Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.

Isadora (41 kpl)

IsaDora Eyeshadow Quartet luomivärikvartetti 5 g

IsaDora Eyeshadow Quartet luomivärikv...

Alk. 8,45 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kermaisen silkkinen Eye Shadow Quartet luomivärikvartetti levittyy tasaisesti. Pitkäkestoisessa koostumuksessa on intensiivinen väri, joka sulautuu kauniisti ihoon. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder kulmaväri 3 g

IsaDora Perfect Brows Duo Compact Pow...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Perfect Brows Duo Compact Powder on kaksisävyinen, puuterimainen kulmaväri, jolla saa täyteläiset, muotoillut ja luonnollisen näköiset kulmat. Voidaan käyttää kosteutettuna (intensiivinen look) tai kuivana (luonnollinen look). Lopputulos on kestävä ja matta. Mukana tulee pinsetit, kulmaharja ja kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on harjassivellin ja toisessa päässä sieniapplikaattori. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Puuterimainen kulmaväri. Levitä mukana tulevalla siveltimellä tai sieniapplikaattorilla. Levitä kuivana, jos haluat luonnollisen lopputuloksen, tai kosteana, jos haluat intensiivisemmän sävyn kulmiisi.

IsaDora Eyebrow Pencil Waterproof kulmakynä 1,2 g

IsaDora Eyebrow Pencil Waterproof kul...

13,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Eye Brow Pencil Waterproof on harjallinen kulmakynä, jonka koostumus on pehmeä ja vedenkestävä. Täytä, korosta ja muotoile kulmasi. Vahapohjainen koostumus takaa erittäin pitkäkestoisen lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Harjallinen vedenkestävä kulmakynä. Muotoile kulmat levittämällä väriä kulmakynällä. Viimeistele kulmakarvat kynän toisessa päässä olevalla harjalla.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Eye Shadow Trio -luomiväri 1,8 g

IsaDora Eye Shadow Trio -luomiväri 1,8 g

Alk. 15,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Koostumukseltaan hienostuneen kevyt luomiväri, joka sisältää suuren määrän helmiäistä. Luomiväri levittyy ja häivyttyy helposti. Luomiväriä voi käyttää myös kostutettuna, jolloin helmiäinen hohtaa intensiivisemmin. Pakkauksessa peili ja kaksipäinen sivellin, jonka toisella päällä levitetään ja toisella häivytetään.

Tuoteinfo:

Kolmen hohtavan sävyn luomiväri. Levitä luomille kuivana tai kosteana kapeammalla päällä ja häivytä leveämmällä päällä.

4,8 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Precision Mascara -ripsiväri 7 ml

IsaDora Precision Mascara -ripsiväri...

17,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuuheutta, pituutta ja erotellut ripset ilman ylimääräistä sähläystä tai sotkua - se yksinkertaisesti toimii! Pieni erikoismuotoiltu elastomeeriharja on suunniteltu ulottumaan jokaikiseen ripseen tarkasti ja vaivattomasti. Kapea, erotteleva harja soveltuu erityisesti lyhyille ripsille, mutta toimii täydellisesti myös normaaleilla ja paksuilla ripsillä. Harjakset kulkevat ripsiä pitkin tukevasti ja levittävät ripsivärin aina tyvestä latvaan. Ripsiväriä on helppo kerrostaa lisätuuheuden saamiseksi. Hajusteeton. Silmälääkärin testaama. Soveltuu herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Pidentävä ja erotteleva ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa.

4,0 / 5
IsaDora Flex Tip Eyeliner -nestemäinen silmänrajaus 1,2 ml

IsaDora Flex Tip Eyeliner -nestemäine...

18,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kapea tai leveä rajaus sekunneissa! Flex Tip Eyelinerissa on ainutlaatuinen pitkä ja joustava kärki, jolla saat tehtyä rajaukset helposti ja tasaisesti. Kärki taipuu luomea vasten ja toimii ”tukena” rajausta tehdessä, lopputuloksena tasainen, siisti rajaus. Erityisen sopiva jo hieman ryppyisille luomille.

Tuoteinfo:

Nestemäinen silmänrajausväri. Eyelinerin kärkeä taivuttamalla voit muuttaa rajauksen leveyttä. Rajaus muuttuu paksummaksi mitä enemmän taivutat eyelinerin kärkeä.

4,6667 / 5
IsaDora Perfect Contour Kajal silmänrajauskynä 1,2 g

IsaDora Perfect Contour Kajal silmänr...

Alk. 7,90 (9,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Silmänrajauskynän runsaat pigmentit ja super-pehmeä koostumus tekevät värin levittämisestä erittäin tarkkaa ja häivyttämisestä helppoa. Tahraamaton ja vettähylkivä koostumus. Sopii myös herkille silmille ja piilolasien käyttäjille. Terävällä terällä saat aina tarkimman jäljen

Tuoteinfo:

Silmänrajauskynä. Rajaa silmä mahdollisimman läheltä ripsien tyveä. Voidaan käyttää sekä tarkkana rajauksena että häivyttää pehmeämmäksi. Käytä teroittamiseen IsaDora Pencil Sharpener Slim-teroitinta.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Build Up Extra Volume Mascara 100% Waterproof ripsiväri 12 ml

IsaDora Build Up Extra Volume Mascara...

16,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Build-Up Mascara Extra Volume 100% Waterproof -maskaralla saat juuri sen tuuheuden, mitä olet kaivannut. Nopeasti kuivuva ja erityisen joustava koostumus mahdollistaa useamman kerroksen levityksen. Vedenkestävä.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava vedenkestävä ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa.Hienostuneen runsauden saat laittamalla 1-2 kerrosta. Toista kerrokset niin saat upeat näyttävät ripset.

Isadora Inliner Kajal silmänrajauskynä 1,3 g

Isadora Inliner Kajal silmänrajauskyn...

7,90 (9,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vedenkestävä silmänrajauskynä luomen sisärajaukseen. Tummemmalla sävyllä syvennät katsetta, vaaleammalla kirkastat. Erityisesti tarkoitustaan varten kehitetty hieman kiinteämpi vettähylkivä kajal-kynä. Erinomainen ylä- ja alaluomen sisäpuoleen, katseen syventämiseen tai kirkastamiseen. Voidaan käyttää myös normaalin rajauskynän tavoin. Soveltuu myös herkille silmille ja piilolasien käyttäjille. Terävällä terällä saat aina tarkimman jäljen. Käytä teroittamiseen IsaDora Pencil Sharpener Slim -teroitinta.

4,2857 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Hypo Allergenic Mascara ripsiväri 7 ml

IsaDora Hypo Allergenic Mascara ripsi...

15,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hypo-Allergenic Mascara on kehitetty erityisesti hyvin herkille silmille ja piilolasien käyttäjille. Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineita, jotka saattaisivat aiheuttaa allergisia reaktioita, kuten erikoishelmiäiset tai väripigmentit. Vettähylkivä, tahraamaton ja kyynelten kestävä. Kuivuu nopeasti ripsiin ja on helppo poistaa. Soveltuu herkille silmille ja piilolasien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Ripsiväri erityisen herkille silmille. Levitä rispiväri kapealla harjalla ripsien tyvestä kohti latvaa.

IsaDora Eye Shadow Palette luomiväripaletti 7,5g

IsaDora Eye Shadow Palette luomivärip...

Alk. 15,90 (25,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sekoittamalla ja yhdistämällä luomiväripaletin eri sävyjä saat aikaan joko luonnollisen päivämeikin tai intensiivisen iltameikin. Luomivärissä on runsaasti pigmenttejä ja se levittyy erittäin kauniisti. Kestää hyvin ihon rasvoittumista. Rasiassa on kaksipäinen aplikaattori, jolla voit työskennellä tarkasti tai laveasti. Rasian kannessa on peili.

4,375 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Build-up Extra Volume Waterproof maskara 12 ml

IsaDora Build-up Extra Volume Waterpr...

Alk. 14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Build-Up Mascara Extra Volume 100% Waterproof -maskaralla saat juuri sen tuuheuden, mitä olet kaivannut. Nopeasti kuivuva ja erityisen joustava koostumus mahdollistaa useamman kerroksen levityksen. Vedenkestävä. Hienostuneen runsauden saat laittamalla 1-2 kerrosta. Toista kerrokset niin saat upeat näyttävät ripset.

3,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Isadora Eyeliner Stylo -rajauskynä 1,1 ml

Isadora Eyeliner Stylo -rajauskynä 1,...

18,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nestemäinen rajauskynä, jonka huopakärki tekee haluttaessa joko tarkan ohuen tai näyttävän leveän rajauksen. Fine Liner Eye Stylo sisältää runsaasti syviä hiilen mustia pigmenttejä, jotka takaavat peittävän, pitkäkestoinen ja vedenkestävän lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Nestemäinen rajauskynä. Levitä siveltimellä mahdollisimman lähelle ripsien rajaa. Säilytä vaakasuorassa.

IsaDora Build Up Extra Volume Mascara ripsiväri 12 ml

IsaDora Build Up Extra Volume Mascara...

Alk. 14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Build-Up Mascara Extra Volume -maskaralla saat juuri sen tuuheuden, mitä olet kaivannut. Nopeasti kuivuva ja erityisen joustava koostumus mahdollistaa useamman kerroksen levityksen. Vettähylkivä, tahraamaton ja kyynelten kestävä. Kuivuu nopeasti ja on helppo poistaa. Soveltuu herkille silmille ja piilolasien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava ripsiväri. Levitä ripsiväri ripsien tyvestä kohti latvaa. Hienostuneen runsauden saat laittamalla 1-2 kerrosta. Toista kerrokset niin saat upeat näyttävät ripset.

3,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Glossy Waterproof Eyeliner 1,6 g

IsaDora Glossy Waterproof Eyeliner 1,6 g

Alk. 16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Glossy Eyeliner on nestemäinen eyeliner, jolla saat todella kiiltävän ja näyttävän lopputuloksen. Eyelinerin rikas koostumus takaa täydellisen pidon ja intensiivisen värikylläisyyden. Joustavan ja tarkan siveltimen avulla voit tehdä hienon ohuen tai leveän ja näyttävän rajauksen. Kuivuu nopeasti ja on vedenkestävä.

Tuoteinfo:

Vedenkestävä nestemäinen rajausväri. Levitä siveltimellä mahdollisimman lähelle ripsien rajaa.

3,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja