hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Küchenprofi (27 kpl)

Kuchenprofi Creme Brulee-setti ECO 5 osaa

Kuchenprofi Creme Brulee-setti ECO 5...

42,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuchenprofi Creme Brulee setillä loihdit helposti herkullisen jälkiruoan. Pakkaus sisältää polttimen sekä 4 keraamista vuokaa. Creme Brulee on helppo ja herkullinen jälkiruoka, jonka voit valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin valmiiksi. Juuri ennen tarjoilua lisäät vain sokerin ja karamellisoit sen ihanan rapeaksi polttimen avulla. Poltinta voi käyttää myö esimerkikis marenkien pinnan ruskistukseen tai lihan ja kanan glaseeraukseen. Myös juuston saa sulatettua ja ruskistumaan polttimen avulla. Polttimessa käytetään butaanikaasua, jota saa ostaa hyvin varustelluista ruokakaupoista, R-kioskeilta sekä huoltoasemilta.

4,5 / 5
Küchenprofi Professional mandoliini

Küchenprofi Professional mandoliini

46,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofin vihannesleikkurilla nopeutat ruoanvalmistustasi huomattavasti. Viidellä erilaisella terällä viipaloit ja suikaloit vihannekset ja juurekset helposti. Sormisuojan ansiosta leikkuria on turvallista käyttää. Leikkuri on käytettäessä todella tukeva. Valmistusmateriaali on ruostumaton teräs. Tuote kestää konepesun. Terille suosittelemme käsinpesua, jotta ne säilyvät terävinä pidempään. Viiden vuoden takuu.

Küchenprofi sitruskuorija/koristelija

Küchenprofi sitruskuorija/koristelija

11,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofin sitruskuorija/koristelija on kätevä apuväline ruoanlaitossa sekä leivonnassa. Sitrusraudalla saat raastettua ohutta sitruunankuorta, jolla voit leivonnaiset, lihapullat tai perunamuusin. Reikäosalla vuolet kauniit koristesuikaleet sitrushedelmistä kakkujen tai ruokien päälle. Tuotteessa on ergonomisesti muotoiltu kahva, sekä kiinnityslenkki. Pituus 18 cm. Tuote on ruostumatonta terästä ja konepestävä. 5 vuoden takuu.

Küchenprofi pizzakivi 30 cm

Küchenprofi pizzakivi 30 cm

24,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofi pizzakivi on valmistettu kivestä; kordieriitti. Pizzakivi on kevyt ja monikäyttöinen ja se kestää erinomaisesti korkeita lämpötiloja. Tällä pizzakivellä paistat rapeapohjaiset pizzat kotikonstein, pizza on kuin suoraan pizzauunista konsanaan. Pizzakivi nostetaan ritilällään uunin pohjalle tai alimmalle pellille ja annetaan pizzan paistua. Kokeile kiveä myös hiili- tai kaasugrillissä! Pizzakivi toimii pizzan valmistamisen lisäksi loistavasti myös vähärasvaisten lihojen, kalan ja leivän paistamiseen. Hieno tuote, joka sopii tarvittaessa kiireisessä perheessä myös pakastepizzallekin. Pizzakiven halkaisija on 30cm.

2,5 / 5
Küchenprofi vihanneskuorija, liikkuva kaksoisterä

Küchenprofi vihanneskuorija, liikkuva...

13,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofi vihanneskuorijalla/julienne-raastimella kuorit vihannekset sekä teet niistä helposti julienne-suikaleita. Kuorijalla onnistuu esimerkiksi kesäkurpitsapastan teko todella helposti. Terä on liikkuvaa mallia, jolloin kuoriminen sujuu jouhevammin. Kuorija on tarkoitettu sekä vasen että oikeakätisille ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuotteella on viiden vuoden takuu. Konepestävä.

Sivun alkuun