hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (8 kpl)

L'Oréal Paris Sublime Bronze Fabulous Self-Tanning Serum itseruskettava seerumi 100 ml

L'Oréal Paris Sublime Bronze Fabulous...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Itseruskettava seerumi kasvoille ja vartalolle. Antaa heleän päivetyksen, joka muistuttaa ihon luonnollista, ruskettunutta väriä. Hyväntuoksuinen seerumi ei jätä raitoja eikä tahmaista tunnetta, tasainen lopputulos.

Tuoteinfo:

Levitä kerran päivässä 3 päivän ajan, niin saat heleän päivetyksen, joka kestää 14 päivää. Ei sisällä aurinkosuojakerrointa, ei suojaa auringolta. Pese kädet hyvin käytön jälkeen. Vältä kosketusta tekstiileihin. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Revitalift Laser yövoide 50ml

L'Oréal Paris Revitalift Laser yövoid...

23,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Edistyksellinen anti-age voide, joka on kehitetty käytettäväksi erityisesti yöllä, jolloin ihosolujen uusiutuminen on vilkkaimmillaan. Voiteessa on kolmitehoinen vaikutus ja se silottaa ryppyjä, parantaa ihon pintarakennetta ja vahvistaa ihon suojamuuria.

Tuoteinfo:

Edistyksellinen anti-age yövoide, joka saa ihon tuntumaan uudistuneelta ja näyttämään sädehtivän heleältä. Levitetään iltaisin pyörivin liikkein hyvin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Age Perfect yövoide 50 ml

L'Oréal Paris Age Perfect yövoide 50 ml

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava yövoide ikääntyvälle iholle. 50 vuodesta eteenpäin luonnollisen estrogeenin määrän laskiessa iho voi menettää jopa 30% täyteläisyydestään ja kollageenimassastaan viidessä vuodessa. Ihosta tuleekuivempi ja veltompi ja iholle voi ilmestyä iän aiheuttamia pigmenttiläiskiä. Voide sisältää soijauutetta, jonka peptidit stimuloivat ihon rakenteelle tärkeiden kollageenisäikeiden tuotantoa (in vitro). Voide sisältää UV-filtterin sekäMelanin-Block(TM) -tehoaineen, mikä auttaa vähentämään iän aiheuttamia pigmenttiläiskiä.

Tuoteinfo:

Lämmitä voidetta käsissäsi ja hiero kevyesti kasvoille, kaulalle sekä dekolteelle. Täyteläinen voide sulautuu ihoon ja tekee ihostasi pehmeän ja miellyttävän tuntuisen.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Dermo Expertise Triple Active yövoide 50 ml

L'Oréal Paris Dermo Expertise Triple...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voide toimii kolmitehoisesti: 1) Ravitsee: Glyserolia sisältävä voide tehokosteuttaa ja ravitsee ihoa. 2) Virkistää: Auttaa ihoa uudistumaan yön aikana, ja iho näyttää levänneeltä aamulla. 3) Vahvistaa: Auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria. Tulos: Iho on välittömästi kosteutettu. Ravittuna iho tuntuu pehmeämmältä. Aamulla iho on raikkaan tuntuinen, levännyt ja heleämpi.

Tuoteinfo:

Käytä voidetta iltaisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Tehosta kokonaisvaltaista hoitorutiinia Triple Active –päivävoiteen ja -silmänympärysvoiteen avulla.

4,6667 / 5
L'Oréal Paris 50ml Age Perfect Intense Nutrition -yövoide

L'Oréal Paris 50ml Age Perfect Intens...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravitseva ja vahvistava yövoide. Yön aikana iho uudistuu. Iän myötä iho voi kärsiä uudistumiselle tarpeellisten ravintoaineiden puutteesta. Iho voi tuntua veltolta ja kuivalta. L'Oréal-laboratoriot ovat kehittäneet Age Perfect Intense Nutrition -ihonhoitosarjan täyttämään ikääntyneen ihon tarpeita. Ihon veslostumista ja rypyjä vastaan:Intensiivisesti ravitseva yövoide sisältää ainutlaatuista ja patentoitua Pro-Calciumia, mikä auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria. 10 eteeristä öljyä ja kuningatarhyytelöä sisältävä ylellinen voide antaa iholle runsaasti sen tarvitsemia ravinteita, mikä auttaa ihoa saamaan uutta kiinteyttä ja joustavuutta yö toisensa jälkeen.

Tuoteinfo:

Lämmitä voidetta käsissäsi ja hiero kevyesti kasvoille, kaulalle sekä dekolteelle. Täyteläinen voide sulautuu ihoon ja tekee ihostasi pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Voide ravitsee ihoa yö toisensa jälkeen. Aamulla iho tuntuu joustavalta ja miellyttävältä. 4 viikon käytön jälkeen iho tuntuu sileämmältä ja joustavammalta. Dermatologisesti testattu.

L'Oréal Paris Dermo Expertise Age Re-perfect Pro Calcium yövoide 50 ml

L'Oréal Paris Dermo Expertise Age Re-...

24,90
Verkkokaupassa

Käytä iltaisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympärysihoa. Herätessäsi ihosi tuntuu vahvemmalta.
Vahvistaa ihoa, jolloin siitä tulee kimmoisampi ja tiiviimpi. Kosteuttaa ihoa tehden siitä vastus-tuskykyisemmän ja kiinteämmän.

Tuoteinfo:

Päivävoiteen rinnalla käytettävä yövoide sisältää enemmän kalsiumia, joka auttaa vahvistamaan ihosolukon rakennetta ja uudistamaan ihon pintaa.

L'Oréal Paris Sublime Bronze itseruskettava emulsio 150 ml

L'Oréal Paris Sublime Bronze itserusk...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Bronze itseruskettava emulsio kasvoille ja vartalolle. Aktiivinen itseruskettava ainesosa jäljittelee ihon omaa melaniinin väriä. Sisältää kuorivasta ominaisuudestaan tunnettua hedelmähappojohdannaista,mikä auttaa antamaan tasaisen päivetyksen. Iho on heleä ja kosteutettu 12 tunnin ajan.* Tuote imeytyy nopeasti eikä tahmaa tai jätä rasvaista tunnetta iholle.

Tuoteinfo:

Levitä tasaisesti iholle. Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Pese kädet hyvin käytön jälkeen. Ensimmäiset tulokset näkyvät noin 2 tunnin kuluttua*. Käytä päivittäin kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen. Tämän jälkeen käytä 2-3 kertaa viikossa.

4,0 / 5
Sivun alkuun