hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Lavera (12 kpl)

lavera Re-Energizing Sleeping Cream yövoide 50 ml

lavera Re-Energizing Sleeping Cream y...

19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monivaikutteinen 5in1 yövoide elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Kallisarvoiset raaka-aineet, kuten luomumanteli- ja -oliiviöljy, hyaluronihappo, luomuviinirypäle ja E-vitamiini antavat soluille energiaa uusiutumiseen, silottavat ja kiinteyttävät sekä tekevät ihosta raikkaan ja säteilevän näköisen. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

Lavera Regenerating Cranberry päivävoide 50 ml

Lavera Regenerating Cranberry päivävo...

26,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa uudistava päivävoide aikuiselle, +45-vuotiaalle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Häivyttää pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien pigmenttimuutosten muodostumista. Päivävoiteen sisältämä luomukarpalo auttaa ehkäisemään ennenaikaista ihon ikääntymistä, luomuarganöljy ylläpitää ihon lipiditasapainoa ja silottaa ihoa sekä kasvikollageeni tukee ihon luonnollista kollageenisynteesiä ja silottaa ryppyjä. Näkyvästi sileämpi ja nuorekkaamman näköinen iho! NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

Lavera Regenerating Cranberry yövoide 50 ml

Lavera Regenerating Cranberry yövoide...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa elvyttävä ja kiinteyttävä yövoide aikuiselle, +45-vuotiaalle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti häivyttäen samalla juonteita ja ryppyjä. Luomukarpalo auttaa ehkäisemään ennenaikaista ihon ikääntymistä, luomuarganöljy ylläpitää ihon lipiditasapainoa ja silottaa ihoa sekä kasvikollageeni tukee ihon luonnollista kollageenisynteesiä ja silottaa ryppyjä. Näkyvästi sileämpi ja nuorekkaamman näköinen iho! NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

Lavera Green Tea Mattifying Balancing Cream voide 50 ml

Lavera Green Tea Mattifying Balancing...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mattapinnan jättävä ihoa tasapainottava kosteusvoide normaalille ja sekaiholle. Hoitovoiteen sisältämä antioksidanttinen vihreä luomutee supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ja tasoittaa ärtynyttä ihoa sekä luomukehäkukka hoitaa kuivia kohtia ja tasapainottaa ihoa. Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuisin ja iltaisin kevyin, pyörivin liikkein. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

Lavera Organic Mint Pore Refining Moisturising Fluid emulsio 50 ml

Lavera Organic Mint Pore Refining Moi...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihohuokosia supistava kosteusemulsio epäpuhtaalle iholle. Luomuminttu supistaa ja puhdistaa ihohuokosia, sinkki kuivattaa finnejä ja ehkäisee tulehduksia sekä salisyylihappo ehkäisee finnien syntymistä. Huomattavasti tasaisempi ja kauniimpi iho. Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuisin ja iltaisin kevyin, pyörivin liikkein. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

Lavera Basis Sensitiv Moisturizing Cream kosteusvoide 50 ml

Lavera Basis Sensitiv Moisturizing Cr...

16,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luomujojobaa ja -aloe veraa sisältävä kasvovoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja suojaa sitä ympäristön vaikutuksilta. Arvokkaat kasviraaka-aineet tekevät ihosta raikkaan ja kimmoisan samalla kun E-vitamiinia ja sheavoita sisältävä koostumus ylläpitää ihon luontaista kosteustasapainoa.Hiero voidetta hellävaroen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

5,0 / 5
Lavera Basis Sensitiv Anti-Ageing Moisturizing Cream Q10 päivävoide 50 ml

Lavera Basis Sensitiv Anti-Ageing Moi...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Koentsyymi Q10 sisältävä Anti-ageing moisturising cream –kosteusvoide vähentää todistetusti hienoja juonteita ja ryppyjä kosteuttaen samalla ihoa tehden siitä luonnollisen säteilevän. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaani. Hiero voide hellävaroen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

Lavera Colour Correction 8in1 sävyttävä kosteusvoide aikuiselle iholle 30 ml

Lavera Colour Correction 8in1 sävyttä...

22,90
Verkkokaupassa

Luomulaatuista Camu Camua ja luonnollisia mineraalipigmenttejä sisältävä monitoimivoide, joka kosteuttaa 24h, kirkastaa ihoa, peittää ihon pienet virheet, häivyttää pigmenttiläiskiä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ihoa, suojaa vapailta radikaaleilta sekä sisältää suojakertoimen 6.

Tuoteinfo:

Levitä Colour Correction -voidetta puhtaille kasvoille. Tarvittaessa lisää toinen kerros paremman peittävyyden saamiseksi.

4,0 / 5
Lavera Rich Day Cream päivävoide 30ml

Lavera Rich Day Cream päivävoide 30ml

25,90
Verkkokaupassa

Aikuiselle, 45+ iholle. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti silottaen samalla juonteita ja ryppyjä. Karpaloa ja arganöljyä sisältävä koostumus vähentää pigmenttiläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista. Suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tuoteinfo:

Levitä päivävoide kevyin hierovin liikkein puhtaalle iholle.

4,0 / 5
Sivun alkuun