hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

I Love... Cosmetics (3 kpl)

I Love Shower Gel Minty Choco Chip suihkugeeli 250 ml

I Love Shower Gel Minty Choco Chip su...

3,95
Verkkokaupassa

I Love… on ihanan samettisia, täyteläisen tuoksuisia ja hurmaavan herkullisia kosmetiikkatuotteita. Näihin herkkupaloihin on helppo rakastua. I Love… -tuotteet tuovat piristystä päivään. Tunne minttuinen raikkaus ja ja chocolate chipin pehmeys! Tuotteen uniikki vitamiiniyhdistelmä ja Aloe Veran lehtien hoitavat ainesosat auttavat ihosi pysymään pehmeänä ja notkeana. Tuotteeseen on lisätty myös piparmintun raikkautta! Kaikki I Love... -ttuotteet ovat saippuattomia, parabenittomia ja pH-tasapainoitettuja.

Tuoteinfo:

I Love Shower Gel Minty Choco Chip virkistävä suihkugeeli 250 ml. Vaahdota pieni määrä tuotetta käsissäsi ja pese vartalo. Varo tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, pese se heti pois runsaalla vedellä. Tuote soveltuu vain ulkoiseen käyttöön.

I Love Bath&Shower Mango & Papaya suihkugeeli 500 ml

I Love Bath&Shower Mango & Papaya sui...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

I Love… on ihanan samettisia, täyteläisen tuoksuisia ja hurmaavan herkullisia kosmetiikkatuotteita. Näihin herkkupaloihin on helppo rakastua. I Love… -tuotteet tuovat piristystä päivään. Tunne olosi virkistyneeksi ihanan vadelman ja suloisen karhunvatukan tuoksuista. Suihkugeeli sisältää ihoa pehmentävää vitamiinia, joka auttaa pitämään ihon notkeana ja pehmeänä. Tuote sisältää myös vadelman ja karhunvatukan omia uutteita. Kaikki I Love...-tuotesarjan tuotteet ovat saippuattomia, parabenittomia ja pH-tasapainoitettuja.

Tuoteinfo:

I Love Bath&Shower Mango & Papaya virkistävä suihkugeeli. I Love… on ihanan samettisia, täyteläisen tuoksuisia ja hurmaavan herkullisia kosmetiikkatuotteita. Vaahdota pieni määrä tuotetta käsissäsi ja pese vartalo. Varo tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, pese se heti pois runsaalla vedellä. Tuote soveltuu vain ulkoiseen käyttöön.

5,0 / 5

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät vartalonhoitotuotteet, joiden avulla saat ihosi tuntumaan jumalaisen silkkiseltä. Hoitamalla ihoasi päivittäin varmistat, että ihosi pysyy kauniina ja kimmoisena koko ajan. Sokoksen verkkokaupasta löydät vartalonhoidon klassikot sekä uutuustuotteet.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Vartalonhoito avain kauniiseen ihoon</span><br/><br/>Hoitamalla vartalosi ihoa hyvin ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista. Valikoimistamme löydät kiinteyttäviä sekä hyvin kosteuttavia voiteita, joiden avulla voit hoitaa ihon ongelmakohtia. Vartalonhoidossa tulee muistaa myös kuorinta, jotta iho pysyy ihanan kuulaana sekä terveenä. <br/>

Sivun alkuun