hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (8 kpl)

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay kuivashampoo 150 ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary C...

Savea sisältävä Extraordinary Clay -kuivashampoo normaaleille hiuksille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle. L’Oréal Paris -laboratoriot ovat kehittäneet ensimmäisen kuivashampoon, joka sisältää 3 savityyppiä. Kuivashampoo tekee hiuksista välittömästi raikkaan ja uskomattoman kevyen tuntuiset ilman, että hiuksia tarvitsee kastella. Vain 2 minuutissa savihiukkasia sisältävä koostumus imee ylimääräisen talin itseensä. Hiuksista tulee raikkaat ja ilmavat, tyvestä alkaen. Ei jätä näkyviä tuotejäämiä.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Studio Express Refresh Invisible Dry Shampoo Volume kick kuivashampoo 200 ml

L'Oréal Paris Studio Express Refresh...

7,90
Verkkokaupassa

Studio Express Refresh kuivashampoo on ultra-kätevä ja helppo käyttää ONTHE GO, voit käyttää sitä niin monta kertaa kun halut pesujen välissä. PUHTAATHIUKSET VÄLITTÖMÄSTI: Muutamassa sekunnissa maaginen koostumus imeeitseensä likaa ja rasvaa, saat pitkäkestoisen raikkaan, juuri pestyjen hiustentunteen. EI NÄKYVIÄ JÄLKIÄ: Läpinäkymäton spray sopii sekä tummille että vaaleille hiuksille, sillä se ei jätä valkoista puuterista jälkeä hiuksiin. 24H TYYLIN RAIKASTAJA: Hiukset saavat elinvoimaa ja volyymiä ja näyttävät raikkaan luonnollisilta. IHANA TUOKSU: Hurmaava trooppinen tuoksu sisältää marjoja ja hedelmiä ja tekee käytöstä miellyttävän.

Tuoteinfo:

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä ja käytön aikana. Suihkutatyveen noin 30 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken ja harjaa sittenylimääräinen kuivashampoo pois.

2,8333 / 5
L'Oréal Paris Studio Express Refresh Invisible Dry Shampoo Fresh boost kuivashampoo 200 ml

L'Oréal Paris Studio Express Refresh...

7,90
Verkkokaupassa

Studio Express Refresh kuivashampoo on ultra-kätevä ja helppo käyttää ON THE GO, voit käyttää sitä niin monta kertaa kun halut pesujen välissä. PUHTAAT HIUKSET VÄLITTÖMÄSTI: Muutamassa sekunnissa maaginen koostumus imee itseensä likaa ja rasvaa, saat pitkäkestoisen raikkaan, juuri pestyjen hiusten tunteen. EI NÄKYVIÄ JÄLKIÄ: Läpinäkymäton spray sopii sekä tummille että vaaleille hiuksille, sillä se ei jätä valkoista puuterista jälkeä hiuksiin. 24H TYYLIN RAIKASTAJA: Hiukset saavat elinvoimaa ja näyttävät raikkaan luonnollisilta. IHANA TUOKSU: Kevyt ja raikas tuoksu tekee käytöstä miellyttävän.

Tuoteinfo:

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä ja käytön aikana. Suihkuta tyveen noin 30 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken ja harjaa sitten ylimääräinen kuivashampoo pois.

3,0 / 5
L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil hiusöljy värjätyille hiuksille 100 ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary O...

10,90
Verkkokaupassa

Elvital hiustenhoitoöljy sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 6 kukkaisuutetta ja tekee värjätyistä hiuksista säihkyvät ja silkinpehmeät niitä latistamatta.

Tuoteinfo:

Levitä 1-2 painallusta hiusten pituuksiin ja latvoihin, kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Ennen shampoota suojaamaan värjättyjä hiuksia, ennen muotoilua suojaamaan ja silottamaan hiuksia ja viimeistelynä saadaksesi pitkäkestoista kiiltoa ja silkinpehmeät hiukset. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

3,6 / 5
L'Oréal Paris Elvital Anti-Breakage Instant Miracle tehohoito 200 ml

L'Oréal Paris Elvital Anti-Breakage I...

Tehohoito hauraille, katkeileville hiuksille. Vahvistaa ja korjaa hiuksia tyvestä latvaan. Hiuksen pinta silottuu ja hiukset tuntuvat uskomattoman pehmeiltä.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Elnett Satin 250ml Precious Oil hiuskiinne 250 ml

L'Oréal Paris Elnett Satin 250ml Prec...

Legendaarinen Elnett-kiinnitys sisältää nyt ultrakevyttä argaaniöljyä. Elnett Precious Oil -hiuskiinne on erityisesti kehitetty kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Kuivat ja vaurioituneet hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa ja suojaa. Koostumus pörröisyyttä vastaan. Suojaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävät. Mikrosuihke antaa erittäin hienojakoisen ja tasaisen levityksen. Niin hienojakoinen, että lähtee helposti harjaamalla. Käyttö: Ravista voimakkaasti. Suihkuta n. 30 cm etäisyydeltä.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Studio Express Refresh Invisible Dry Shampoo Body-builder kuivashampoo 200 ml

L'Oréal Paris Studio Express Refresh...

7,90
Verkkokaupassa

Studio Express Refresh kuivashampoo on ultra-kätevä ja helppo käyttää ON THE GO, voit käyttää sitä niin monta kertaa kun halut pesujen välissä. PUHTAAT HIUKSET VÄLITTÖMÄSTI: Muutamassa sekunnissa maaginen koostumus imee itseensä likaa ja rasvaa, saat pitkäkestoisen raikkaan, juuri pestyjen hiusten tunteen. EI NÄKYVIÄ JÄLKIÄ: Läpinäkymäton spray sopii sekä tummille että vaaleille hiuksille, sillä se ei jätä valkoista puuterista jälkeä hiuksiin. 24H TYYLIN RAIKASTAJA: Hiukset saavat elinvoimaa ja tuuheutta ja näyttävät raikkaan luonnollisilta. IHANA TUOKSU: Hienostunut ja tyylikäs tuoksu tekee käytöstä miellyttävän.

Tuoteinfo:

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä ja käytö naikana. Suihkuta tyveen noin 30 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken ja harjaa sitten ylimääräinen kuivashampoo pois.

2,0 / 5
Sivun alkuun