hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

 


Lancôme (6 kpl)

Lancôme Génifique Repair yövoide 50 ml

Lancôme Génifique Repair yövoide 50 ml

95,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lancôme esittelee Génifique Repairin SC, ihon nuorekkuutta aktivoivan yövoiteen, joka palauttaa niiden proteiinien tuotannon, jotka ovat osana ihon pinnan uusiutumisprosessia nukkuessasi. Ravitsee ihoa ja tukee sen luonnollista uusiutumisprosessia yön aikana.Aamu aamun jälkeen ihosi näyttää ravitulta ja uudistuneelta. Iho on samettisen pehmeä, levännyt ja tuntuu joustavammalta. Väsymyksen ja ikääntymisen merkit ovat vähentyneet. Ihosta tulee näkyvästi nuorekkaampi.

Tuoteinfo:

Ihon nuorekkuutta aktivoiva yövoide. Levitä yövoide iltaisin puhtaille kasvoille. Parhaan tuloksen saat käyttämällä yövoidetta Génifique-tiivisteen kanssa.

5,0 / 5
Lancôme Rénergie Nuit Multi-Lift yövoide 50 ml

Lancôme Rénergie Nuit Multi-Lift yövo...

115,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kohottava, kiinteyttävä yövoide ryppyjä vastaan. Kasvoille ja kaulalle. Ihon arkkitehtuurin korjaaminen voi vaikuttaa ihon kiinteyteen, joka on nuorekkaan ihon tunnusmerkki. Siksi on tärkeää vaikuttaa ihon rakenteeseen. Rénergie Multi –Lift Nuit:n erityisen ravitseva koostumus ja Multi-Tension teknologia on suunniteltu toimimaan* ihon eri kerroksissa.

Tuoteinfo:

Tulokset: Kohottava vaikutus kaikilla kasvojen alueilla. Toimii yön aikana, silloin kun iho on vastaanottavaisin hoitovoiteelle. Ensimmäisestä aamusta lähtien iho tuntuu kimmoisammalta ja pehmeämmältä. 4 viikon käytön jälkeen rypyt ovat hälventyneet. Otsa ja iho tuntuu kiinteämmältä, kohotetulta ja kosteutetulta. Kasvonpiirteet näyttävät uudelleenmuotoilluilta.

*In vitro testi

5,0 / 5
Lancôme Hydra Zen Neurocalm Nuit  -yövoide 50 ml

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Nuit -yö...

65,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NeuroCalm(TM) yhdiste – ruusu-uute, pioni ja Moringa uute – vahvistaa ihon puolustusmekanismia ja vähentää mm. stressin negatiivista vaikutusta iholla, kuten punoitusta ja polttavaa tunnetta iholla.Moringa uute antaa suojan saasteita vastaan.Détoxiline(TM) yhdiste poistaa kuona-aineita yön aikana ja auttaa ihoa puolustautumaan stressi tekijöitä vastaan seuraavana päivänä .Kasviperäiset öljyt (riisi ja seesami) hoitavat ja pehmentävät ihoa. Lipidure(TM) mikrokapselit ja hyaluroinihappo + vektorisoidut keramidit + glyseriini antavat intensiivistä kosteutta välittömästi ja 24 tunnin ajan.

Tuoteinfo:

Rauhoittava yövoide.

4,5 / 5
Lancôme Rénergie Nuit -kiinteyttävä, ryppyjä korjaava ja ihon energiavarat palauttava yövoide 50 ml

Lancôme Rénergie Nuit -kiinteyttävä,...

107,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yöllä keho kerää energiaa suoriutuakseen päivittäisistä haasteista. Samaan aikaan Rénergie Nuit ravitsee ihoa, se antaa iholle sen tarvitseman välttämättömän energian, jotta iho pystyy korjaaamaan itseään. Ainutlaatuisten aktiivi-aineosien yhdistelmä kohottaa ja ”kuntouttaa” ihoa samalla kun nukut.

Tuoteinfo:

Hoitava yövoide. Korjaa – Kiinteyttää – Ryppyjä vastaan.

Lancôme Absolue Precious Cells yövoide 50 ml

Lancôme Absolue Precious Cells yövoid...

199,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Edistyksellinen ihoa uudistava ja korjaava yövoide.

Absolue, edistyksellinen ihoa uudistava ja heleyttävä hoitolinja, luonnon inspiroima, tieteen kehittämä.

20 vuoden kantasolututkimuksen jälkeen, Lancôme kehitti Absolue Precious Cells Nuit – yövoiteen, joka auttaa korjaamaan ihon ikääntymisen merkkejä ja uudistaa ihon heleyden.

Yövoide tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia yöaikaan ja auttaa korjaamaan ihon ikääntymisen merkkejä: rypyt hälvenevät, iho näyttää sileämmältä ja levänneeltä, raikkaammalta. Joka aamu, iho näyttää nuorekkaammalta.

Lancôme Absolue Premium Bx yövoide 75 ml

Lancôme Absolue Premium Bx yövoide 75 ml

170,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa elvyttävä ja uudelleenrakentava yövoide.

Absolue, edistyksellinen ihoa uudistava ja heleyttävä hoitolinja, luonnon inspiroima, tieteen kehittämä.
20 vuoden kantasolututkimuksen jälkeen, Lancôme kehitti uudistavan ja kosteuttavan Absolue premium βx Nuit yövoiteen kasvoille, kaulalle ja décolletelle. Ensimmäisestä aamusta lähtien iho tuntuu sileämmältä, pehmeämmältä ja elinvoimaisemmalta. Aamu aamun jälkeen iho tuntuu selvästi uudistuneelta ja näyttää näkyvästi levänneeltä, nuorekkaan elinvoimaiselta.

4,5 / 5
Sivun alkuun