hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (10 kpl)

L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask kasvonaamio 50ml

L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask kas...

Heleyttävä ja epäpuhtaudet poistava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä hiiltä, joka on tunnettu magneettisista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihon poistaen lian ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Ihosta tulee raikas ja kauniin heleä. Käyttö: Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa puhdistetulle iholle. Levitä ohut kerros koko kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, kunnes kasvonaamion väri alkaa muuttua harmaaksi. Poista naamio vaikutusajan jälkeen kasvoilta huuhtelemalla haalealla vedellä tai puhdistusliinan avulla. Vältä silmänympärysihoa ja tuotteen joutumista huulille. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask kasvonaamio 50ml

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask k...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä eukalyptusta, joka on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet sekä iholla esiintyvän ylimääräisen rasvan eli talin. Iho tuntuu ihanan puhtaalta ja raikkaalta ja näyttää mattapintaiselta. Ei kuivata ihoa. Käyttö: Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa puhdistetulle iholle. Levitä ohut kerros koko kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio vaikutusajan jälkeen kasvoilta huuhtelemalla haalealla vedellä tai puhdistusliinan avulla. Vältä silmänympärysihoa ja tuotteen joutumista huulille. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask kasvonaamio 50ml

L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask kas...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuoriva kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä punalevää, joka on tunnettu ihoa kirkastavista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus kuorii ihoa sekä saa ihohuokoset tuntumaan vähemmän näkyviltä ihoa kuivattamatta. Puhdistaa ihoa ja tekee sen pinnasta paremman. Iho tuntuu tasaisemmalta ja sileämmältä. Käyttö: Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa puhdistetulle iholle. Levitä ohut kerros koko kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio vaikutusajan jälkeen kasvoilta huuhtelemalla haalealla vedellä. Huuhtele pyörivin liikkein vahvistaaksesi kuorivaa vaikutusta. Vältä silmänympärysihoa ja tuotteen joutumista huulille. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

L'Oréal Paris Age Perfect Golden Age Day Fluid lotion emulsioseerumi 125 ml

L'Oréal Paris Age Perfect Golden Age...

15,90 (19,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava emulsioseerumi erittäin ikääntyneelle iholle, joka on tullut ohuemmaksi ja menettänyt luonnollista hehkuaan ajan myötä. Koostumuksessa yhdistyvät kalsiumin vahvistavat ominaisuudet kaunistaviin roosanvärisiin mikrohelmiin. Emulsioseerumin raikas ja kosteuttava koostumus raikastaa ja silottaa väsymyksen merkkejä sekä yön jälkeisiä painaumia iholla. Se kosteuttaa ihoa poistaen kiristävää tunnetta ja palauttaa heleyttä elottoman näköiselle iholle. Käytä päivittäin puhdistetuille kasvoille ennen Age Perfect Golden Age -päivävoidetta. Taputtele 2-3 tippaa kasvoille ja hiero hellävaraisesti käsien avulla.

Age Perfect 30ml Cell Renaissance uudistava seerumi

Age Perfect 30ml Cell Renaissance uud...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Iän myötä solujen uusiutuminen hidastuu ja iho menettää elinvoimaansa ja heleyttäänsä. L'Oréal-laboratoriot ovat yli 30 vuotta tutkineet ja kehittäneet innovatiivisia ja tehokkaita koostumuksia. Koe Age Perfect Cell Renaissance intensiivisesti uudistava seerumi.Seerumi ja sen sisältämä Cell vitality stimulating system auttavat stimuloimaan soluja ja edistämään niiden uusiutumista. Koostumus sisältää kullanhohtoisia mikro-reflektoreita, mikä välittömästi auttaa heleyttämään ihoa ja taistelemaan sameaa ihon sävyä vastaan.

Tuoteinfo:

Uudistava seerumi ikääntyvälle iholle. Hiero seerumia koko kasvojen ja kaulan hyvin puhdistetulle iholle aamuisin ja iltaisin, ennen kosteusvoiteen levittämistä.

5,0 / 5
L'Oréal Paris Sublime Glow kuorintageeli 150 ml

L'Oréal Paris Sublime Glow kuorintage...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Glow kuorintageeli on kehitetty samealle ja väsyneelle iholle poistamaan tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet sekä kaunistamaan ihoa. Sisältää luonnollista aprikoosinsiemenjauhetta. Kuorii ihoa poistaen kuolleita ihosoluja. Ihohuokoset syväpuhdistuvat. Tuloksena pehmeä, sileä ja heleä iho.

Tuoteinfo:

Käytä kerran päivässä aamulla tai illalla. Hiero kostealle iholle ja huuhtele huolellisesti vedellä. Vältä silmänympärysaluetta.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age seerumi 16 ml

L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-...

23,90
Verkkokaupassa

Revitalift Filler –seeruminvahvistaa Revitalift Filler –päivävoiteen täyteläistävää vaikutusta. Seerumi sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa ja glyseriiniä, minkä ansiosta se silottaa ryppyjä ja juonteita, vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja parantaa ihon täyteläisyyttä tehden kasvonpiirteistä selkeämpiä. Revitalift Filler –seerumin ainutlaatuinen applikaattori on kehitetty suojaamaan koostumusta ilmaa ja valoa vastaan, jotta saavutettaisiin optimaalinen säilyvyys.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Dermo-Expertise Revitalift Total Repair 10 seerumi 30 ml

L'Oréal Paris Dermo-Expertise Revital...

12,75 (25,50)
Verkkokaupassa

Kasvojen ikääntyminen on monen eri ikääntymisen merkin summa. L'Oréal-laboratoriot ovat kehittäneet Revitalift Total Repair 10 seerumin taistelemaan 10 ikääntymisen merkkiä vastaan: 1. Rypyt 2. Hienot juonteet 3. Ihon kiinteys vähenee 4. Ihon kimmoisuus vähenee 5. Iho ei ole yhtä täyteläinen 6. Iho ei ole yhtä joustava 7. Epätasainen ihon sävy 8. Samea ihon sävy 9. Epätasainen ihon pinta 10. Kuiva iho. Stimulift-teknologia on kehitetty stimuloimaan 8 ihon luonnollisen molekyylin tuotantoa*, ja adenosiini on tehokas aktiiviainesosa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Nopeasti imeytyvä koostumus antaa välittömästi näkyviä tuloksia. Rypyt silottuvat 1 tunnissa**. Ihosta tulee kiinteämpi, joustavampi ja kimmoisampi.*In vitro, ** Ihotautilääkärin suorittama mittaus 38 naiselta.

Tuoteinfo:

Levitä seerumia koko kasvojen iholle aamuisin ja/tai iltaisin. Voi käyttää yksinään tai ennen kosteusvoidetta.

4,0 / 5
Sivun alkuun