L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (8 kpl)

L'Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess hiuskiinne 250 ml

L'Oréal Paris Elnett Satin Volume Exc...

Tuuheutta ja rakennetta antava hiuskiinne. Mikrosuihkeen ansiosta erittäin hienojakoinen ja levittyy tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Hienojakoinen, lähtee helposti harjaamalla. Miellyttävä ruusuntuoksu.

Ravista pulloa voimakkaasti. Suihkuta n. 30 cm etäisyydeltä. Saat vielä lisätuuheutta suihkuttamalla ja harjaamalla hiuskiinnettä hiuskerrosten väliin. Jatka kunnes olet saavuttanut halutun tuuheuden.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Studio Line Fix&Style Fixing Spray Ultra Strong Ultravoimakas hiuskiinne, 8/10, 250 ml

L'Oréal Paris Studio Line Fix&Style F...

5,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiiltoa antava hiuskiinne. 1. Suihkuta kaikkialle hiuksiin n. 20 cm etäisyydeltä. 2. Viimeistele suihkuttamalla läheltä niihin kohtiin, joihin haluat enemmän pitoa. Muotoile sormien avulla saadaksesi kestävän lookin.

Tuoteinfo:

Painepakkaus. Ei saa säilyttää auringonpaisteessa eikä yli 50°C lämpötilassa. Ei saa puhkaista eikä polttaa tyhjänäkään. Ei saa suihkuttaa avotuleen eikä hehkuvaan aineeseen. Eristettävä sytytyslähteistä - Tupakointi kielletty. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varo suihkuttamasta tuotetta silmiin tai ärtyneelle iholle, vältettävä hengittämästä tuotetta. Käytetään vain pakkauksessa mainittuun tarkoitukseen. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta.

L'Oréal Paris Studio Line TXT Volume Texturising Spray Rakennetta ja tuuheutta antava suihke 200 ml

L'Oréal Paris Studio Line TXT Volume...

Rakennetta ja tuuheutta antava suihke. 1. Käytä vain kuiviin hiuksiin. 2. Jaa hiukset neljään osaan. 3. Suihkuta runsaasti joka osioon sekä ylä- että alapuolelta ja rutistele hiuksia. Tehosta: Jatka tuuheuttamista, kunnes olet saavuttanut halutun lookin. Sopii myös nutturoiden pohjaksi.

Tuoteinfo:

Painepakkaus. Ei saa säilyttää auringon paisteessa eikä yli 50°C lämpötilassa. Ei saa puhkaista eikä polttaa tyhjänäkään. Ei saa suihkuttaa avotuleen eikä hehkuvaan aineeseen. Eristettävä sytytyslähteistä - tupakointi kielletty. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varo suihkuttamasta tuotetta silmiin tai ärtyneelle iholle, vältettävä hengittämästä tuotetta. Käytetään vain pakkauksessa mainittuun tarkoitukseen. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Studio Line  Fix&Style Fixing Mousse Ultra Strong 8/10 muotovaahto 200ml

L'Oréal Paris Studio Line Fix&Style...

Ultravoimakas, tuuheuttava muotovaahto. 1. Ravista pulloa hyvin, käännä ylösalaisin ja annostele. 2. Levitä kosteisiin hiuksiin ja muotoile lookisi sormien avulla. TEHOSTA: Kiinnitä kampaus Studio Line -hiuskiinteellä saadaksesi ekstrakiinnityksen lookillesi.
ERITTÄIN HELPOSTI SYTTYVÄ AEROSOLI. Painesäiliö - Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytetään vain pakkauksessa mainittuun tarkoitukseen.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Studio Line Matt & Messy Sponge 4/10 muotoiluvaha 150 ml

L'Oréal Paris Studio Line Matt & Mess...

Keskivahvan pidon antava mattamuotoiluvaha. 1. Levitä tasaisesti kuiviin hiuksiin 2. Muotoile / sekoita hiukset haluammallasi tavalla.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Studio Line Go Create Ultra-Precise Spray Ultravoimakas muotoilusuihke, 8/10, 150 ml

L'Oréal Paris Studio Line Go Create U...

Muotoilusuihke. 1. Suihkuta tyveen ja pituuksiin, kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. 2. Saadaksesi luonnollisen näköisen efektin, muotoile käsin.

Tuoteinfo:

Ei saa suihkuttaa avotuleen, hehkuvaan aineeseen tai sytytyslähteeseen. Varo suihkuttamasta silmiin tai ärtyneelle iholle. Silmiin joutunut aine huuhdeltava heti pois.

4,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun