L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (63 kpl)

L'Oréal Paris Magic Retouch suihkutettava tyvisävyte 75 ml

L'Oréal Paris Magic Retouch suihkutet...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Peittää tyvikasvun hetkessä täydellisesti. Sulautuu täydellisesti hiustesi sävyyn ja peittää harmaan tyvikasvyn. Kuivuu nopeasti. Tuote pysyy hiuksissa – vaikutus kestää, kunnes pestään pois shampoolla. KÄYTTÖ: Ravista hyvin ennen käyttöä. Pidä tuotetta pystyasennossa. Käytä kuiviin, muotoiltuihin hiuksiin. Suihkuta 10-15 cm etäisyydeltä hiuksistasi ja suihkuta tyveen kevyesti. Älä suihkuta liikaa. Pieni määrä riittää.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Préférence Glam Lights raidat

L'Oréal Paris Préférence Glam Lights...

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Préférence Glam Lights antaa elegantit ja hienostuneet raidat, joissa on luonnollisia värivivahteita. Erityismuotoillun levitysharjan avulla luot upeat raidat harjanvedolla. Ainutlaatuinen Glam Lights -koostumus antaa tummiin hiuksiin kauniita raitoja, värjäystulos on luonnollinen ja tyylikäs. Hiuksista tulee kiiltävät ja silkinpehmeät.
Antaa raitoja joissa luonnollisia värivivahteita. Tummanruskeille hiuksille.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Préférence Blondissimes kestoväri

L'Oréal Paris Préférence Blondissimes...

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Préférence-sarja tunnetaan legendaarisena väriasiantuntijana. Sarjan uusin tulokas on Cool Edition: kokoelma viileitä, kirkkaan vaaleita sävyjä. Ne sisältävät neutralisoivia ja kirkastavia vivahteita, jotka toimivat mattaisia ja lämpimiä vivahteita vastaan. Cool Edition on kokoelma vastustamattomia sävyjä, jotka kirkkaiden pohjasävyjensä ansiosta eivät saa lämpimiä tai keltaisia vivahteita. Helmiäisvivahteet antavat raikkaan lookin. Koe Préférencen ensiluokkainen värjäystulos: kiilto säilyy jopa 8 viikkoa. Color Lock -hoitoaine sisältää UV-filttereitä ja E-vitamiinia - käytä sitä viikko toisensa jälkeen saadaksesi kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.

L'Oréal Paris Préférence Ombré liukuväri

L'Oréal Paris Préférence Ombré liukuväri

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ombré on jännittävä tapa luoda look, jossa vain hiusten pituudet ja latvat on vaalennettu. Saat säihkyvän kontrastin hiustesi ylä- ja alaosaan. Käytä Expert Brush -harjaa ja luo helposti Ombré-look yhdellä ainoalla harjanvedolla. Vaalennuksen jälkeen käytettävä shampoo sisältää Nutri-ceramidea ja hoitaa hiuksia ja auttaa tekemään niistä silkinpehmeät.

L'Oréal Paris Elnett Sleekissime hiuskiinne 250 ml

L'Oréal Paris Elnett Sleekissime hius...

Hienojakoinen hiuskiinne, silkinsileää täydellisyyttä. Siloittaa hiukset ja suojaa kosteudelta antaen silkinsileän lopputuloksen.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess hiuskiinne 400 ml

L'Oréal Paris Elnett Satin Volume Exc...

10,40
Verkkokaupassa

Tuuheutta ja rakennetta antava hiuskiinne. Legendaarinen Elnett-kiinnitys nyt rakennetta antavalla koostumuksella, joka luo hiuksiin runsautta ja tuuheutta. Uusi raikas tuoksu.
Ravista pulloa voimakkaasti. Suihkuta n. 30 cm etäisyydeltä. Saat vielä lisätuuheutta harjaamalla hiukset ja suihkuttamalla lisää hiuskiinnettä hiuskerroksiin. Jatka, kunnes olet saavuttanut halutun tuuheuden. ERITTÄIN HELPOSTI SYTTYVÄ AEROSOLI: Painesäiliö - Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varo suihkuttamasta tuotetta silmiin tai ärtyneelle iholle, vältettävä hengittämästä tuotetta. Käytetään vain pakkauksessa mainittuun tarkoitukseen. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta.

5,0 / 5
L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay shampoo 250 ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary C...

Kaunistava shampoo normaaleille ja helposti rasvoittuville hiuksille. L’Oréal Paris -laboratoriot ovat kehittäneet ensimmäistä kertaa shampoon, joka sisältää 3 savityyppiä. Koostumus antaa hiuksille kiiltoa ja ravitsevuutta sekä tekee niistä uskomattoman kauniit. Hiuksesi ovat puhtaat ja raikkaat sekä tuntuvat uskomattoman kevyiltä 72 tunnin ajan*. Latvat ovat kauttaaltaan ravitut. Koe kiiltävät, raikkaat ja elinvoimaiset hiukset.*Itsearviointi, 226 henkilöä.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay hoitoaine 200 ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary C...

Kaunistava hoitoaine normaaleille ja helposti rasvoittuville hiuksille. L’Oréal Paris -laboratoriot ovat kehittäneet ensimmäistä kertaa hoitoaineen, joka sisältää 3 savityyppiä. Koostumuksen ansiosta hiukset tuntuvat puhtailta 72 tunnin
ajan* ja helposti selvitettäviltä latistamatta niitä. Koostumus antaa hiuksille kiiltoa ja ravitsevuutta sekä tekee niistä uskomattoman kauniit. Hiuksesi ovat ravitut tyvestä latvoihin asti. Koe kiiltävät, raikkaat ja elinvoimaiset hiukset.*Itsearviointi, 167 henkilöä.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay Clay-in-Mask hiusnaamio 150 ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary C...

Savea sisältävä hiusnaamio rasvoittuvalle hiuspohjalle, käytetään ennen pesua. Rasvoittuva tyvi voi johtua hiuspohjan epätasapainosta. Kokeile Extraordinary Clay -hiusnaamiota, joka puhdistaa, tasapainottaa hiuspohjaa ja antaa raikkaan tunteen.
KÄYTTÖ: Älä kastele hiuksia – hiusnaamio levitetään kuiviin hiuksiin ennen pesua. Levitä huolellisesti kaikkialle hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, jotta ylimääräinen tali ja epäpuhtaudet imeytyvät pois. Huuhtele huolellisesti ja hiero hiuspohjaa kevyesti, jotta ylimääräinen tuote lähtee pois hiuksista.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay kuivashampoo 150 ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary C...

Savea sisältävä Extraordinary Clay -kuivashampoo normaaleille hiuksille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle. L’Oréal Paris -laboratoriot ovat kehittäneet ensimmäisen kuivashampoon, joka sisältää 3 savityyppiä. Kuivashampoo tekee hiuksista välittömästi raikkaan ja uskomattoman kevyen tuntuiset ilman, että hiuksia tarvitsee kastella. Vain 2 minuutissa savihiukkasia sisältävä koostumus imee ylimääräisen talin itseensä. Hiuksista tulee raikkaat ja ilmavat, tyvestä alkaen. Ei jätä näkyviä tuotejäämiä.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Préférence Blondissimes kestoväri

L'Oréal Paris Préférence Blondissimes...

