hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (18 kpl)

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Power puhdistusgeeli 150 ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Power...

8,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava ja raikastava puhdistusgeeli kasvoille, joka puhdistaa ihon intensiivisesti ja valmistaa sitä kosteusvoiteen käyttöön. Ultraraikas mentoli antaa iholle viilentävän tunteen. Iho tuntuu kimmoisammalta ja pehmeämmältä. Mieto koostumus tekee ihosta miellyttävän tuntuisen.Levitä päivittäin pieni määrä tuotetta kosteille kasvoille ja hiero hellävaraisesti keskittyen otsaan, nenään ja leukaan. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

L'Oréal Paris Sublime Glow puhdistusöljy 150 ml

L'Oréal Paris Sublime Glow puhdistusö...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Subime Glow puhdistusöljy on kehitetty samealle ja väsyneelle iholle poistamaan tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet sekä kaunistamaan ihoa. Kevyt, puhdistava öljy poistaa vedenkestävänkin meikin kasvoilta ja silmistä. Tuloksena ravittu ja heleä iho. Ei jätä rasvaista tunnetta iholle.

Tuoteinfo:

Hiero öljyä kuivalle iholle. Huuhtele lopuksi huolellisesti.

4,6 / 5
L'Oréal Paris Age Perfect kasvovesi 200 ml

L'Oréal Paris Age Perfect kasvovesi 2...

8,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ajan myötä iho ja kasvonpiirteet veltostuvat. L'Oréal Paris -laboratoriot ovat kehittäneet kasvoveden, joka sisältää energisoivaa C-vitamiinia. Auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä. Kasvonpiirteet selkeytyvät. TULOS: Ihosta tulee raikas ja säteilevä. Väsymyksen merkit ovat vähentyneet ja iho tuntuu vahvemmalta.

Tuoteinfo:

Pyyhi kasvot aamuin ja/tai illoin kostutetulla vanulla. Vältä silmänympärysihoa. Viimeistele Age Perfect -ihonhoitotuotteilla.

L'Oréal Paris Age Perfect puhdistusemulsio 200 ml

L'Oréal Paris Age Perfect puhdistusem...

8,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ajan myötä iho ja kasvonpiirteet veltostuvat. Ihotyypillesi sopimaton puhdistustuote voi vahingoittaa ihoasi ja heikentää sen suojamuuria. L'Oréal Paris -laboratoriot ovat kehittäneet puhdistusemulsion, joka sisältää vahvistavaa magnesiumia ja energisoivaa C-vitamiinia. Auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä. Estää ihon kuivumista. TULOS: Täydellisen puhdas, pehmeä ja raikas iho. Väsymyksen merkit ovat vähentyneet ja iho tuntuu sileämmältä.

Tuoteinfo:

Levitä kasvoille vanun avulla aamuin ja/tai illoin. Viimeistele Age Perfect -kasvovedellä ja -ihonhoitotuotteilla.

L'Oréal Paris Sublime Soft Skin Perfecting Velvety Toner kasvovesi 200 ml

L'Oréal Paris Sublime Soft Skin Perfe...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Soft kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä kaunistaa ihoa. Sisältää pehmentävän ainesosan. Tuloksena virkistynyt, miellyttävän tuntuinen ja silkinpehmeä iho.KÄYTTÖ: Pyyhi aamuin illoin kostutetulla vanullapuhdistettuasi kasvot puhdistusemulsiolla.

Tuoteinfo:

Pyyhi aamuin illoin kostutetulla vanulla puhdistettuasi kasvot puhdistusemulsiolla.

1,0 / 5
L'Oréal Paris Sublime Fresh puhdistusliinat 25 kpl

L'Oréal Paris Sublime Fresh puhdistus...

5,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Fresh puhdistusliinat normaalille ja sekaiholle poistavat meikin ja epäpuhtaudet iholta ja kaunistavat ihoa. Liinat poistavat kerralla meikin ja päpuhtaudet kasvoista ja silmistä. Tuloksena puhdas iho ja intensiivisen raikas tunne. Liinat eivät kuivata ihoa tai jätä sitä tahmean tai rasvaisen tuntuiseksi.Pyyhi kasvot ja silmät hellävaraisesti liinalla. Ei tarvitse huuhdella. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen, jotta liinat eivät kuivu.

Tuoteinfo:

Sublime Fresh puhdistusliinat normaalille ja sekaiholle poistavat meikin ja epäpuhtaudet iholta.

L'Oréal Paris Sublime Fresh puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle 150 ml

L'Oréal Paris Sublime Fresh puhdistus...

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Fresh puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle poistaa meikin ja epäpuhtaudet ja kaunistaa ihoa. Läpikuultava geelikoostumus sisältää puhdistavia ainesosia ja poistaa epäpuhtauksia ihohuokosista. Tuloksena puhdas iho ja intensiivisen raikas tunne.

Tuoteinfo:

Hiero aamuin illoin kostutetuille kasvoille ja huuhtele huolellisesti vedellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Sublime Soft Calming Gel-cream Wash puhdistusgeeli 150 ml

L'Oréal Paris Sublime Soft Calming Ge...

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Soft puhdistusgeeli kuivalle ja herkälle iholle poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä kaunistaa ihoa. Täyteläinen puhdistusgeeli poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet iholta. Tuloksena puhdas, kosteutettu ja silkinpehmeä iho.

Tuoteinfo:

Käytä aamuin illoin. Hiero kostutetulle iholle ja huuhtele huolellisesti vedellä. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

L'Oréal Paris Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water puhdistusvesi 200 ml

L'Oréal Paris Sublime Soft Pure Micel...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Soft Micellar puhdistusvesi kuivalle ja herkälle iholle poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä kaunistaa ihoa. Kristallinkirkas hypoallergeeninen koostumus ei sisällä hajusteita eikä alkoholia. Poistaa meikin hellävaraisesti kasvoilta, silmiltä ja huulilta. Rauhoittaa herkkää ihoa. Tuloksena silkinpehmeä ja miellyttävän tuntuinen iho.

Tuoteinfo:

Pyyhi kasvot, silmät ja huulet aamuin illoin kostutetulla vanulla. Ei tarvitse huuhdella pois.

4,5 / 5
L'Oréal Paris Sublime Soft Micellar silmämeikinpoistoaine 125 ml

L'Oréal Paris Sublime Soft Micellar s...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Micellar geelimäinen silmämeikinpoistoaine, sopii herkille silmille. Poistaa meikin erittäin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Raikas geelikoostumus virkistää ja rauhoittaa silmänympärysihoa. Hajusteeton, ei sisällä alkoholia. Hypoallergeeninen.

Tuoteinfo:

L'Oréal Paris Sublime Soft Micellar on geelimäinen silmämeikinpoistoaine, joka sopii herkille silmille.

4,5 / 5
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic X Magnetic Charcoal puhdistusgeeli 150 ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energe...

8,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Saasteet, hiki jne. ... Jokapäiväisessä kaupunkielämässä iho tukkeutuu helposti, muuttuu sameaksi, alkaa kiiltämään tai tulee epäpuhtaaksi. Kokeile Hydra Energetic X Puhdistusgeeliä! Puhdistava ainesosa musta hiili on lisätty koostumukseen, joka toimii iholla magneetin tavoin ja auttaa poistamaan likaa (epäpuhtauksia, hikeä, tupakansavua...) taistellakseen lian aiheuttamaa 5 ongelmaa vastaan: kiiltävä iho, eloton iho, mustapäät, laajentuneet ihohuokoset, tahmea iho. Yllättävää! Tumma geeli muuttuu levitettäessä täyteläiseksi valkoiseksi vaahdoksi!

Tuoteinfo:

Hiero hellävaraisesti joka aamu ja/tai ilta kostealle kasvojen iholle. Huuhtele. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmin, huuhtele ne välittömästi.

Sivun alkuun