hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
"House Huvila -mallistomme kunnioittaa pieniä merkityksellisiä hetkiä ystävien ja läheisten kanssa. Huvilassa nautitaan keväästä luonnon helmassa. Huvila on rennon yhdessäolon ja -kokemisen juhlaa ja hyväntuulista joutenoloa. Tuoreina kemiönsaarelaisina ja 40-luvun hirsitalon omistajina olemme viime aikoina inspiroituneet vanhoista mansardikattoisista taloista, villiintyneistä salaisista puutarhoista, luomuviljelystä, kuun kierrosta, kuisteista ja lasiverannoista." - Polkka Jam

House (9 kpl)

House kahvimitta

House kahvimitta

Laadukkaiden ja turvallisten House keittiövälineiden avulla ruoanvalmistus on ilo ja onnistuminen keittiössäsi on helppoa! Tuotteemme on valmistettu ympäristöystävällisesti, hyväksytyistä ja kierrätettävistä raaka-aineista. Kahvimitta on yhdelle kupille. Astianpesukoneen kestävä.

Vain myymälässä
House 8 kupin pressopannu, teräs

House 8 kupin pressopannu, teräs

19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

House 8 kupin pressopannu. Kehys terästä ja pannu pyrex lasia. Sopii kahvin ja teen valmistukseen. Ei sovellu mikroaaltouuniin, hellalle tai astianpesukoneeseen. House edustaa raikkaan skandinaavista elämäntyyliä. Jokaisessa tuotteessa korostuvat trendit, laatu ja käytännöllisyys. Kolme selkeää tyyliä auttavat rakentamaan tuotteista aikaa kestäviä kokonaisuuksia.

4 / 5
House teepallo

House teepallo

House teepallo ruostumatonta terästä. Konepesun kestävä.

Vain myymälässä
House teelusikka

House teelusikka

House teelusikka ruostumatonta terästä. Konepesun kestävä.

Vain myymälässä
House teesiivilä 8 cm

House teesiivilä 8 cm

House teesiivilä 8 cm ruostumatonta terästä, kädensija ABS-muovia. Konepesun kestävä.

Vain myymälässä
Sivun alkuun