hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

 


Lancôme (77 kpl)

Lancôme Absolue Premium Bx päivävoide 50 ml

Lancôme Absolue Premium Bx päivävoide...

140,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa elvyttävä ja uudelleenrakentava päivävoide SK 15.


Absolue, edistyksellinen ihoa uudistava ja heleyttävä hoitolinja, luonnon inspiroima, tieteen kehittämä.
20 vuoden kantasolututkimuksen jälkeen, Lancôme kehitti Absolue Premium βx päivävoiteen, joka on suunniteltu erityisesti uudistamaan ja ravitsemaan ihoa tehokkaasti. Tehokas duo: Pro-Xylane™ ja valkoinen iiris yhdistyvät silkkisessä koostumuksessa. Iho näyttää näkyvästi nuorekkaammalta ja kosteutetulta, uudistuneen heleältä.

4,0 / 5
Lancôme Génifique Nutrics Crème hoitovoide 50 ml, kuiva iho

Lancôme Génifique Nutrics Crème hoito...

88,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihon nuorekkuutta aktivoiva hoitovoide kuivalle iholle. Génifique auttaa aktivoimaan ihon nuorekkuutta, ihosta tulee nuorekkaamman näköinen. Raikas ja miellyttävä koostumus jättää ihon silkinpehmeäksi. Ihosi laatu on parantunut ja pienet juonteet ovat hävinneet. Ihosi on valovoimainen, heleä ja näkyvästi nuorekkaampi. Levitä päivittäin Génifique tiivisteen jälkeen.

5,0 / 5
Lancôme City Miracle  SK50 CC- voide 30 ml

Lancôme City Miracle SK50 CC- voide...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

City Miracle CC Cream ihoa suojaava ja ihon sävyä heleyttävä cc-voide , SPF 50 / PA+++.

Lancôme CC-voide, jonka ihoa suojaava ja kaunistava teho on testattu ja todistettu aidoissa kaupunkiolosuhteissa. Sen koostumus tuo iholle tervettä hehkua, poistaa väsymyksen merkkejä, tasoittaa ihonsävyä, suojaa ihoa UV-säteilyltä ja kaupungin saasteilta sekä kosteuttaa ihoa.

Tasoittaa ihon sävyä kuin meikkivoide. Kaunistaa kuin valovoide. Kosteuttaa kuin kosteusvoide. Suojaa UV-säteilyltä kuin aurinkovoide*.
*Suuren auringolle altistumisen yhteydessä, käytä lisäksi aurinkotuotetta.

Levitetään kasvoille sormin tai siveltimellä peittämään ihon epätasaisuuksia ja antamaan kasvoille luonnollista, virheetöntä heleyttä. Aloita levitys kasvojen keskiosasta ja häivytä kasvojen reunoja kohti.

3,25 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lancôme Absolue Precious Cells päivävoide 50 ml

Lancôme Absolue Precious Cells päiväv...

170,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Edistyksellinen ihoa uudistava ja korjaava päivävoide SK 15.

Absolue, edistyksellinen ihoa uudistava ja heleyttävä hoitolinja, luonnon inspiroima, tieteen kehittämä.
20 vuoden kantasolututkimuksen jälkeen, Lancôme kehitti Absolue precious Cells päivävoiteen, joka auttaa korjaamaan ihon ikääntymisen merkkejä ja uudistaa ihon heleyden.

Tehokas duo: Pro-Xylane™ ja valkoinen jasmiini yhdistyvät silkkisessä koostumuksessa ja auttavat korjaamaan ihon ikääntymisen merkkejä: iho näyttää sileämmältä, jopa syvät rypyt näyttävät hälvenneen ja ihon heleys palautuneen. Iho näyttää nuorekkammalta.

Lancôme Rénergie Multi-Lift Creme Légere päivävoide 50ml

Lancôme Rénergie Multi-Lift Creme Lég...

105,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä, ryppyjä silottava ja veltostunutta ihoa uudelleenmuotoileva hoitovoide. Ainutlaatuisen pehmeä voide jättää ihon välittömästi miellyttävän ja ravitun tuntuiseksi. Päivä päivältä iho saa takaisin täyteläisyyttään, leukalinjan iho näyttää selvästi nuorekkaammalta. Kevyt ja raikas koostumus, sopii kaikille ihotyypeille. Levitetään puhtalle iholle aamuisin.

5,0 / 5
Lancôme Génifique Repair yövoide 50 ml

Lancôme Génifique Repair yövoide 50 ml

95,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lancôme esittelee Génifique Repairin SC, ihon nuorekkuutta aktivoivan yövoiteen, joka palauttaa niiden proteiinien tuotannon, jotka ovat osana ihon pinnan uusiutumisprosessia nukkuessasi. Ravitsee ihoa ja tukee sen luonnollista uusiutumisprosessia yön aikana.Aamu aamun jälkeen ihosi näyttää ravitulta ja uudistuneelta. Iho on samettisen pehmeä, levännyt ja tuntuu joustavammalta. Väsymyksen ja ikääntymisen merkit ovat vähentyneet. Ihosta tulee näkyvästi nuorekkaampi.

Tuoteinfo:

Ihon nuorekkuutta aktivoiva yövoide. Levitä yövoide iltaisin puhtaille kasvoille. Parhaan tuloksen saat käyttämällä yövoidetta Génifique-tiivisteen kanssa.

5,0 / 5
Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift silmänympärysvoide 15 ml

Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift silm...

69,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kohottava, kiinteyttävä silmänympärysvoide ryppyjä vastaan. Rénergie Multi –Lift:n Multi-Tension teknologia on suunniteltu toimimaan* ihon eri kerroksissa.
Välittömästi, silmänympärysiho tuntuu kimmoisammalta ja näyttää sileämmältä.


Tuoteinfo:

4 viikon käytön jälkeen silmänympärysiho tuntuu kiinteämmältä ja kohotetulta, rypyt, silmäpussit ja tummat silmänalukset ovat vähentyneet. Silmänympärysiho näyttää heleämmältä ja nuorekkaammalta.
*In vitro testi

4,6 / 5
Lancôme Génifique Crème hoitovoide 50 ml

Lancôme Génifique Crème hoitovoide 50 ml

88,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihon nuorekkuutta aktivoiva hoitovoide. Génifique auttaa aktivoimaan ihon nuorekkuutta, ihosta tulee nuorekkaamman näköinen. Raikas ja miellyttävä koostumus jättää ihon silkinpehmeäksi. Ihosi laatu on parantunut ja pienet juonteet ovat hävinneet. Ihosi on valovoimainen, heleä ja näkyvästi nuorekkaampi. Levitä päivittäin Génifique tiivisteen jälkeen.

5,0 / 5
Lancôme Visionnaire Cream hoitovoide 75 ml

Lancôme Visionnaire Cream hoitovoide...

Edistyksellinen, tehokkaasti ihoa korjaava hoitovoide. Silottaa ryppyjä, heleyttää ja täyteläistää ihoa. Levitetään aamuin ja/tai illoin puhdistetuille kasvoille.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Lancôme Visionnaire Yeux silmänympärysvoide 15 ml

Lancôme Visionnaire Yeux silmänympäry...

Välittömästi tummia silmänalusia häivyttävä ja ihoa pehmentävä silmänympärysvoide

Vain myymälässä