KORRES on kreikkalainen ihonhoitosarja, ja tavoitteenamme on kehittää luonnollisiin ainesosiin perustuvia innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita. Tuotteemme kehitellään kahden tukijalan varassa: perus- ja soveltavan tutkimuksen tuloksien perusteella ja toisaalta arvojemme mukaisesti, joihin kuuluu kreikkalaisten yrttien ominaisuuksien hyödyntäminen, halumme kehittää iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden raaka-aineiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 80-99,80% välillä sekä välttää kemiallisten ainesosien, kuten muun muassa mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien, propyleeniglykolin, käyttöä.

Korres (8 kpl)

27,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kolme tuotetta yhdessä: puhdistusmaito, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine kaikille ihotyypeille. Puhdistaa ihon hellävaraisesti kosteuttaen ja samalla raikastaen. Poistaa iholta ylimääräisen talin, epäpuhtaudet sekä kasvo- ja silmämeikin ja antaa ihon hengittää.

24,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pomegranate–kasvovesi kirkastaa, puhdistaa hellävaraisesti ja poistaa iholta ylimääräisen talin sekä jättää iholle pehmeän ja mattaisen pinnan.Runsaasti tanniineja ja polyfenoleita sisältävä orgaaninen granaattiomenauute supistaa ihohuokosia ja elävöittää ihoa. Tunturihorsma säätelee talintuotantoa, minkä ansiosta iho ei kiiltele

Tuoteinfo:

Sivele vanulapulla kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin.

Hellävarainen, kevyesti vaahtoava, saippuaton puhdistusvoide puhdistaa ihon jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Se poistaa tehokkaasti talin, epäpuhtaudet sekä silmämeikin ihoa ärsyttämättä. Luontainen laktoosin ja välttämättömien aminohappojen lähde, maitoproteiini, sisältää ravitsevia ominaisuuksia ja luo iholle kosteuttavan kalvon yhdistämällä vesimolekyylejä. Revonhännästä ja riisistä saatava kasviöljy-yhdiste pehmentää ja raikastaa ihon. Yhdistelmä luonnollisia puhdistavia ainesosia ja emulgointiaineita antaa hellävaraisen koostumuksen sekä erinomaisen yhteensopivuuden ihon ja silmänympärysihon kanssa.

Tuoteinfo:

Hiero kevyesti kasvoille, kaulalle ja silmänympärysalueelle. Huuhtele lopuksi kasvot vedellä.

4.6667 / 5
Vain myymälässä

10,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikastavat liinat puhdistavat kasvot ja poistavat epäpuhtaudet silmämeikkiä myöten. Runsaasti antioksidantteja sisältävä granaattiomenauute supistaa ihohuokosia, raikastaa ja puhdistaa ihoa. Pakkaus sisältää 25 kpl liinoja.

Tuoteinfo:

Käyttövalmiit liinat puhdistukseen ja meikinpoistoon kasvoille ja silmänympärysalueelle.

26,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

3 in 1 -puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille. Kolme tuotetta yhdessä: puhdistusmaito, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine, sopii kaikille ihotyypeille. Runsaasti kasviöljyjä sisältävä Milk Proteins -puhdistusemulsio puhdistaa hellävaraisesti, ihoa samalla raikastaen ja kosteuttaen. Se poistaa iholta ylimääräisen talin, epäpuhtaudet sekä silmämeikin, antaen ihon hengittää. Luontainen laktoosin ja välttämättömien aminohappojen lähde, maitoproteiini, sisältää ravitsevia ominaisuuksia ja luo iholle kosteuttavan kalvon vesimolekyylejä yhdistämällä. Yhdistelmä luonnollisia puhdistavia tekijöitä ja emulgointiaineita antaa tuotteelle hellävaraisen koostumuksen sekä erinomaisen yhteensopivuuden ihon ja silmänympärysihon kanssa.

Tuoteinfo:

Hiero kevyesti kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Voidaan huuhtoa vedellä tai pyyhkiä vanulla.

5.0 / 5

24,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa hellävaraisesti ja samalla raikastaen, mutta ihoa kuitenkaan kuivattamatta. Helposti huuhdeltava geeli jättää iholle kauraproteiinien kosteuttavan kalvon. Luonnonmukainen valkoisen teen uute sisältää runsaasti polyfenoleita, joilla on voimakas antioksidanttinen ja ihoa tasapainottava vaikutus. Kevyesti vaahtoavan koostumuksen ansiosta White Tea -puhdistusgeeli ei kuivata ihon pintaa, ja sen sisältämä hivenaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja antaa soluille energiaa. Tarkkaan valikoitu, 100%:sesti luonnollisten puhdistusaineiden yhdistelmä takaa erinomaisen sopivuuden iholle ja silmille. Hiero kevyesti kostealle iholle ja huuhtele runsaalla vedellä. Käytä kerran tai kahdesti päivässä

4.4286 / 5

10,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistusliinat kaikille ihotyypeille. Luontainen laktoosin ja välttämättömien aminohappojen lähde, maitoproteiini, puhdistaa hellävaraisesti, ihoa samalla raikastaen ja kosteuttaen. Aloe ja B5-provitamiini suojaavat ihoa punoitukselta ja ärsytyksiltä. Poistaa tehokkaasti kaikki meikkijäämät kasvoilta ja silmänympärysiholta. Pakkaus sisältää 25 kpl puhdistusliinoja.

Tuoteinfo:

Käyttövalmiit liinat puhdistukseen ja meikinpoistoon kasvoille ja silmänympärysalueelle.