Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.

Isadora (11 kpl)

IsaDora Strobing Highlighter Fluid korostusvoide 35 ml

IsaDora Strobing Highlighter Fluid ko...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voidemainen korostusväri kasvoille. Luonnollisen kuultava korostusvoide korostaa ja tuo kasvoille hehkua. Miellyttävän pehmeä koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Levitä korostusvoidetta poskipäiden yläpuolelle, otsaan, leukaan, silmien sisänurkkiin, kulmaluiden myötäisesti ja nenänvartta alas. Valoa tuova korostusväri tulee parhaiten esille meikkivoiteen päälle levitettynä. Levitä korostusvoide sormin tai siveltimellä. Häivytä huolellisesti. Voidaan myös sekoittaa meikkivoiteeseen.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Face Sculptor Strobing paletti 18 g

IsaDora Face Sculptor Strobing palett...

26,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yhdessä paletissa kaikki tarvittava kasvojen parhaiden puolien korostamiseen. Silkinpehmeä koostumus, joka pysyy hyvin iholla. Paletin sävyt sulautuvat ihoon täydellisesti - satiininpehmeä lopputulos. Yhdessä paletissa kolme, hehkua antavaa sävyä. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Strobing Highlighting Stick korostuspuikko 5,8 g

IsaDora Strobing Highlighting Stick k...

IsaDora Strobing Highlight Stick –hohdeväripuikko korostaa ja antaa kasvoille luonnollista hehkua. Miellyttävän pehmeä, voidemainen koostumus levittyy iholle täydellisesti ja saa aikaan virheettömän, kuulaan lopputuloksen. Kätevä, kierrettävä puikko. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Levitä korostusväriä poskipäiden yläpuolelle, otsaan, leukaan, silmien sisänurkkiin, kulmaluiden myötäisesti ja nenänvartta alas.

Vain myymälässä
IsaDora Perfect Coverstick peitepuikko 2,25 g

IsaDora Perfect Coverstick peitepuikk...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitava ja tulehduksia ehkäisevä puikko, joka peittää näpyt ja ihon virheet tehokkaasti. Erityisesti pienten alueiden peittämiseen, ei sovellu silmänympärysiholle. Normaalille ja rasvoittuvalle iholle.

Tuoteinfo:

Hoitava ja tulehduksia ehkäisevä peitepuikko. Levitä peitepuikkoa paikallisesti ongelmakohtiin. Ohut puikko tekee levityksestä helpon ja tarkan.

2,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Isadora Light Touch Concealer -valo- ja peiteväri 2,2 g

Isadora Light Touch Concealer -valo-...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Light Touch Concealer - yhdellä vedolla kirkastaa ihoa ja häivyttää ihon virheitä. Toimii sekä peiteaineena että valokynänä. Sen keveä koostumus on hyvin pitkäkestoinen. Valoa pehmeästi heijastava ominaisuus häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä. Kierrettävä kynä jossa sivellin. Kaikille ihotyypeille. UV-suoja.

Tuoteinfo:

Valo- ja peiteväri. Kierrä niin monta kertaa kynästä että tuotetta tulee siveltimen kärkeen. Levitä halutuille kohdille siveltimellä ja häivytä taputtamalla sormen päällä.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Treat & Cover Concealer Stick peitekynä 0,28 g

IsaDora Treat & Cover Concealer Stick...

12,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ohut peitekynä, joka mahdollistaa tarkan levityksen juuri haluttuun kohtaan. Hoitaa ja peittää pieniä näppylöitä, finnejä ja mustapäitä. Salisyylihappo ja rasvoittumista ehkäisevä ominaisuus toimivat tehokkaasti ja nopeasti erilaisia iho-ongelmia vastaan ja puhdistavat ihohuokosia. Antibakteerinen tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Koostumus on vedenkestävä, pitkäkestoinen ja hyvin peittävä. Normaalille ja rasvoittuvalle iholle.

Tuoteinfo:

Tarkka peitekynä, joka samalla hoitaa ihoa. Mekaanisesti kierrettävä kynä (hygieenisistä syistä ei kierry taaksepäin). Käytä niin usein kuin tarvetta suoraan näppylän päälle. Vaikutus on tehokkain ihon puhdistamisen jälkeen. Säännöllinen käyttö nopeuttaa näpyn häviämista.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Face Sculptor kasvojen muotoilupaletti 18 g

IsaDora Face Sculptor kasvojen muotoi...

26,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Face Sculptor -paletissa on kaikki mitä tarvitset kasvojen muotoiluun ja korostamiseen. Aurinkopuuteri muotoilee ja selkeyttää kasvojen piirteitä, korostusväri tuo kasvoille valoa ja korostaa ja poskipuna tuo poskille väriä.

3,8571 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Color Correcting Concealer 4 g

IsaDora Color Correcting Concealer 4 g

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täydellinen neljän sävyn peiteväripaletti joka sisältää peittävät pigmentit jokaiseen ongelmaan. Käytä vastaväriä neutraloimaan: Persikka/keltainen häivyttää sinisiä ja liiloja verisuonia ja tummia silmänalusia. Concealer-peitevärit peittävät epätäydellisyyksiä. Sekoita omaan ihon sävyyn sopiva sävy. Korostusväri korostaa ja tuo valoa kasvoille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Valitse sopiva sävy peitettävän alueen sävyn mukaan käyttämällä vastavärejä. Peiteväri voidaan levittää ennen meikkivoidetta tai sen jälkeen riippuen siitä, kuinka voimakkaan lopputuloksen haluaa. Valoa tuova korostusväri tulee parhaiten esille meikkivoiteen päälle levitettynä. Levitä peitevoide sormin tai siveltimellä. Lämpimin sormin tuote levittyy ohuelti ja lopputulos on kevyt.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Protect Face Primer pohjustusvoide 30 ml

IsaDora Protect Face Primer pohjustus...

Protect Face Primer on täydellinen pohjustustuote pitkäkestoiseen, virheettömään meikkiin. Öljytön, voidemainen geelikoostumus on kevyt ja raikas. Ainutlaatuinen kollageenipeptidi vähentää juonteita ja kiinteyttää ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Suojakerroin 30 suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Tuoteinfo:

Ihoa suojaava meikinpohjustusvoide. Levitä puhdistetulle kasvoille ennen meikkivoidetta tai käytä yksistään suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

3,0 / 5
Vain myymälässä
IsaDora Under Cover Face Primer meikinpohjustusaine 30 ml

IsaDora Under Cover Face Primer meiki...

21,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Under Cover Face Primer -meikinpohjustusaine luo meikille tasoittavan, mattapintaisen pohjustuksen ja auttaa meikkivoidetta kiinnittymään tasaisesti. Valoa heijastavat pigmentit peittävät optisesti ihon epätasaisuuksia. Sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta ja poistaa turvotusta. Anti-aging -ominaisuus lisää kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostusta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Meikinpohjustusaine. Voidaan levittää suoraan puhtaalle iholle. Odota muutama minuutti ennen meikkivoiteen levittämistä, jotta pohjustusvoide ehtii imeytyä.

3,5 / 5
Sivun alkuun