hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (4 kpl)

L'Oréal Paris Sublime Bronze Fabulous Self-Tanning Serum itseruskettava seerumi 100 ml

L'Oréal Paris Sublime Bronze Fabulous...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Itseruskettava seerumi kasvoille ja vartalolle. Antaa heleän päivetyksen, joka muistuttaa ihon luonnollista, ruskettunutta väriä. Hyväntuoksuinen seerumi ei jätä raitoja eikä tahmaista tunnetta, tasainen lopputulos.

Tuoteinfo:

Levitä kerran päivässä 3 päivän ajan, niin saat heleän päivetyksen, joka kestää 14 päivää. Ei sisällä aurinkosuojakerrointa, ei suojaa auringolta. Pese kädet hyvin käytön jälkeen. Vältä kosketusta tekstiileihin. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Sublime Bronze Express Pro -itseruskettava kuivasumute vartalolle 150 ml

L'Oréal Paris Sublime Bronze Express...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Bronze Express Pro kuivasumute on uudenlainen itseruskettava suihke, jota on miellyttävä ja helppo käyttää. Mikrosuihke yltää leveämmälle alueelle uuden suuttimen ansiosta, samalla vältyt ikäviltä läikiltä. Monet itseruskettavat tuotteet saattavat tuoksua teennäiseltä tai jopa häiritseviltä. L’Oréal-laboratoriot ovat tehneet läpimurron ja luoneet itseruskettavan, jossa ei ole perinteistä itseruskettavan häiritsevää hajua! Sublime Bronze Express Pro kuivasumutteessa on nyt raikas tuoksu! Sublime Bronze Express Pro itseruskettava kuivasumute antaa vain yhdellä levityskerralla luonnollisenkaltaisen rusketuksen päästä varpaisiin, ilman ylilyöntejä. Ammattimainen lopputulos!

Tuoteinfo:

Käyttö: •Ravista hyvin ennen käyttöä. •Älä suihkuta kasvoihin. •Älä käytä kosteusvoidetta juuri ennen itseruskettavan käyttöä. •Kuori vartalon iho ennen käyttöä. •Suihkuta kuivasumutetta pitkäkestoisesti pitäen pulloa 30 cm päässä ihosta. Mikäli iho tuntuu kostealta, pullo on liian lähellä ihoa. •Käsivarret: aloita käsistä ja etene olkapäitä kohti, suihkuta sitten pyörivin liikkein decolleteelle ja lopuksi sääriin alhaalta ylöspäin. •Päivetys alkaa näkyä asteittain muutamassa tunnissa. •Toista käsittely seuraavana päivänä. •Ei sisällä aurinkosuojaa. •Ei suojaa auringolta. •Oleskellessasi auringossa, käytä L’Oréal SOLAR EXPERTISE -aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on ihotyypillesi sopiva.

L'Oréal Paris Sublime Bronze itseruskettava emulsio 150 ml

L'Oréal Paris Sublime Bronze itserusk...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sublime Bronze itseruskettava emulsio kasvoille ja vartalolle. Aktiivinen itseruskettava ainesosa jäljittelee ihon omaa melaniinin väriä. Sisältää kuorivasta ominaisuudestaan tunnettua hedelmähappojohdannaista,mikä auttaa antamaan tasaisen päivetyksen. Iho on heleä ja kosteutettu 12 tunnin ajan.* Tuote imeytyy nopeasti eikä tahmaa tai jätä rasvaista tunnetta iholle.

Tuoteinfo:

Levitä tasaisesti iholle. Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Pese kädet hyvin käytön jälkeen. Ensimmäiset tulokset näkyvät noin 2 tunnin kuluttua*. Käytä päivittäin kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen. Tämän jälkeen käytä 2-3 kertaa viikossa.

4,0 / 5
Sivun alkuun