hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.

Isadora (14 kpl)

IsaDora Precision Mascara -ripsiväri 7 ml

IsaDora Precision Mascara -ripsiväri...

17,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuuheutta, pituutta ja erotellut ripset ilman ylimääräistä sähläystä tai sotkua - se yksinkertaisesti toimii! Pieni erikoismuotoiltu elastomeeriharja on suunniteltu ulottumaan jokaikiseen ripseen tarkasti ja vaivattomasti. Kapea, erotteleva harja soveltuu erityisesti lyhyille ripsille, mutta toimii täydellisesti myös normaaleilla ja paksuilla ripsillä. Harjakset kulkevat ripsiä pitkin tukevasti ja levittävät ripsivärin aina tyvestä latvaan. Ripsiväriä on helppo kerrostaa lisätuuheuden saamiseksi. Hajusteeton. Silmälääkärin testaama. Soveltuu herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Pidentävä ja erotteleva ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa.

4,0 / 5
IsaDora Build Up Extra Volume Mascara 100% Waterproof ripsiväri 12 ml

IsaDora Build Up Extra Volume Mascara...

16,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Build-Up Mascara Extra Volume 100% Waterproof -maskaralla saat juuri sen tuuheuden, mitä olet kaivannut. Nopeasti kuivuva ja erityisen joustava koostumus mahdollistaa useamman kerroksen levityksen. Vedenkestävä.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava vedenkestävä ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa.Hienostuneen runsauden saat laittamalla 1-2 kerrosta. Toista kerrokset niin saat upeat näyttävät ripset.

IsaDora Hypo Allergenic Mascara ripsiväri 7 ml

IsaDora Hypo Allergenic Mascara ripsi...

15,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hypo-Allergenic Mascara on kehitetty erityisesti hyvin herkille silmille ja piilolasien käyttäjille. Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineita, jotka saattaisivat aiheuttaa allergisia reaktioita, kuten erikoishelmiäiset tai väripigmentit. Vettähylkivä, tahraamaton ja kyynelten kestävä. Kuivuu nopeasti ripsiin ja on helppo poistaa. Soveltuu herkille silmille ja piilolasien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Ripsiväri erityisen herkille silmille. Levitä rispiväri kapealla harjalla ripsien tyvestä kohti latvaa.

IsaDora Build-up Extra Volume Waterproof maskara 12 ml

IsaDora Build-up Extra Volume Waterpr...

Alk. 14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Build-Up Mascara Extra Volume 100% Waterproof -maskaralla saat juuri sen tuuheuden, mitä olet kaivannut. Nopeasti kuivuva ja erityisen joustava koostumus mahdollistaa useamman kerroksen levityksen. Vedenkestävä. Hienostuneen runsauden saat laittamalla 1-2 kerrosta. Toista kerrokset niin saat upeat näyttävät ripset.

3,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Build Up Extra Volume Mascara ripsiväri 12 ml

IsaDora Build Up Extra Volume Mascara...

Alk. 14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Build-Up Mascara Extra Volume -maskaralla saat juuri sen tuuheuden, mitä olet kaivannut. Nopeasti kuivuva ja erityisen joustava koostumus mahdollistaa useamman kerroksen levityksen. Vettähylkivä, tahraamaton ja kyynelten kestävä. Kuivuu nopeasti ja on helppo poistaa. Soveltuu herkille silmille ja piilolasien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa. Hienostuneen runsauden saat laittamalla 1-2 kerrosta. Toista kerrokset niin saat upeat näyttävät ripset.

3,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Grand Volume Lash Styler maskara 9 ml

IsaDora Grand Volume Lash Styler mask...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Grand Volume Lash Styler on super tuuheuttava ripsiväri, jonka notkea ja kevyt koostumus luo tuuheat viuhkamaisesti levittyvät ripset. Silmäluomen muotoinen, kaksipuolinen ripsiväriharja tavoittaa ripset hyvin jo tyvestä saakka. Toisen sivun pitkät ja pehmeät harjakset levittävät ripsivärimassan ripsiin. Toisen sivun lyhyet, kovemmat harjakset erottelevat ja muotoilevat ripset. Lopputuloksena super tuuheat, viukamaiset ripset, jotka on hyvin erotellut ja extra pitkät. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.

4,5 / 5
IsaDora Volume & Curl Mascara 12 ml

IsaDora Volume & Curl Mascara 12 ml

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Taivuttava ja tuuheuttava ripsiväri. Harjaosan joustavat polymeerit luovat ripsille tuuheutta, kaarevuutta ja pitoa. Ripsiväri kestää, ei valu eikä varise. Kaareva harja seuraa silmän luonnollista muotoa ja ulottuu yhdellä levityksellä koko ripsien alueelle. Harjan sisäpuolen tiheät harjakset työntävät ripsiä ylöspäin. Tuote on helppo poistaa kädenlämpöisellä vedellä.Levitä ensin harjan ulkokaarella ripsivärimassaa ripsien juuresta kärkiin jolloin saat sekä tuuheutta että erottelevuutta. Työnnä ripsien kärkiä harjan sisäkaarella ja pidä muutama sekunti paikallaan saadaksesi kaarevuutta. Kaarevuus säilyy ripsivärin kuivuttua.

Tuoteinfo:

Levitä ensin harjan ulkokaarella ripsivärimassaa ripsien juuresta kärkiin jolloin saat sekä tuuheutta että erottelevuutta. Työnnä ripsien kärkiä harjan sisäkaarella ja pidä muutama sekunti paikallaan saadaksesi kaarevuutta. Kaarevuus säilyy ripsivärin kuivuttua.

3,8 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora All Day Long Lash Mascara ripsiväri 8 ml

IsaDora All Day Long Lash Mascara rip...

17,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

IsaDora All Day Long Lash on kaikin tavoin helppo ja hyvä ripsiväri. Se pidentää, tuuheuttaa ja erottelee ripsiä. Elastomeeriharjan lyhyet harjakset vievät ripsivärimassan ripsille ja pitkät harjakset erottelevat ripset. Harjan ohuella kärjellä on helppo tavoittaa myös silmänurkan lyhyet ripset. Lisää tuuheutta saat kerrostamalla. Ripsiväri on pitkäkestoinen ja silti erittäin helppo poistaa lämpimällä vedellä. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.

Tuoteinfo:

Ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa.

4,3636 / 5
IsaDora Volume Lash Styler mascara 9 ml

IsaDora Volume Lash Styler mascara 9 ml

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Volume Lash Styler on tuuheuttava ripsiväri, joka myös muotoilee ja pidentää. Lopputuloksena on viuhkamaisesti levittyvät ripset. Muotoiltu harja käsittelee ripset juuresta latvaan ja taivuttaa niitä ulos- ja ylöspäin. Harjaan varastoituu runsaasti ripsivärimassaa, mikä antaa tuuheutta joka harjanvedolla. Eripituiset harjakset erottelevat ripset sisänurkasta ulkonurkkaan. Kosteutta kestävä koostumus sopii joka säähän. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti kärkeä. Muotoiltu harjaa tuuheuttaa ja erottelee ripset samalla harjanvedolla.

4,3333 / 5
IsaDora Flashing Volume Mascara 9 ml

IsaDora Flashing Volume Mascara 9 ml

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Flashing Volume Mascara tekee upeat, tuuheat ja erotellut ripset ainutlaatuisella harjalla ja erityisellä koostumuksella. Pienen, sylinterimäisen harjan sisällä on onkalo, joka kerää ripsivärimassaa talteen ja luovuttaa harjaksiin nopeasti ja tasaisesti 'täydennystä' ripsiväriä levittäessä, jolloin ripsistä tulee tuuheat. Pienet harjakset levittävät ripsivärimassaa ripsen tarkkuudella myös silmäkulmien pienille ripsille. Kosteuden kestävä koostumus on erityislaatuinen vahojen yhdistelmä, joka tekee ripsistä tuuheat ja pitkät jo ensimmäisellä harjauksella. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti kärkeä.

4,0 / 5
Isadora Build-Up Cake Mascara -kakkuripsiväri 6,5 g

Isadora Build-Up Cake Mascara -kakkur...

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Build-Up Cake Mascara on kakkumaskara, jolla saat aikaan erityisen pitkät ja tuuheat ripset. Soveltuu myös kulmaväriksi. Voit itse säädellä harjaan laitettavan värin voidemaisuutta ja määrää. Se on tahraamaton ja kyynelten kestävä. Kuivuu nopeasti ripsiin ja on helppo poistaa. Soveltuu herkille silmille ja piilolasien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Voidemainen kakkuripsiväri. Kostuta harja haalealla vedellä saadaksesi sopivan viskositeetin ja määrän. Lisää ripsien tuuheutta asteittain levittämällä useamman kerroksen. Käytön jälkeen huuhtele harja lämpimällä vedellä.

4,0909 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun