hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L300 (7 kpl)

L300 Intensive Moisture 3in1 Micellar kuivan ihon puhdistusvesi  200 ml

L300 Intensive Moisture 3in1 Micellar...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 kuivan ihon kasvojenhoitosarja on saanut uuden jäsenen. L300 Intensive Moisture 3in1 Micellar puhdistusvesi poistaa samalla kertaa meikin, puhdistaa hellävaraisesti sekä kosteuttaa ja raikastaa kasvojen ihon. Käytä ainoana puhdistusaineena tai virkistävänä kasvovetenä. Pyyhi kasvot ja kaula puhdistusvedellä kosteutetulla vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Sopii kuivalle iholle.

3,0 / 5
L300  Intensive Moisture puhdistusmaito 200 ml

L300 Intensive Moisture puhdistusmai...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen puhdistusmaito poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet. Hoitava rapsiöljy ja pantenoli kosteuttavat ja rauhoittavat kuivaa ja herkkää ihoa tehden siitä pehmeän ja kimmoisan. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Puhdistusmaito kuivalle iholle. Hiero puhdistusmaitoa kasvoihin ja huuhtele joko haalealla vedellä tai pyyhi varovasti pois vanulapulla.

4,0 / 5
L300  Intensive Moisture puhdistusvaahto 150 ml

L300 Intensive Moisture puhdistusvaa...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pehmeä ja täyteläinen puhdistusvaahto puhdistaa miedosti ja tehokkaasti ja jättää raikkaan ja silkinpehmeän puhtauden tunteen. Puhdistusvaahto sisältää pantenolia ja ihon omia kosteutta sitovia aineita, jotka auttavat ihoa säilyttämään sen kosteustasapainon, vastustuskyvyn ja pehmeyden. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Puhdistusvaahto kuivalle iholle. Hiero vaahto kosteisiin kasvoihin ja huuhdo pois vedellä.

4,4 / 5
L300  Fresh Hydration puhdistusgeeli 150 ml

L300 Fresh Hydration puhdistusgeeli...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikastava ja hellävarainen puhdistusgeeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä raikkaan ja silkinpehmeän. Energiaa antavat kivennäisaineet ja luontaiset kosteutta sitovat aineet auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainon, vastustuskyvyn ja luonnollisen kauneuden. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle. Kostuta kasvot, sekoita geeli käsien välissä vaahdoksi ja hiero kasvoihin. Huuhtele pois haalealla vedellä.

4,5 / 5
L300  Fresh Hydration kasvovesi 200ml

L300 Fresh Hydration kasvovesi 200ml

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikastava ja kosteuttava alkoholiton kasvovesi poistaa hellävaraisesti viimeiset meikinjäämät ja epäpuhtaudet. Sisältää herkkää ihoa rauhoittavaa pantenolia. Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Auttaa ihoa ylläpitämään oikean kosteustasapainon, vastustuskyvyn ja luonnollisen kauneuden. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Levitetään vanulla kasvoille ja kaulalle.

4,3333 / 5
L300 Gentle Eye Make-Up Remover silmämeikin poistoaine 100ml

L300 Gentle Eye Make-Up Remover silmä...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kirkas, öljytön silmämeikinpoistoaine poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti silmämeikin ja huulipunan. Sisältää miedosti puhdistavia ja kosteuttavia ainesosia. Sopeutettu erityisesti ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Silmämeikin poistoaine. Kostuta vanu nesteellä ja pyyhi silmäluomet, ripset ja huulet. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

5,0 / 5
Sivun alkuun