hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (4 kpl)

L'Oréal Paris Men Expert Deo Roll-On Fresh Extreme 48h Anti-Perspirant

L'Oréal Paris Men Expert Deo Roll-On...

Men Expert Fresh Extreme on ultra-raikas, mentolintuoksuinen deodorantti, joka herättää sporttisen ja aktiivisen miehen aistit joka aamu. Tehokas antiperspirantti hikoilua ja hienhajua vastaan. Todistettu 48 tunnin teho. Alkoholiton.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Men Expert Carbon Protect Intense Ice Deo roll-on antiperspirantti 50 ml

L'Oréal Paris Men Expert Carbon Prote...

4in1 alkoholiton** antiperspirantti sisältää hiiltä ja kosteutta imevää Active Micro Captors -ainesosan. Tuotteen ainesosat taistelevat hienhajua, kosteutta, bakteereja ja vaatteisiin jääviä keltaisia jälkiä vastaan. Todistettu 48 tunnin teho*. *instrumental test **ei etanolia.

Tuoteinfo:

Levitä tuotetta suoraan puhdistetulle iholle.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Men Expert  Invincible 96h Deo Roll-On antiperspirantti 50 ml

L'Oréal Paris Men Expert Invincible...

2,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Men Expert –deodorantit ovat erittäin tehokkaita ja upean tuoksuisia. Antiperspirantit sisältävät kosteutta imevää Active Micro Captors -ainesosaa ja toimivat sekä hikoilua että hienhajua vastaan. Voittamattomalla Invincible-deodorantilla on todistettu 96 tunnin teho (laboratoriomittaus).

Tuoteinfo:

Levitetään puhdistetulle kainalon iholle päivittäin.

Sivun alkuun