Lavera (6 kpl)

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luomuvilliruusua ja tarkoin valikoituja luomukasviuutteita sisältävä hellivä vartalovoide hoitaa ihoa hellävaraisesti ja jättää sen silkin pehmeäksi. Nopeasti imeytyvä, pitkään kosteuttava voide tuoksuu ihastuttavasti ruusulle. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luomulime- ja luomurautarohtouutetta sisältävä vartalovoide kosteuttaa ja virkistää ihoa koko päivän. Nopeasti imeytyvä voide jättää ihon silkinpehmeäksi samalla kun pirteä limentuoksu piristää aisteja. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

15,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa siloittava vartalovoide sisältää luomulaatuista vihreää kahvia ja teetä, jotka kiihdyttävät ihon pintaverenkiertoa. Luomurosmariini ja -rypäle taas stimuloivat ihon aineenvaihduntaa ja tekevät ihosta silkin pehmeän. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luomuappelsiini- ja luomutyrniöljyä sisältävä vartalovoide kosteuttaa ja virkistää ihoa koko päivän. Nopeasti imeytyvä voide jättää ihon silkinpehmeäksi samalla kun hedelmäinen appelsiinintuoksu virkistää aisteja. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttavaa luomukookosöljyä ja hemmottelevaa luomuvaniljauutetta sisältävä vartalovoide tekee ihosta vastustamattoman sileän. Nopeasti imeytyvä voide kosteuttaa ihoa pitkään tarjoten samalla eksoottisen kookoksen ja vaniljan tuoksuisen hyvänolon hetken. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

12,90
Verkkokaupassa

Luomulimeuutetta ja luomurohtorautayrttiä sisältävä vartalovoide hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Rautarohtoyrtti ja sitrus virkistävät kehoa ja mieltä. Raikas limen tuoksu.