Lavera (10 kpl)

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuksille eloisuutta ja kiiltoa antava shampoo. Luomumalvaa ja helmiuutetta sisältävä hoitava koostumus puhdistaa ja hoitaa elottomia hiuksia latistamatta niitä. Hiukset saavat takaisin luontaisen taipuisuutensa. Hiero märkiin hiuksiin sormenpäilläsi, huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saat, kun käytät yhdessä lavera Gloss & Bounce Conditioner -hoitoaineen kanssa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Shampoo ja hoitoaine samassa tuotteessa vahvistaa hiuksia ja estää kaksihaaraisten syntymistä. Luomumanteli- ja -makadamiapähkinäöljyä sisältävä koostumus hoitaa hiuksia tehokkaasti samalla kun se puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Ravintorikkaat öljyt hellivät vaurioituneita hiuksia tukien niiden luonnollista uusiutumista. Hiero märkiin hiuksiin sormenpäilläsi, huuhtele hyvin. Et tarvitse hoitoainetta. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Päivittäiseen käyttöön suunniteltu shampoo puhdistaa hiukset kuivattamatta niitä. Luomusitruunamelissaa ja -minttua sisältävä koostumus tekee hiuksista ihanan raikkaat juuresta latvaan luonnollisesti. Hiero märkiin hiuksiin sormenpäilläsi, huuhtele hyvin. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lavera Repair & Care -hoitoaine vahvistaa hiusten rakennetta ja tekee niistä pehmeät ja sileät. Luomuruusukukkaisvettä sekä herneproteiinia sisältävä innovatiivinen koostumus antaa hiuksille tärkeitä ravintoaineita luonnollisesti samalla korjaten hiusten vaurioita. Hiero sormenpäillä pähkinän kokoinen määrä hoitoainetta pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa kahdesta kolmeen minuuttia ja huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saat käyttämällä yhdessä lavera Repair & Care Shampoon kanssa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

lavera Colour & Shine -hoitoaine säilyttää värjättyjen hiusten eloisuuden ja kiillon. Luomukarpalo ja -avokado silottaa hiusten pinnan ja helpottaa niiden kampaamista. Hiuksesi saa tarvitsemansa luonnollisen hoidon ja hiusten väri säilyy pidempään. Hiero sormenpäillä pähkinän kokoinen määrä hoitoainetta pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa kahdesta kolmeen minuuttia ja huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saat käyttämällä yhdessä lavera Colour & Shine Shampoon kanssa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gluteeniton hoitoaine tekee hiuksista kiiltävät ja taipuisat. Luomumalvaa ja helmiuutetta sisältävä koostumus hoitaa elottomia hiuksia tehden niistä säteilevät ja takuttomat. Hiero sormenpäillä pähkinän kokoinen määrä hoitoainetta pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa kahdesta kolmeen minuuttia ja huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saat käyttämällä yhdessä lavera Gloss & Bounce Shampoon kanssa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille suunniteltu shampoo, jonka sisältämät luomuruusukukkaisvesi ja herneproteiini vahvistavat hiusten rakennetta. Hiero märkiin hiuksiin sormenpäilläsi, huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saat, kun käytät yhdessä lavera Repair & Care Conditioner -hoitoaineen kanssa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo hellii värjättyjä hiuksia ja estää niitä menettämästä kiiltoaan. Luomukarpalo ja -avokado puhdistavat hiuksesi luonnollisesti ja antaa sille tarvittavat ravintoaineet. Hiero märkiin hiuksiin sormenpäilläsi, huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saat, kun käytät yhdessä lavera Colour & Shine Conditioner -hoitoaineen kanssa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lavera Volume & Strength -shampoo antaa hiuksille näkyvästi enemmän runsautta latistamatta hiuksia. Luomuappelsiini ja vihreää luomutee vahvistaa hiusten rakennetta. Hiero märkiin hiuksiin sormenpäilläsi, huuhtele hyvin. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen.

8,90
Verkkokaupassa

Ruusu-uute, kasvikeratiini ja betaiini korjaavat ja parantavat hiuksen rakennetta. Sokerista ja kookoksesta saadut miedot pesevät ainesosat puhdistavat hiukset hellävaraisesti. Hiuksista tulee taipuisat ja kosteutetut.

Tuoteinfo:

Ruusushampoo kuiville ja rasittuneille hiuksille. Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin ja huuhtele lämpimällä vedellä.