Herbina (4 kpl)

Herbina Blue Lagoon Body Mist tuoksusuihke 100 ml

Herbina Blue Lagoon Body Mist tuoksus...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herbina Body Mist -tuoksusuihkeet sopivat käytettäväksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Blue Lagoon on kuulas ja raikas vesituoksu, joka tuo iholle kesätuulen kuiskauksen ja vie mielen läpikuultavan veden kutsuvaan kimallukseen. Ensituoksu on sitruunainen vesituoksu, jossa on häivähdys ruohoa, melonia ja vihreää omenaa. Kukkainen sydäntuoksu sisältää vivahteita hedelmistä, kielosta, sireenistä, ruususta, jasmiinista ja persikasta.

Herbina Paradise Passion Body Mist tuoksusuihke 100 ml

Herbina Paradise Passion Body Mist tu...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herbina Body Mist -tuoksusuihkeet sopivat käytettäviksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Paradise Passion on trooppisen hedelmäinen tuoksu, jonka ensituoksussa erottuvat mandariini ja appelsiini, ja sydäntuoksu on persikkainen ja hedelmäinen kukkaistuoksu. Pohjatuoksussa hurmaavat kookos ja vanilja. Tuoksu tuo mieleen tropiikin kuuman auringon kosketuksen ja eksoottisten hedelmien mehukkuuden.

Herbina Moisture Balance 3in1 kasvonaamio 50 ml

Herbina Moisture Balance 3in1 kasvona...

Täyteläinen, tehokosteuttava kasvonaamio, jolla on kolme eri käyttötapaa ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää manteliöljyä, karitevoita ja ruusuvettä. Dermatologisesti testattu. Käyttö: Levitä naamio puhdistetulle kasvojen iholle. Annan vaikuttaa tarpeen mukaan joko 1) 3 min pikakosteuttajana, 2) 10 min tehokosteuttajana tai 3) yönaamiona. Huuhtele naamio vedellä tai pyyhi vanulapulla.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Herbina Energy Boost kuorintavoide 75 ml

Herbina Energy Boost kuorintavoide 75 ml

Virkistävän ja puhdistavan kuorintavoiteen luonnolliset kasvipohjaiset rakeet poistavat kasvojen ihon epäpuhtaudet hellänvaraisesti. Sisältää virkistävää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä. Iho kirkastuu kuorinnan jälkeen ja tuntuu pehmeältä. Dermatologiseti testattu. Käyttö: Hierokuorintavoide kostutetulle ja puhdistetulle iholle. Huuhtele vedellä.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Sivun alkuun