hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Hasegala (5 kpl)

Haut Segala Manteliöljy 50 ml

Haut Segala Manteliöljy 50 ml

14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Manteliöljyn rauhoittavat ominaisuudet yhdessä tyydyttymättömien rasvahappojen sekä A- ja E-vitamiinin kanssa tuovat iholle
pehmeyttä ja suojaa. Voidaan käyttää myös vauvan herkälle iholle. Ihanteellinen hierontaöljy koko vartalolle ja sopii myös hiusöljyksi ehkäisemään hiusten kuivuutta. Voidaan käyttää sellaisenaan tai pohjaöljynä eteeriselle öljylle. Sisältö: 100% luomulaatuinen kylmäpuristettu neitsytmanteliöljy.

Haut Segala Jojobaöljy 50 ml

Haut Segala Jojobaöljy 50 ml

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava ja suojaava jojobaöljy tasapainottaa ihanteellisesti rasvoittuvaa ja sekaihoa. Luonnollinen väri ja tuoksu. Sopii käytettäväksi seerumina tai päivittäin päivä- ja yövoiteena. Sisältää runsaasti gadoleiinihappoa. Voidaan käyttää myös kiiltoa ja hiusten pinnan tasaisuutta lisäävänä hiusöljynä ennen shampoopesua. Kylpyveteen sekoitettuna tuo iholle silkin sileän tunteen. Sisältö: 100% luomulaatuinen kylmäpuristettu neitsytjojobaöljy.

5,0 / 5
Haut Segala arganöljy 50 ml

Haut Segala arganöljy 50 ml

20,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuivan ihon pelastaja! Arganöljyä saadaan marokkolaisen arganpuun hedelmien siemenistä. Tätä ihmeöljyä on käytetty berberinaisten toimesta jo vuosituhansien ajan ja se sisältää enemmän E-vitamiinia kuin mikään muu raaka-aine maailmassa. Arganöljyllä on ihoa uudistavia vaikutuksia, joiden lisäksi se pehmentää kuivaa ihoa, tasoittaa ihon virheitä ja häivyttää ryppyjä. Ennen hiusten pesua käytettynä se vahvistaa ja pehmentää kuivia hiuksia.

4,5 / 5
Haut Segala Avokadoöljy 50 ml

Haut Segala Avokadoöljy 50 ml

14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Avokadoöljy tunnetaan hyvistä rasvahapoistaan ja sille on ominaista runsas A-, B-, C-, D-, E-, H- ja K-vitamiinipitoisuus. Se imeytyy ihoon hyvin ja antaa sille välitöntä hehkua. Luontainen väri ja tuoksu. Avokadoöljyä suositellaan erittäin kuivan ihon hoitoon. Sopii ihanteellisesti herkälle silmänympärys- ja dekoltee alueen iholle. Vahvistaa myös hauraita hiuksia. Sisältää: 100% luomulaatuista kylmäpuristettua neitsytavokadoöljyä.

Sivun alkuun