hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (18 kpl)

L'Oréal Paris Men Expert Pure Power Puhdistusgeeli epäpuhtauksia vastaan 150 ml

L'Oréal Paris Men Expert Pure Power P...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mustan hiilen puhdistava voima yhdistettynä virkistävään mentholiin puhdistaa ihoasi kokonaisvaltaisesti. Koostumukseen on myös lisätty salisyylihappoa. Taistelee kerralla 5 miehen iholle tyypillistä epäpuhtautta vastaan:finnit, mustapäät, rasvoittuva iho, karheus ja jäljet.

Tuoteinfo:

Puhdistusgeeli epäpuhtauksia vastaan. Levitä päivittäin kosteille kasvoille ja hiero hellävaraisesti keskittyen otsaan, nenään ja leukaan. Huuhtele runsaalla vedellä. Käytä päivittäin. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Men Expert Pure Power kosteusvoide 50ml

Men Expert Pure Power kosteusvoide 50ml

Kosteusvoide epäpuhtauksia vastaan. Supernopea ja superkevyt geelivoide imeytyyvälittömästi eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Supervirkistävä tehoaineauttaa kirkastamaan ihoa.

Tuoteinfo:

Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle. Vältä silmänympärysihoa.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Men Expert Vitalift 5 kosteusvoide 50 ml

L'Oréal Paris Men Expert Vitalift 5 k...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteusvoide ikääntymisen merkkejä vastaaan. Men Expert Vita Lift -kosteusvoide on kehitetty kiinteyttämään ikääntyvää ihoa ja silottamaan ryppyjä. Sisältää UV-suojan, joka estää auringon aiheuttamaa ennenaikaista vanhenemista. Voide sisältää ryppyjä silottavaa Pro-Retinolia sekä kiinteyttävää Par-Elastylia(TM). Kiinteämpi kasvojen ja kaulan iho, sileämpi iho 4 viikossa ja kimmoisampi ja virkeämpi iho. ADS(TM) Active Defense System vahvistaa ihosi luonnollista vastustuskykyä sekä rauhoittaa ihoasi. Ihosi on tasapainoinen ja pehmeä, ilman kiristävää tunnetta. Kosteutettu iho vuorokauden ympäri; voide imeytyy nopeasti, tuloksena pehmeä ja tasainen iho.

Tuoteinfo:

Levitetään aamuin illoin pyörivin liikkein puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä parranajoon Men Expert Anti-irritation partavaahtoa tai -geeliä. Vita Lift -kosteusvoide rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen.

4,5 / 5
L'Oréal Paris Men Expert Deo Roll-On Fresh Extreme 48h Anti-Perspirant

L'Oréal Paris Men Expert Deo Roll-On...

Men Expert Fresh Extreme on ultra-raikas, mentolintuoksuinen deodorantti, joka herättää sporttisen ja aktiivisen miehen aistit joka aamu. Tehokas antiperspirantti hikoilua ja hienhajua vastaan. Todistettu 48 tunnin teho. Alkoholiton.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic silmänympäryshoito 10 ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energe...

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Viilentävä roll-on silmänympärysiholle. Kohdistettu teho väsymyksen merkkejä vastaan. Vähentää turvotusta ja tummia silmänaluksia. Kaksoisteho: Verenkiertoa vilkastuttavahieronta ja viilentävä roll-on poistavat väsymyksen merkkejä silmän-ympärysiholta. Tuloksena on heti virkeämpi ilme! UUSI PATENTOITU PEPTIDO-YHDISTE: Peptido-Complex vähentää silmänaluksien tummuutta ja C-vitamiini kirkastaa ihoa.

Tuoteinfo:

Levitä silmänympärysiholle aamuin/illoin.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive kosteusvoide 50 ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Sensit...

24 tuntia suojaava ja rauhoittava kosteusvoide herkälle iholle. Suojaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan vahvistamalla ihon suojamekanismia sekä ihon omaa immuunijärjestelmää. Suojaa UV-säteilyltä (SK 15). Alkoholiton ja väriaineeton koostumus. Ihon oma ph.

Tuoteinfo:

Käytä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

4,0 / 5
Vain myymälässä
L'Oréal Paris Men Expert Pure Power kuorintavoide 150 ml

L'Oréal Paris Men Expert Pure Power k...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tukoksia avaava kasvojen kuorintavoide, joka sisältää antibakteerista salisyylihappoa sekä 2000 raetta joka käyttökerralla. Pesee välittömästi pois rasvaa jalikaa sekä poistaa kuolleita ihosoluja auttaen avaamaan tukkiutuneita ihohuokosia.

Tuoteinfo:

Kuorintavoide epäpuhtauksia vastaan. Levitä pieni määrä kosteille kasvoille ja hiero hellävaraisesti keskittyen otsaan, nenään ja leukaan. Huuhtele runsaalla vedellä. Käytä päivittäin. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

5,0 / 5
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Ice Effect After Shave balsami 100 ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energe...

8,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Parranajo voi rasittaa ja kuivattaa ihoa. Tämän seurauksena iho voi punoittaa ja kiristää. Teho 1. Viilentävä vaikutus parranajon jälkeen. Water-Gel teknologian ansioista Hydra Energetic After Shave balm kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti parranajon jälkeen ja laskee ihon lämpötilaa.Teho 2. Rauhoittaa ihon punoitusta ja ärsytystä. ADS Active Defense system ja allantoiini auttavat vähentämään parranajon aiheuttamaan ihon punoitusta ja ärsytystä.

Tuoteinfo:

Levitä puhtaalle iholle parranajon jälkeen.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic X Magnetic Charcoal puhdistusgeeli 150 ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energe...

8,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Saasteet, hiki jne. ... Jokapäiväisessä kaupunkielämässä iho tukkeutuu helposti, muuttuu sameaksi, alkaa kiiltämään tai tulee epäpuhtaaksi. Kokeile Hydra Energetic X Puhdistusgeeliä! Puhdistava ainesosa musta hiili on lisätty koostumukseen, joka toimii iholla magneetin tavoin ja auttaa poistamaan likaa (epäpuhtauksia, hikeä, tupakansavua...) taistellakseen lian aiheuttamaa 5 ongelmaa vastaan: kiiltävä iho, eloton iho, mustapäät, laajentuneet ihohuokoset, tahmea iho. Yllättävää! Tumma geeli muuttuu levitettäessä täyteläiseksi valkoiseksi vaahdoksi!

Tuoteinfo:

Hiero hellävaraisesti joka aamu ja/tai ilta kostealle kasvojen iholle. Huuhtele. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmin, huuhtele ne välittömästi.

L'Oréal Paris Men Expert Carbon Protect Intense Ice Deo roll-on antiperspirantti 50 ml

L'Oréal Paris Men Expert Carbon Prote...

4in1 alkoholiton** antiperspirantti sisältää hiiltä ja kosteutta imevää Active Micro Captors -ainesosan. Tuotteen ainesosat taistelevat hienhajua, kosteutta, bakteereja ja vaatteisiin jääviä keltaisia jälkiä vastaan. Todistettu 48 tunnin teho*. *instrumental test **ei etanolia.

Tuoteinfo:

Levitä tuotetta suoraan puhdistetulle iholle.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Men Expert  Invincible 96h Deo Roll-On antiperspirantti 50 ml

L'Oréal Paris Men Expert Invincible...

2,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Men Expert –deodorantit ovat erittäin tehokkaita ja upean tuoksuisia. Antiperspirantit sisältävät kosteutta imevää Active Micro Captors -ainesosaa ja toimivat sekä hikoilua että hienhajua vastaan. Voittamattomalla Invincible-deodorantilla on todistettu 96 tunnin teho (laboratoriomittaus).

Tuoteinfo:

Levitetään puhdistetulle kainalon iholle päivittäin.

Sivun alkuun