hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (4 kpl)

L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance Anti-Age silmänympärysvoide 15 ml

L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renais...

30,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elinvoimaa antava silmänympärysvoide. Silmänympärysvoide sisältää kofeiinia sekä Procysteineainesosan, joka on tehokas antioksidantti. Koostumus on kehitetty stimuloimaan ihon pinnan uusiutumista ja pienentämään silmäpusseja. Viilentävä applikaattori mahdollistaa voiteen hieromisen 360° koko silmän ympärille.
Voide vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin silmien ympärillä: silmäpussit, silmäkulmien ja silmäluomien rypyt ja veltto iho. Silmäkulmien rypyt näyttävät silottuvan jo ensimmäisenä päivänä. Silmänympärykset ovat vähemmän tummat ja silmäpussit ovat pienentyneet. Silmänympärykset saavat uutta elinvoimaa ja sädehtivää heleyttä. Pieni määrä voidetta levitetään viilentävän applikaattorin avulla silmänympärysiholle aamuin illoin sisäkulmasta ulkokulmaan.

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic silmänympäryshoito 10 ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energe...

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Viilentävä roll-on silmänympärysiholle. Kohdistettu teho väsymyksen merkkejä vastaan. Vähentää turvotusta ja tummia silmänaluksia. Kaksoisteho: Verenkiertoa vilkastuttavahieronta ja viilentävä roll-on poistavat väsymyksen merkkejä silmän-ympärysiholta. Tuloksena on heti virkeämpi ilme! UUSI PATENTOITU PEPTIDO-YHDISTE: Peptido-Complex vähentää silmänaluksien tummuutta ja C-vitamiini kirkastaa ihoa.

Tuoteinfo:

Levitä silmänympärysiholle aamuin/illoin.

4,0 / 5
Sivun alkuun