I Love... Cosmetics (6 kpl)

3,95
Verkkokaupassa

I Love… on ihanan samettisia, täyteläisen tuoksuisia ja hurmaavan herkullisia kosmetiikkatuotteita. Näihin herkkupaloihin on helppo rakastua. I Love… -tuotteet tuovat piristystä päivään. Tunne minttuinen raikkaus ja ja chocolate chipin pehmeys! Tuotteen uniikki vitamiiniyhdistelmä ja Aloe Veran lehtien hoitavat ainesosat auttavat ihosi pysymään pehmeänä ja notkeana. Tuotteeseen on lisätty myös piparmintun raikkautta! Kaikki I Love... -ttuotteet ovat saippuattomia, parabenittomia ja pH-tasapainoitettuja.

Tuoteinfo:

I Love Shower Gel Minty Choco Chip virkistävä suihkugeeli 250 ml. Vaahdota pieni määrä tuotetta käsissäsi ja pese vartalo. Varo tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, pese se heti pois runsaalla vedellä. Tuote soveltuu vain ulkoiseen käyttöön.

I Love… on ihanan samettisia, täyteläisen tuoksuisia ja hurmaavan herkullisia kosmetiikkatuotteita. Näihin herkkupaloihin on helppo rakastua. I Love… -tuotteet tuovat piristystä päivään. Tunne olosi virkistyneeksi ihanan vadelman ja suloisen karhunvatukan tuoksuista. Suihkugeeli sisältää ihoa pehmentävää vitamiinia, joka auttaa pitämään ihon notkeana ja pehmeänä. Tuote sisältää myös vadelman ja karhunvatukan omia uutteita. Kaikki I Love...-tuotesarjan tuotteet ovat saippuattomia, parabenittomia ja pH-tasapainoitettuja.

Tuoteinfo:

I Love Bath&Shower Mango & Papaya virkistävä suihkugeeli. I Love… on ihanan samettisia, täyteläisen tuoksuisia ja hurmaavan herkullisia kosmetiikkatuotteita. Vaahdota pieni määrä tuotetta käsissäsi ja pese vartalo. Varo tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, pese se heti pois runsaalla vedellä. Tuote soveltuu vain ulkoiseen käyttöön.

Vain myymälässä