hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Kiss on yksi maailman suurimmista ammattilaislaatuisten tekokynsien valmistajista. Sen tuotevalikoimaan kuuluu myös laadukkaita kynsienhoitotuotteita, kynsikoruja, kynsikoristeita, manikyyri- ja pedikyyritarvikkeita sekä irtoripsiä. Kiss tarjoaa ammattilaislaatuisia tuotteita kauneudenhoitoon, joilla saat salonkilaatua suoraan kotiin.

Kiss-tuotteet tuovat säihkettä elämään

Laittamalla tekokynnet ja koristelemalla ne kynsikoristeilla saat helposti säihkettä elämääsi! Kiss-irtoripsillä saat silmiisi helposti lisävolyymia. Valikoimissamme on Kiss-merkin tekokynsiä, kynsikoristeita sekä irtoripsiä.

Kiss (14 kpl)

Kiss Beautiful Brow Kit kulmien ehostussetti

Kiss Beautiful Brow Kit kulmien ehost...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kulmakarvojen ehostusetti joka sisältää myös 4 eri sabluunaa. Kiss Beautiful Brow Kit. 2 eri kulmasävyä, korostuväri, kulmavaha, kulmakarvatrimmeri, 4 kpl sabluunaa.
Kulmakarvat määrittelevät kasvojen ilmeen, kulmien sävy tulisi olla lähellä hiusten väriä. Puuterimainen väri pehmeään ja luonnolliseen lopputulokseen. Korostusväri levitetään silmän sisäkulmaan kirkastamaan katsetta ja kulmien alapuolella kohottamaan katsetta. Kulmat viimeistellään vahalla. Kolme eri sivellintä sekä trimmeri.
4 eri kulmakarvasabluunaa; luo täydellinen muoto helposti ja vaivattomasti, valittavana neljä eri mallia.

Kiss Haute Couture Trio ripsitupsut 30 kpl

Kiss Haute Couture Trio ripsitupsut 3...

Ripsituote jossa kolme eri tupsua yhdessä, tämä nopeuttaa ja helpottaa kiinnittämistä. Antaa luonnollisille ripsille tuuheutta ja näyttävyyttä.

Tuoteinfo:

Kiss Haute Couture Trio ripsitupsut 30 kpl

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sivun alkuun