Küchenprofi (9 kpl)

Hintaa ei saatavilla

Küchenprofi raastimessa on kolme erikokoista terää. Oiva tuote esimerkiksi sitruunankuoren, inkiväärin, valkosipulin, chilin, parmesanin ja pähkinöiden raastamiseen. Käännät vain sen terän ylöspäin minkäkokoista raastetta milloinkin haluat. Tuote on terästä ja konepestävä. 5 vuoden takuu.

Tilapäisesti loppu

13,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofi pizzaleikkuri on hyvä apuväline niin leivonnassa kuin pizzan leikkaamisessa. Leikkaa leikkurilla suikaleita tuorepastasta, sokerimassasta tai vaikka pullataikinasta. Tuote on ruostumatonta terästä ja konepestävä. Viiden vuoden takuu.

Küchenprofin vihannesleikkurilla nopeutat ruoanvalmistustasi huomattavasti. Viidellä erilaisella terällä viipaloit ja suikaloit vihannekset ja juurekset helposti. Sormisuojan ansiosta leikkuria on turvallista käyttää. Leikkuri on käytettäessä todella tukeva. Valmistusmateriaali on ruostumaton teräs. Tuote kestää konepesun. Terille suosittelemme käsinpesua, jotta ne säilyvät terävinä pidempään. Viiden vuoden takuu.

Vain myymälässä

27,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofin valkoinen marmorista valmistettu Trento-mortteli on sekä tyylikäs että käytännöllinen. Morttelissa jauhat mausteet sekä valmistat herkulliset yrttitahnat helposti. Morttelin halkaisija on 14,5 cm, korkeus 7,5 ja paino 3 kg.