{}

L300 (19 kpl)

L300 Bright&Firm silmänympärysvoide 15ml

L300 Bright&Firm silmänympärysvoide 15ml

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Bright&Firm -sarja on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Silmänympärysvoide sisältää valoa heijastavia aineita, jotka vaalentavat tummia silmänalusia ja tekevät ihon ikääntymisen merkeistä vähemmän näkyviä. Ihon värisävy on tasaisempi ja hohtavampi. Tehokkaasti kosteuttava hyaluronihappo antaa herkälle silmänympärysiholle kosteutta ja kimmoisuutta. Dermatologisesti testattu. Tuote on hajusteeton, parabeeniton eikä se sisällä mineraaliöljyä.

5,0 / 5
L300 Intensive Moisture Eye Cream + kuivan ihon silmänympärysvoide 15 ml

L300 Intensive Moisture Eye Cream + k...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Intensive Moisture Eye Cream+ on hoitava ja kosteuttava silmänympärysvoide. Voide sisältää ihon omia kostauttavia ainesosia karbamidia ja maitohappoa sekä suojaavaa E-vitamiinia ja lisäksi quinoa-uutetta, joka vaalentaa tummia silmänalusia ja vähentää väsymyksen merkkejä saaden aikaan pirteämmän katseen. Nämä ainesosat todistetusti vahvistaa ihon suojakerrosta ja tekee siitä vastustuskykyisemmän ulkoista rasitusta vastaan. 100% hajusteeton, parabeeniton ja mineraaliöljytön. Uusi, entistä miellyttävämpi hajusteettomuus. Dermatologisesti testattu. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

L300 Intensive Moisture Night Cream + kuivan ihon yövoide  50 ml

L300 Intensive Moisture Night Cream +...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Intensive Moisture Night Cream+ on hoitava yövoide kuivalle iholle. Se sisältää ihon omia luontaisesti kosteuttavia ainesosia karbamidia, suolaa ja maitohappoa sekä uuden keramidiyhdistelmän, joka hoitaa ja kiihdyttää ihon luonnollista kosteutussysteemiä. Nämä aineet hoitavat ihoa, auttavat sitä ylläpitämään oikeaa kosteustasapainoa, luonnollista kauneutta ja palauttamaan luontaisen suojakerroksen. 100% hajusteeton, parabeeniton ja mineraaliöljytön. Uusi, entistä miellyttävämpi hajusteettomuus. Dermatologisesti testattu. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

L300 Intensive Moisture Face Cream + kuivan ihon kasvovoide 60 ml

L300 Intensive Moisture Face Cream +...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Intensive Moisture Face Cream+ on tehokkaasti kosteuttava (24h) ja hoitava kasvovoide kuivalle iholle. Voide sisältää ihon omia luontaisesti kosteuttavia ainesosia karbamidia, suolaa ja maitohappoa sekä vahayhdistelmän, joka vahvistaa ihon pintaa ja tekee ihosta vastustuskykyisemmän ulkoisia vaikutuksia/rasituksia vastaan. Nämä aineet hoitavat ihoa ja auttavat sitä ylläpitämään oikean kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden. 100% hajusteeton, parabeeniton ja mineraaliöljytön. Uusi, entistä miellyttävämpi hajusteettomuus. Dermatologisesti testattu. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

L300 Fresh Hydration Face Cream + normaalin ihon kasvovoide 60 ml

L300 Fresh Hydration Face Cream + nor...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Fresh Hydration Face Cream+ on kevyt kasvovoide, joka näkyvästi kosteuttaa ihoa ja tekee siitä silkinpehmeän. Se sisältää tehokkaita kosteuttajia, jotka optimoivat ihon vesivarantoja välittömästi sekä pitkällä aikavälillä. Voide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita karbamidia ja maitohappoa sekä suojaavaa E-vitamiinia. Nämä aineet hoitavat ihoa ja auttavat sitä säilyttämään oikean kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden. 100% hajusteeton, parabeeniton ja mineraaliöljytön. Uusi, entistä miellyttävämpi hajusteettomuus. Dermatologisesti testattu. Sopii normaalille ja sekaiholle.