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Préférence-sarja tunnetaan legendaarisena väriasiantuntijana. Sarjan uusin tulokas on Cool Edition: kokoelma viileitä, kirkkaan vaaleita sävyjä. Ne sisältävät neutralisoivia ja kirkastavia vivahteita, jotka toimivat mattaisia ja lämpimiä vivahteita vastaan.
Cool Edition on kokoelma vastustamattomia sävyjä, jotka kirkkaiden pohjasävyjensä ansiosta eivät saa lämpimiä tai keltaisia vivahteita. Helmiäisvivahteet antavat raikkaan lookin. Koe Préférencen ensiluokkainen värjäystulos: kiilto säilyy jopa 8 viikkoa*. Color Lock -hoitoaine sisältää UV-filttereitä ja E-vitamiinia - käytä sitä viikko toisensa jälkeen saadaksesi kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.

L'Oréal Paris Elvital ColorVive shampoo 400 ml

L'Oréal Paris Elvital ColorVive shamp...

6,90
Verkkokaupassa

Elvital Color-Vive -shampoo värjätyille hiuksille pidentää värjättyjen hiusten värin kiillon kestoa. Color-Vive suojaa hiuksia entistä tehokkaammin ulkoisilta rasituksilta, kuten auringolta sekä ilmansaasteilta ja takaa värille ennennäkemättömän kiillon.

Tuoteinfo:

Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero kevyesti. Huuhtele. Tehosta vaikutusta käyttämällä COLOR-VIVE -hoitoainetta tai syvähoitoa.

L'Oréal Paris Age Perfect by Excellence kestoväri

L'Oréal Paris Age Perfect by Excellen...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ensimmäinen voidemainen L'Oréal Paris -hiusväri, joka on erityisesti kehitetty ikääntyneille, harmaille hiuksille. Eloisa hiusväri kauniilla, kerroksittaisilla vivahteilla.Age Perfect by Excellence - sarja on erityisesti kehitetty antamaan ikääntyneiden harmaille hiuksille eloisan hiusvärin. Tämä voidemainen hiusväri peittää harmaat hiukset ja antaa erilaisen lopputuloksen harmaille hiuksille kuin hiuksille, joissa on pigmenttiä. Hiusväri antaa kauniita, kerroksittaisia vivahteita, kuin raidoitetuissa hiuksissa. Lopputulos: Eloisa, luonnollisen näköinen hiusväri ja sädehtivä kiilto. Hiukset saavat rakennetta. Juurikasvu sulautuu kauniisti yhteen muun hiusvärin kanssa ja harmaat hiukset ovat poissa. Mukana ravitseva hoitoaine, joka sisältää Pro-Kollageenia ja Pro-Keramidia sekä erityismuotoiltu ja helppokäyttöinen levitysharja.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Elvital Nutri-gloss Luminizer shampoo normaaleille ja kiillottomille hiuksille 250ml

L'Oréal Paris Elvital Nutri-gloss Lum...

3,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elvital Nutri-Gloss Luminizer shampoo normaaleille ja kiillottomille hiuksille, joka sisältää innovatiivisen, kiiltoa säilyttävän Glycogel-ainesosan. Nutri-Gloss Luminizer -shampoo poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, jotka estävät valon heijastumista. Hiuskuiduista tulee kiiltävämpiä, ja hiusten pinta on sileämpi. Glycogel-ainesosan sisältävä shampoo säilyttää kiillon ja kapseloi hiuskuidun. Valo heijastuu tehokkaammin, ilman että hiukset latistuvat.

L'Oréal Paris Elvital Nutri-gloss Luminizer hoitoaine normaaleille ja kiillottomille hiuksille 200ml

L'Oréal Paris Elvital Nutri-gloss Lum...

3,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elvital Nutri-Gloss Luminizer hoitoaine normaaleille ja kiillottomille hiuksille, joka sisältää innovatiivisen, kiiltoa säilyttävän Glycogel-ainesosan. Nutri-Gloss Luminizer -hoitoaine hoitaa hiusten pintaa niin, että hiuskuiduista tulee kiiltävämpiä. Glycogel-ainesosan sisältävä hoitoaine säilyttää kiillon ja kapseloi hiuskuidun. Valo heijastuu tehokkaammin, ilman että hiukset latistuvat.