Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.
{}

Isadora (14 kpl)

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick huulipuna 3,3 g

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick...

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick on huulia täyteläistävä ja muotoileva huulipuna. Miellyttävän pehmeä koostumus sisältää hoitavia aineita, jotka kosteuttavat, täyteläistävät ja kiinteyttävät huulia, saaden huulet näyttämään pulleammilta ja sileämmiltä. Erikoismuotoiltu kärki mahdollistaa huulipunan erittäin helpon käytön. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Rajaa huulet sävyyn sopivalla huultenrajauskynällä ennen huulipunan levitystä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof huultenrajauskynä 0,3 g

IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

IsaDora Sculpting Lipliner waterproof huultenrajauskynällä on kolme toimintoa: rajaus, huulipunan kiinnittäjä tai mattahuulipuna. Helposti levittyvä, vettä hylkivä koostumus sisältää runsaasti pigmenttejä ja estää huulipunan karkailun. Kätevä kierrepakkaus, ei tarvitse teroittaa. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Gloss Glacé huulikiilto 16 ml

IsaDora Gloss Glacé huulikiilto 16 ml

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gloss Glacé huulikiilto antaa huulille kolmiulotteista kiiltoa peilimäisellä efektillä. Huulet näyttävät täyteläisemmiltä. Kosteuttava koostmus, joka on pitkäkestoinen ja tuhruuntumaton. Nopea ja helppokäyttöinen tuubi-pakkaus.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Multi Vitamin Gloss huulikiilto 7 ml

IsaDora Multi Vitamin Gloss huulikiil...

Antioksidantteja sisältävä huulikiilto, jonka koostumuksesta 90 % on vitamiineja. Hemmottelee huulia hoitavilla vitamiineilla ja ihanalla kiillolla! Päivä päivältä pehmeämmät ja täyteläisemmän näköiset huulet.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
IsaDora Twist-up Gloss Stick huulikiiltokynä 2,7 g

IsaDora Twist-up Gloss Stick huulikii...

Alk. 13,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Twist-up Gloss Stick hemmottelee ja kosteuttaa huulia - täydellinen väri ja kiilto! Huulet pysyvät miellyttävän tuntuisina ja kosteutettuina pitkään. Huulista tulee täyteläisemmän näköiset. Kätevä kierrettävä pakkaus. Levitä huulille kynällä tai käytä sivellintä.

4,4444 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Perfect Lipliner huultenrajauskynä 1,2 g

IsaDora Perfect Lipliner huultenrajau...

10,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vettä hylkivä, pehmeä ja notkea massainen huultenrajauskynä jolla kolme toimintoa, rajauksena, huulipunan kiinnittäjänä tai mattahuulipunana. Sisältää runsaasti pigmenttejä ja ehkäisee huulipunan karkaamista. Käytä aina hyvin teroitettuna. Käytä teroittamiseen IsaDora Pencil Sharpener Slim-teroitinta.

Tuoteinfo:

Huultenrajauskynä. Käytä rajauksena, huulipunan kiinnittäjänä tai mattahuulipunana.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Perfect Moisture Lipstick huulipuna 4,5g

IsaDora Perfect Moisture Lipstick huu...

Alk. 12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Runsaspigmenttinen ja värinsä pitävä huulipuna. Säilyy tuhraantumatta kauniina. Sisältää hoitavaa ja kosteuttavaa pantenolia. Voidemainen koostumus on helppo levittää. Ihanteellinen kuiville ja rohtuneille huulille.

4,25 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Twist-up Lip Balm SPF 15 huulivoide 3,3 g

IsaDora Twist-up Lip Balm SPF 15 huul...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Twist-up Lip Balm on huulia ravitseva ja kosteuttava huulivoide, jonka koostumus sisältää runsaasti luonnonöljyjä. Luonnonöljyjen sisältämät vitamiinit, antioksidantit ja kosteuttavat ainesosat hoitavat ja suojaavat huulia. Miedosti vadelmalta tuoksuva huulivoide silottaa ja pehmentää huulia tehokkaasti, ja huulten pinnalle jää kevyt, läpinäkyvä lopputulos. Huulivoiteen aurinkosuojakerroin SPF 15 suojaa huulia auringon haitallisilta säteiltä (UVA/UVB).

IsaDora Twist-up Gloss Stick huulikiilto 3,3 g

IsaDora Twist-up Gloss Stick huulikii...

13,90
Verkkokaupassa

Twist-up Gloss Stick hemmottelee ja kosteuttaa huulia - täydellinen väri ja kiilto! Huulet pysyvät miellyttävän tuntuisina ja kosteutettuina pitkään. Huulista tulee täyteläisemmän näköiset. Kätevä kierrettävä pakkaus.

Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
IsaDora Twist-up Matt Lips huulipuna 3,3 g

IsaDora Twist-up Matt Lips huulipuna...

14,50
Verkkokaupassa

Twist-up Matt Lips on mattapinnan jättävä huulipuna kierrettävässä kynäpakkauksessa. Lopputulos on samettisen matta, mutta tuntuma on kermaisen pehmeä. Miellyttävä koostumus on intensiivinen ja kestävä. Sisältää kosteuttavia ja suojaavia aineosia, ei kuivata huulia. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
IsaDora Moisturizing Lipgloss huulikiilto 7 ml

IsaDora Moisturizing Lipgloss huuliki...

Alk. 7,15 (14,30)
Verkkokaupassa

Moisturizing Lip Gloss on ravitseva, hoitava ja pehmittävä huulikiilto, ihanteellinen kuiville ja rohtuville huulille. Voidaan käyttää yksinään tai huulipunan päällä. Saatava myös väritön vaihtoehto, jota voidaan käyttää huulihoitona päivin öin. Sieni-aplikaattori.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
IsaDora Jelly Kiss -geelimäinen kiiltopuna 4 g

IsaDora Jelly Kiss -geelimäinen kiilt...

Alk. 7,65 (15,30)
Verkkokaupassa

Uuden tyyppinen huulipuna geelimäisellä rakenteella. Tuntuu levitettäessä pehmeältä ja kermamaiselta, lopputulos läpikuultavan hohtava, kiiltävä sävy. Kevyt, miellyttävä koostumus.

Tuoteinfo:

Geelimäinen huulipuna. Rajaa huulet huultenrajauskynällä ennen huulipunan levitystä hyvän lopputuloksen saamiseksi.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
IsaDora Twist-up Matt Lips huulipunakynä 3,3 g

IsaDora Twist-up Matt Lips huulipunak...

Alk. 6,95 (13,90)
Verkkokaupassa

Twist-up Matt Lips on mattapinnan jättävä huulipuna kierrettävässä kynäpakkauksessa. Lopputulos on samettisen matta, mutta tuntuma on kermaisen pehmeä. Miellyttävä koostumus on intensiivinen ja kestävä. Sisältää kosteuttavia ja suojaavia aineosia, ei kuivata huulia. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Levitä huulille kynällä tai käytä sivellintä.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun