{}

Lavera (22 kpl)

Lavera Basis Sensitiv Toothpaste hammastahna 75 ml

Lavera Basis Sensitiv Toothpaste hamm...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luomuauringonhattu-uutetta ja propolista sisältävä hampaita suojaava fluoriton hammastahna hdistaa hampaat hellävaraisesti ja rauhoittaa ikeniä. Säännöllisesti käytettynä ksylitolia ja piihappoa sisältävä hammastahna poistaa tehokkaasti plakkia ja estää karieksen syntyä. Ei sisällä fluoria. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

4,0 / 5
Lavera Basis Sensitiv Foot Cream jalkavoide 75 ml

Lavera Basis Sensitiv Foot Cream jalk...

8,90
Verkkokaupassa

Luomumakadamiaöljyä ja hoitosavea sisältävä jalkavoide imeytyy nopeasti ja hoitaa jalkoja pitkään tehden ihosta hyvin hoidetun ja kosteutetun. Voide myös ehkäisee liiallista hikoilua ja hajuja. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

5,0 / 5
Vain verkkokaupassa
Lavera Exotic Body Lotion Coconut Dreams vartalovoide 150 ml

Lavera Exotic Body Lotion Coconut Dre...

6,45 (12,90)
Verkkokaupassa

Luomukookosöljyä ja hellivää luomuvaniljaa sisältävä vartalovoide tekee ihosta vastustamattoman pehmeän. Kevyt voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa pitkään jättäen eksoottisen kookoksen ja vaniljan tuoksun. Vegaani, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (NaTrue-sertifiointi).

Käytä vartalovoidetta päivittäin saadaksesi ihostasi täydellisen pehmeän ja hyvinvoivan.

3,0 / 5
Vain verkkokaupassa
Lavera Lime Sensation Refreshing vartalovoide 150 ml

Lavera Lime Sensation Refreshing vart...

6,45 (12,90)
Verkkokaupassa

Luomulimeuutetta ja luomurohtorautayrttiä sisältävä vartalovoide hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Rautarohtoyrtti ja sitrus virkistävät kehoa ja mieltä. Raikas limen tuoksu.

Vain verkkokaupassa
Lavera Shower & Bath Gel Rose Garden -suihkugeeli 150 ml

Lavera Shower & Bath Gel Rose Garden...

4,50 (9,00)
Verkkokaupassa

Wild Rose suihkugeelin villiruusu-uutteet ja öljyt sekä myrtin kasviuutteet jättävät iholle ihanan pehmeän tunnun hoitamalla ihoa. Samalla kaikki aistit nauttivat suloisesta ruusuntuoksusta.

Tuoteinfo:

Levitä suihkugeeli kostealle iholle ja huuhdo lopuksi huolellisesti.

Vain verkkokaupassa
Lavera Body Lotion Rose Garden -vartalovoide 150 ml

Lavera Body Lotion Rose Garden -varta...

6,45 (12,90)
Verkkokaupassa

Nopeasti imeytyvä Wild Rose vartalovoide viimeistelee sensuellin ja rentouttavan vartalonhoitohetken ihanaan ruusun tuoksuun. Villiruusuöljy ja vitamiinit virkistävät ihoa huumaavan ruusuntuoksun helliessä hajuaisteja samalla kun oliivi- ja manteliöljyt yhdessä sheavoin kanssa hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Tuoteinfo:

Levitä voide puhtaalle iholle.

Vain verkkokaupassa
{}

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät vartalonhoitotuotteet, joiden avulla saat ihosi tuntumaan jumalaisen silkkiseltä. Hoitamalla ihoasi päivittäin varmistat, että ihosi pysyy kauniina ja kimmoisena koko ajan. Sokoksen verkkokaupasta löydät vartalonhoidon klassikot sekä uutuustuotteet.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Vartalonhoito avain kauniiseen ihoon</span><br/><br/>Hoitamalla vartalosi ihoa hyvin ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista. Valikoimistamme löydät kiinteyttäviä sekä hyvin kosteuttavia voiteita, joiden avulla voit hoitaa ihon ongelmakohtia. Vartalonhoidossa tulee muistaa myös kuorinta, jotta iho pysyy ihanan kuulaana sekä terveenä. <br/>

Sivun alkuun