Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.
{}

Isadora (16 kpl)

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss kynsilakka 6 ml

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss kynsilak...

8,90
Verkkokaupassa

Läpikuultava kynsilakka, jossa on hyytelömäinen kiiltoefekti. Jelly Pop -kynsilakkaa voi käyttää sellaisenaan, jolloin lopputuloksena on todella kiiltävä herkullinen lollipop-sävy. Jelly Pop -kynsilakan alla voi käyttää myös valkoista kynsilakkaa (esim. IsaDora Wonder Nail 685 White China), jolloin lopputulokseen tulee kiiltävä neon-efekti. Käyttämällä Jelly Pop-lakan alla hopeista metallin sävyä (esim. IsaDora Wonder Nail 651 Silver Sparkles) saadaan lopputulokseen metallinen akvarelli-efekti.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Holographic Nails glitterlakka 6 ml

IsaDora Holographic Nails glitterlakk...

9,50
Verkkokaupassa

Kynsilakka, joka saa kynnet kimaltelemaan jalokivien tapaan. Lakka sisältää isoja ja pieniä kiiltohippuja, jotka antavat lakalle jännittävän kolmiulotteisen hologrammiefektin. Lakkaa voi käyttää joko koko kynnellä tai koristeluna värillisen lakan päällä. Holographics-lakka jättää kynnelle tasaisen, sileän pinnan.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Clear Nail Gel 6-in-1 kynsilakka 6 ml

IsaDora Clear Nail Gel 6-in-1 kynsila...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

”All-in-one” -monitoimituote täydelliseen manikyyriin! Geelimäisen koostumuksen ansiosta tasoittaa kynnen pinnan ja luo täydellisen alustan värilakalle ja samalla estää kynttä värjäytymästä. Päällyslakkana toimii lakkauksen suojakilpenä ja pidentää lakkauksen kestoa antaen samalla erittäin kiiltävän viimeistelyn. Voidaan käyttää myös yksinään super-kiiltävänä läpinäkyvänä lakkana. Hypoallergeeninen koostumus.

Tuoteinfo:

Kirkas lakka, jota voi käyttää aluslakkana, päällyslakkana tai yksinään läpinäkyvänä lakkana.

IsaDora Second Nail kynsilakka 6 ml

IsaDora Second Nail kynsilakka 6 ml

Second Nail antaa volyymiä yhdellä vedolla – toinen kynsi sekunneissa. Antaa erittäin kovan, paksun ja tasaisen pinnan, joka suojaa kynnen pintaa, kärkeä ja päätä katkeamasta tai halkeamasta. Kynnet muuttuvat huomattavasti vahvemmiksi, paksummiksi, tasaisemmiksi, jopa taipuisammiksi. Erittäin kiiltävä lopputulos!

Tuoteinfo:

Kynsilakka parantamaan kynnen kuntoa. Käytä säännöllisesti neljän viikon ajan.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
IsaDora Wonder Nail kynsilakka 6 ml

IsaDora Wonder Nail kynsilakka 6 ml

Alk. 8,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin pitkäkestoinen ja nopeasti kuivuva kynsilakka tekee kynsistä upeat ja kauniit useiden päivien ajaksi. Kestää 4 – 5 päivää normaalissa käytössä. Peittävä koostumus on helppo levittää ja se tasoittaa hyvin kynnen pinnan.

Tuoteinfo:

IsaDora Wonder Nail -kynsilakka on erittäin pitkäkestoinen ja nopeasti kuivuva kynsilakka.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Quick Dry Nail Dropp kynsilakan pikakuivattaja 6ml

IsaDora Quick Dry Nail Dropp kynsilak...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kynsilakan pikakuivattaja, joka kuivattaa lakkauksen yhdellä tipalla hetkessä. Kätevä pipettipakkaus annostelee pisara kerrallaan, jolloin lakkaus pysyy täydellisen virheettömänä ja vältytään siveltimen jäljiltä. Pisara leviää koko kynnelle välittömästi, joten pikakuivattajan käyttö on erittäin nopeaa. Käyttö: Tiputa yksi tippa juuri lakatun kynnen keskelle. Lakkaus on kosketuskuiva sekunneissa ja täysin kuiva alle kahdessa minuutissa.

IsaDora Gel Nail Lacquer kynsilakka 6 ml

IsaDora Gel Nail Lacquer kynsilakka 6 ml

Alk. 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Värillinen Gel Nail Lacquer ja Gel Nail Lacque -päällyslakka reagoivat yhdessä muodostaen kestävän ja kiiltävän lakkakerroksen päivänvalossa ja keinovalossa, ilman UV-lamppua. Lopputuloksena viikon upea kiilto ja kesto. Hypo-allergeeninen koostumus.

3,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat päällyslakka geelilakalle 6 ml

IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat pää...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Päällyslakka IsaDoran Gel Nail Lacquer -värilakalle. Gel Nail Lacquer ja Gel Nail Lacque -päällyslakka reagoivat yhdessä muodostaen kestävän ja kiiltävän lakkakerroksen päivänvalossa ja keinovalossa, ilman UV-lamppua. Lopputuloksena viikon upea kiilto ja kesto. Hypo-allergeeninen koostumus.

Tuoteinfo:

Päällyslakka Gel Nail Lacquer -lakalle. Levitä kynsille kaksi kerrosta värillistä lakkaa luonnon- tai keinovalossa. Anna kuivua 3 minuuttia ja levitä päälle yksi kerros Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. Tavallista aluslakkaa voidaan käyttää tummien värien alla välttämään kynnen värjäytyminen. Lakan poistaminen onnistuu normaalilla kynsilakanpoistoaineella esim. IsaDoran asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

4,0 / 5
IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover kynsilakanpoistoaine 50 ml

IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen ja nopea kynsilakanpoistoaine kätevässä purkissa. Kynsilakanpoistoaine on imeytettynä purkin sisällä olevaan vaahtotyynyyn, johon kynsi dipataan ja pyöritetään. Hellävarainen, asetoniton koostumus ei kuivata kynsiä tai kynsinauhoja. Helppo kuljettaa mukana. Käyttöohje: Dippaa kynsi purkkiin yksi kerrallaan. Pyöritä ja hankaa hellävaraisesti vaahtotyynyä vasten. Pese kädet kynsilakanpoiston jälkeen ennen kynsilakan levittämistä.

IsaDora Velvet Matt Nails kynsilakka 6 ml

IsaDora Velvet Matt Nails kynsilakka...

9,90
Verkkokaupassa

Velvet Matt Nails -värilakka jättää kuivuessaan kauniin samettisen mattaisen lopputuloksen. Pitkäkestoinen ja nopeasti kuivuva koostumus, joka on hyvin peittävä. Hypoallergeeninen koostumus.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Peel off Base aluslakka 6 ml

IsaDora Peel off Base aluslakka 6 ml

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aluslakka glitter-lakan alle. Soveltuu käytettäväksi minkä tahansa kynsilakan alla. Aluslakan ansiosta glitter-lakan saa poistettua helposti kuorimalla lakka kynnen päältä.
Aluslakka. Levitä aluslakaksi 2 kerrosta paljaalle kynnelle. Anna kuivua kunnolla ennen kuin levität glitter-lakan päälle. Valkoinen pohjaväri muuttuu kuivuessaan läpinäkyväksi. Voidaan käyttää aluslakkana minkä tahansa kynsilakan alla. Helppo poistaa, kuorimalla lakka kynnen päältä!

4,0 / 5
IsaDora Nail & Cuticle Oil kynsinauhaöljy 6 ml

IsaDora Nail & Cuticle Oil kynsinauha...

9,10
Verkkokaupassa

IsaDora Nail & Cuticle Oil -kynsinauhaöljy hoitaa kuivia ja hauraita kynsiä ja kynsinauhoja. Neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen kynnet ovat vahvemmat, sileämmät ja taipuisat. Ainutlaatuinen yhdistelmä kasviperäisiä öljyjä ja vitamiineja kosteuttaa ja pehmentää kynsiä ja kynsinauhoja tehokkaasti.

Tuoteinfo:

Kynsinauhaöljy. Levitä puhtaille kynsille ja kynsinauhoille ja hiero keskittyen erityisesti kynnenaluksiin.

IsaDora Graffiti Nail Top kynsilakka 6ml

IsaDora Graffiti Nail Top kynsilakka 6ml

Alk. 4,05 (8,10)
Verkkokaupassa

Vihdoin saat tehtyä itse villit graffitikuviolliset kynnet! Graffiti nails ‐lakka kuivuu nopeasti ja kuivuessaan se muodostaa kynnelle graffiti‐kuvion, joka on erilainen jokaisessa kynnessä.

Tuoteinfo:

Graffitikuviollinen kynsilakka. Lakkaa kynnet Isadora Wond