L300 Bright&Firm päivävoide  50ml

L300 Bright&Firm päivävoide 50ml

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Bright&Firm -sarja on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Päivävoide sisältää aktiivisia tetrapeptidejä, jotka vähentävät merkittävästi pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisevät hyperpigmentaatiota. Silkinpehmeä päivävoide antaa iholle kimmoisuutta, hohtoa ja tasaisemman värisävyn. Iho saa heti pitkään kestävää kosteutta ja tuntuu kiinteämmältä, sileämmältä ja raikkaammalta jo 4 viikon käytön jälkeen. UVA- ja UVB-suoja. Suojakerroin SPF 15. Dermatologisesti testattu. Tuote on hajusteeton, parabeeniton eikä se sisällä mineraaliöljyä.

L300 Bright&Firm yövoide 50ml

L300 Bright&Firm yövoide 50ml

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Bright&Firm -sarja on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Yövoide sisältää aktiivisia tetrapeptidejä, jotka vähentävät merkittävästi pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisevät hyperpigmentaatiota tasaisen ihonvärin luomiseski. Seramidit edistävät ihon uusiutumista ja antavat kosteutta. Hoitava yövoide sisältää ravitsevaa öljyä, jonka antioksidantit tekevät ihosta pehmeän ja joustavan. Iho tuntuu kosteutetulta ja sileämmältä ja se saa uutta kimmoisuutta. Dermatologisesti testattu. Tuote on hajusteeton, parabeeniton eikä se sisällä mineraaliöljyä. Hajusteeton

L300 Intensive Moisture 3in1 Micellar kuivan ihon puhdistusvesi  200 ml

L300 Intensive Moisture 3in1 Micellar...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 kuivan ihon kasvojenhoitosarja on saanut uuden jäsenen. L300 Intensive Moisture 3in1 Micellar puhdistusvesi poistaa samalla kertaa meikin, puhdistaa hellävaraisesti sekä kosteuttaa ja raikastaa kasvojen ihon. Käytä ainoana puhdistusaineena tai virkistävänä kasvovetenä. Pyyhi kasvot ja kaula puhdistusvedellä kosteutetulla vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Sopii kuivalle iholle.

3,0 / 5
L300 Anti Age silmänympärysvoide 15 ml

L300 Anti Age silmänympärysvoide 15 ml

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Anti-Age -sarja on kehitetty erityisesti ehkäisemään ja häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä. Silmänympärysvoide antaa iholle kosteutta, kimmoisuutta ja suojaa ympäristön vaikutuksilta. Ihon kosteustasapaino paranee ja ihon pinnasta tulee sileämpi. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Silmänympärysvoide ikääntyvälle iholle. Levitetään varovasti silmien alle aamuin illoin. Suoraa kosketusta silmiin on vältettävä.

3,5714 / 5
L300  Anti Age yövoide 50 ml

L300 Anti Age yövoide 50 ml

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Anti-Age -sarja on kehitetty erityisesti ehkäisemään ja häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä. Yövoide tukee ihon uudistumista ja auttaa parantamaan ihon luontaista suojakerrosta. Ihon kosteustasapaino paranee ja ihon pinnasta tulee sileämpi. Edesauttaa merkittävästi ihon ja solujen uudistumista 14 päivässä. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Yövoide ikääntyvälle iholle. Levitetään iltaisin hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle.

4,2 / 5
L300  Anti Age päivävoide 50 ml

L300 Anti Age päivävoide 50 ml

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Anti-Age -sarja on kehitetty erityisesti ehkäisemään ja häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä. Päivävoiteen kosteuttava koostumus parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ohuita juonteita. Hyaluronihappo ja luontaiset antioksidantit antavat suojaa ja joustavuutta. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Päivävoide ikääntyvälle iholle. Levitetään aamuisin hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle.

4,2 / 5
L300  Anti Age kasvoseerumi 20ml

L300 Anti Age kasvoseerumi 20ml

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L300 Anti-Age -sarja on kehitetty erityisesti ehkäisemään ja häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä. Seerumi tasoittaa ohuita juonteita ja tuloksena on kimmoisa ja sileä iho. Seerumi, päivä- ja yövoide yhdessä parantavat ihon kosteustasapainoa merkittävästi 28 päivässä. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Seerumi ikääntyvälle iholle. Ota 2-3 tippaa sormenpäihin ja hiero hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Parhaat tulokset saadaan, kun seerumia käytetään L300 Anti-Age päivä- ja yövoiteen alla.

4,5 / 5
L300  Intensive Moisture puhdistusmaito 200 ml

L300 Intensive Moisture puhdistusmai...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen puhdistusmaito poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet. Hoitava rapsiöljy ja pantenoli kosteuttavat ja rauhoittavat kuivaa ja herkkää ihoa tehden siitä pehmeän ja kimmoisan. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Puhdistusmaito kuivalle iholle. Hiero puhdistusmaitoa kasvoihin ja huuhtele joko haalealla vedellä tai pyyhi varovasti pois vanulapulla.

4,0 / 5
L300  Intensive Moisture puhdistusvaahto 150 ml

L300 Intensive Moisture puhdistusvaa...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pehmeä ja täyteläinen puhdistusvaahto puhdistaa miedosti ja tehokkaasti ja jättää raikkaan ja silkinpehmeän puhtauden tunteen. Puhdistusvaahto sisältää pantenolia ja ihon omia kosteutta sitovia aineita, jotka auttavat ihoa säilyttämään sen kosteustasapainon, vastustuskyvyn ja pehmeyden. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Puhdistusvaahto kuivalle iholle. Hiero vaahto kosteisiin kasvoihin ja huuhdo pois vedellä.

4,4 / 5
L300  Fresh Hydration puhdistusgeeli 150 ml

L300 Fresh Hydration puhdistusgeeli...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikastava ja hellävarainen puhdistusgeeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä raikkaan ja silkinpehmeän. Energiaa antavat kivennäisaineet ja luontaiset kosteutta sitovat aineet auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainon, vastustuskyvyn ja luonnollisen kauneuden. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle. Kostuta kasvot, sekoita geeli käsien välissä vaahdoksi ja hiero kasvoihin. Huuhtele pois haalealla vedellä.

4,5 / 5
L300  Fresh Hydration kasvovesi 200ml

L300 Fresh Hydration kasvovesi 200ml

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikastava ja kosteuttava alkoholiton kasvovesi poistaa hellävaraisesti viimeiset meikinjäämät ja epäpuhtaudet. Sisältää herkkää ihoa rauhoittavaa pantenolia. Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Auttaa ihoa ylläpitämään oikean kosteustasapainon, vastustuskyvyn ja luonnollisen kauneuden. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Levitetään vanulla kasvoille ja kaulalle.

4,3333 / 5
L300 Gentle Eye Make-Up Remover silmämeikin poistoaine 100ml

L300 Gentle Eye Make-Up Remover silmä...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kirkas, öljytön silmämeikinpoistoaine poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti silmämeikin ja huulipunan. Sisältää miedosti puhdistavia ja kosteuttavia ainesosia. Sopeutettu erityisesti ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Hajusteeton.

Silmämeikin poistoaine. Kostuta vanu nesteellä ja pyyhi silmäluomet, ripset ja huulet. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

5,0 / 5
L300 Fresh Hydration pakkaus

L300 Fresh Hydration pakkaus

10,90

(Arvo 19,80)
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: L300 Fresh Hydration -kasvovoiteen 60ml ja -meikinpoistoaineen 100ml. L300 Fresh Hydration on kevyt ja miellyttävä ihonhoitosarja normaalille ja sekaiholle. Kasvovoide tekee ihosta silkinpehmeän ja auttaa vähentämään kiiltoa ja tasoittamaan ihon sävyä. Ihon omat kosteuttavat aineet ja E-vitamiini hoitavat ja suojaavat ihoa sekä auttavat ihoa säilyttämään luonnollisen kauneuden. Tässä kampanjapakkauksessa myös mukana kirkas, öljytön meikinpoistoaine, joka poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti silmämeikin ja huulipunan. Sisältää miedosti puhdistavia ja kosteuttavia ainesosia. Tuote on sopeutettu erityisesti ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. L300 kasvojen ihonhoitosarja on hajusteeton eikä sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä.

Kasvovoide levitetään hyvin puhdistetulle iholle. Voide sopii sekä päivä- että yövoiteeksi normaalille ja sekaiholle. Kaikille ihotyypeille sopiva L300 meikin poistoaine poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti silmämeikin ja huulipunan. Kostuta vanu nesteellä ja pyyhi silmäluomet, ripset ja huulet. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

5,0 / 5
Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun