Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.
{}

Isadora (5 kpl)

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer meikkivoide 35 ml

IsaDora Cover Up Foundation & Conceal...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täydellisen peittävä meikkivoide, jonka satiinisen pehmeä koostumus kestää pitkään ja tuntuu miellyttävältä. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Nude Cushion Foundation meikkivoide 15 g

IsaDora Nude Cushion Foundation meikk...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nude Foundation on koostumukseltaan uuden sukupolven meikkivoide. Erittäin nestemäinen koostumus saa sen tuntumaan kevyeltä kuin ilma. Nude Foundation imeytyy levitettäessä ihoon välittömästi ja lopputuloksena on täydellinen, nude lopputulos, joka myös tuntuu iholla luonnolliselta. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Hyvin riittoisa koostumus, joka on imeytettynä pehmeään sienityynyyn. Meikkityynyllisen Cushion-meikkivoiteen etuina on nopea levitettävyys sekä helppous ottaa mukaan. Tuotetta ei myöskään mene hukkaan. Tuotteen loputtua voit kätevästi täyttää pakkauksen nestemäisellä Nude Foundation meikkivoiteella (noin puoli pulloa). Puolipeittävä koostumus, jota voi kerrostaa halutessaan peittävämmän lopputuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora B.B. Cream SPF 12 35 ml

IsaDora B.B. Cream SPF 12 35 ml

21,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BB-meikkivoide, jossa yhdistyvät ihonhoidon ja meikkivoiteen parhaat ominaisuudet. B.B. Cream pohjustaa, hoitaa ihoa, antaa tasaisen värin, peittää, kosteuttaa ja suojaa ihoa. B.B. Cream on pakattu ilmattomaan pumppupakkaukseen, mikä takaa tuotteen pysymisen puhtaana ja tuoreena pidempään. Pumppupakkauksesta saat irti viimeisenkin pisaran, jolloin tuotetta ei mene hukkaan.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation meikkivoide 30 ml

IsaDora Nude Sensation Fluid Foundati...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nude Sensation on nestemäinen meikkivoide ja koostumukseltaan uuden sukupolven meikkivoide. Erittäin nestemäinen koostumus saa sen tuntumaan kevyeltä kuin ilma. Nude Sensation imeytyy levitettäessä ihoon välittömästi ja lopputuloksena on täydellinen, nude lopputulos, joka myös tuntuu iholla luonnolliselta. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Koostumus on hyvin riittoisa, ja pakkauksen annostelijana onkin pipetti. Puolipeittävä koostumus, jota voi kerrostaa halutessaan peittävämmän lopputuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Annostele meikkivoidetta pipetillä. Koostumus on hyvin riittoisa, joten jo 2-3 tippaa riittää pitkälle. Levitä sienellä, meikkivoidesiveltimellä tai sormin kasvojen iholle.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Wake-Up Make-up SPF 20 meikkivoide 30 ml

IsaDora Wake-Up Make-up SPF 20 meikki...

21,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Wake Up Make-up -meikkivoide kirkastaa ihon ja vähentää väsymyksen merkkejä. Peittää hyvin ihon pienet virheet ja juonteet. Lopputulos näyttää virheettömältä. Miellyttävän tuntuinen meikkivoide sulautuu ihoon luonnollisesti. Suojakerroin 20.

Tuoteinfo:

Ihoa kirkastava meikkivoide. Levitä puhdistetulle iholle sormin, meikkisienellä tai siveltimellä.

4,4 / 5
Useita vaihtoehtoja
{}
Sivun alkuun