hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.

Isadora (3 kpl)

IsaDora Quick Dry Nail Dropp kynsilakan pikakuivattaja 6ml

IsaDora Quick Dry Nail Dropp kynsilak...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kynsilakan pikakuivattaja, joka kuivattaa lakkauksen yhdellä tipalla hetkessä. Kätevä pipettipakkaus annostelee pisara kerrallaan, jolloin lakkaus pysyy täydellisen virheettömänä ja vältytään siveltimen jäljiltä. Pisara leviää koko kynnelle välittömästi, joten pikakuivattajan käyttö on erittäin nopeaa. Käyttö: Tiputa yksi tippa juuri lakatun kynnen keskelle. Lakkaus on kosketuskuiva sekunneissa ja täysin kuiva alle kahdessa minuutissa.

IsaDora Nail & Cuticle Oil kynsinauhaöljy 6 ml

IsaDora Nail & Cuticle Oil kynsinauha...

9,10
Verkkokaupassa

IsaDora Nail & Cuticle Oil -kynsinauhaöljy hoitaa kuivia ja hauraita kynsiä ja kynsinauhoja. Neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen kynnet ovat vahvemmat, sileämmät ja taipuisat. Ainutlaatuinen yhdistelmä kasviperäisiä öljyjä ja vitamiineja kosteuttaa ja pehmentää kynsiä ja kynsinauhoja tehokkaasti.

Tuoteinfo:

Kynsinauhaöljy. Levitä puhtaille kynsille ja kynsinauhoille ja hiero keskittyen erityisesti kynnenaluksiin.

Sivun alkuun