteet suihkuun.

Levitä suihkusaippua märälle iholle, huuhtele hyvin. Tuote sopii myös hiuksille. In-Shower on suihkussa käytettävä vartalovoide. Levitetään kostealle iholle suihkussa ja huuhdellaan.

4,0 / 5
Lemon Juice & Glycerine Sitruuna nestesaippua 275 ml

Lemon Juice & Glycerine Sitruuna nest...

Lemon Juice & Glycerine Sitruuna nestesaippua puhdistaa kädet hellästi ja tehokkaasti. Sisältää ihoa hoitavaa glyseriiniä, ei kuivata ihoa. Raikas sitruunan tuoksu.

Tuoteinfo:

Pullo avataan ja suljetaan kiertämällä pumppua neljänneskierros nuolen osoittamaan suuntaan.

Vain myymälässä
Lemon Juice & Glycerine Avokado & Sitruuna vartalovoide 250 ml

Lemon Juice & Glycerine Avokado & Sit...

1,95 (3,90)
Verkkokaupassa

Normaalille/kuivalle iholle tarkoitettu vartalovoide sisältää kosteuttavaa avokadoöljyä ja sheavoita. Imeytyy nopeasti. Voiteessa on mieto tuoksu, jossa on häivähdys sitruunaa.

Tuoteinfo:

Suihkussa käytettävä vartalovoide normaalille/kuivalle iholle. Raikas limen tuoksu. Sisältää hoitavaa mehiläisvahaa.

5,0 / 5
{}

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät vartalonhoitotuotteet, joiden avulla saat ihosi tuntumaan jumalaisen silkkiseltä. Hoitamalla ihoasi päivittäin varmistat, että ihosi pysyy kauniina ja kimmoisena koko ajan. Sokoksen verkkokaupasta löydät vartalonhoidon klassikot sekä uutuustuotteet.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Vartalonhoito avain kauniiseen ihoon</span><br/><br/>Hoitamalla vartalosi ihoa hyvin ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista. Valikoimistamme löydät kiinteyttäviä sekä hyvin kosteuttavia voiteita, joiden avulla voit hoitaa ihon ongelmakohtia. Vartalonhoidossa tulee muistaa myös kuorinta, jotta iho pysyy ihanan kuulaana sekä terveenä. <br/>

Sivun alkuun