La Dolcetteria (9 kpl)

21,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

La Dolcetterian kirjainmuotit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne sopivat hyvin erilaisten kaulittavien pikkuleipätaikinoiden muotoilemiseen. Kirjainmuoteilla leivot veikeitä pipareita vuosijuhliin tai syntymäpäiville. Kirjaimen koko on noin 2cm.

13,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valmista kauniit koristeet kakkujen ja leivonnaisten päälle. Muotit soveltuvat käytettäväksi erilaisiin kaulittaviin massoihin, kuten sokerimassaan tai marsipaaniin. Kauli massa levyksi silikonialustan tai hyvin tomusokeroidun leivinpaperin päällä. Paina leikkuri kiinni massaan ja nosta ylös. Vapauta leikattu kuvio painamalla kahvan painikkeesta. Aseta koristeet kuivumaan haluttuun asentoon esim. munakennoihin, lusikoihin, kuivatussienelle tai vaikka kahvikuppeihin. Kuivat koristeet voit vielä koristella elintarvike- ja tomuväreillä. Pakkaus sisältää kolme erikokoista perhosta (35/45/50mm).

13,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valmista kauniit koristeet kakkujen ja leivonnaisten päälle. Muotit soveltuvat käytettäväksi erilaisiin kaulittaviin massoihin, kuten sokerimassaan tai marsipaaniin. Kauli massa levyksi silikonialustan tai hyvin tomusokeroidun leivinpaperin päällä. Paina leikkuri kiinni massaan ja nosta ylös. Vapauta leikattu kuvio painamalla kahvan painikkeesta. Aseta koristeet kuivumaan haluttuun asentoon esim. munakennoihin, lusikoihin, kuivatussienelle tai vaikka kahvikuppeihin. Kuivat koristeet voit vielä koristella elintarvike- ja tomuväreillä. Pakkaus sisältää neljä erikokoista kukkaa (33/38/45/52mm).

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pursotinsetti sisältää kuusi muovista tyllaa ja pursotinpussin. Tyllaterien kiinnittäminen pursotinpussiin on helppoa erillisen liittimen ansiosta. Tarvittaessa voit vaikka vaihtaa terää kesken pursotuksen. Loistava apuväline kermalla koristeluun, marenkien pursottamiseen, pipareiden koristeluun tai croisanttien täyttöön erilaisilla suolaisilla tahnoilla. Pursotinpussi on uudelleenkäytettävä. Konepestävä.

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Säädettävällä reunavuoalla valmistat helposti erilaiset kakkupohjat, juustokakut, voileipäkakut tai hyydytettävät kakut. Vuoan voi laittaa joko uuniin tai siihen voi kasata suoraan hyydytettäviä kakkuja, esim. keksipohjaisen tuorejuustokakun tai jäätelökakun, jolloin saat kauniin tasaisen reunan kakkuihin. Hyydytettävät kakut kannattaa liattaa jääkaappiin tai pakastimeen hyytymään, jolloin ruonavuoka irtoaa kauniisti kakun ympäriltä. Jos paistat vuoassa sokerikakkupohjan, aseta reunavuoka tasaiselle pellille, jonka päällä on leivinpaperi. Tämän jälkeen vaahdota taikina hyvin, kumoa vuokaan ja laita heti paistumaan uuniin. Vuoan mitat ovat minimissään 24*16 cm - maksimissaan 45*29 cm. Tällä vuoalla leivot kakun noin 10-40 henkilölle. Reunan korkeus on 8,3 cm. Tuote on ruostumatonta terästä.

13,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valmista kauniit koristeet kakkujen ja leivonnaisten päälle. Muotit soveltuvat käytettäväksi erilaisiin kaulittaviin massoihin, kuten sokerimassaan tai marsipaaniin. Kauli massa levyksi silikonialustan tai hyvin tomusokeroidun leivinpaperin päällä. Paina leikkuri kiinni massaan ja nosta ylös. Vapauta leikattu kuvio painamalla kahvan painikkeesta. Aseta koristeet kuivumaan haluttuun asentoon esim. munakennoihin, lusikoihin, kuivatussienelle tai vaikka kahvikuppeihin. Kuivat koristeet voit vielä koristella elintarvike- ja tomuväreillä. Pakkaus sisältää kolme erikokoista kukkaa (45/55/70mm). Muotit ovat konepestäviä.