hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Gosh (11 kpl)

Gosh Intense Eye Liner Pen -silmänrajauskynä 1 g

Gosh Intense Eye Liner Pen -silmänraj...

11,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Intense Eye Liner Pen on helposti levittyvä, pysyvä silmänrajaustussi. Sen vesipohjainen koostumus on kuitenkin erittäin pysyvä, eikä se leviä hangattaessa. Tussin kärki on pehmeä ja sileä, joten sillä on helppo tehdä ohuita ja tarkkoja rajauksia.

Tuoteinfo:

Gosh Intense Eye Liner Pen -rajaustussit ovat hajusteettomia ja parabeenittomia. Öljytön ja alkoholiton.

3,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh Eye Liner Pen -nestemäinen silmänrajausväri 2,5 g

Gosh Eye Liner Pen -nestemäinen silmä...

Alk. 10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Eye Liner Pen on nestemäinen silmänrajausväri, joka rajaa silmät täydellisesti. Kuivuu nopeasti ja antaa todella intensiivisen rajauksen. Tulos on kyyneleenkestävä ja säilyy kauniina pitkään, vaikka tuote ei olekaan täysin vedenkestävä. Pehmeällä kärjellä saa joko ohuen tai paksun rajauksen riippuen missä kulmassa sivellintä käyttää. Lopputulos on kaunis ja pysyvä. Tuote on hajusteeton.

Tuoteinfo:

Nestemäinen silmänrajausväri. Levitä yläluomelle suoraan tuotteen omalla levityskärjellä.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
GOSH  Defining Brow Gel kulmageeli 8 ml

GOSH Defining Brow Gel kulmageeli 8 ml

Alk. 10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

GOSH Defining Brow Gel kulmageeli. Sävyttää kulmakarvasi kevysti ja saa ne pysymään paikoillaan koko päivän. Hajusteeton ja parabeeniton.

Useita vaihtoehtoja
Gosh Eye Brow Pencil -kulmakynä 1,2 g

Gosh Eye Brow Pencil -kulmakynä 1,2 g

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Eyebrow Pencil -kulmakynä antaa pehmeän puuterisen ja luonnollisen lopputuloksen. Tuote on pitkäkestoinen, eikä valu rasvaisemmallakaan ihotyypillä. Kulmakynää voidaan käyttää kuivalle iholle (pehmeä lopputulos) tai kostealle iholle (intensiivisempi väri). Kynän terää ei saa kastaa veteen – jos haluat intensiivisemmän värin kastele kulmat esimerkiksi pumpulipuikon avulla. Tuote ei sisällä hajusteita tai mineraaliöljyjä. Kynä voidaan teroittaa helposti meikkikynän teroittamiseen tarkoitetulla teroittimella.

Tuoteinfo:

Puuterimainen kulmakynä kulmien muotoiluun. Lisää kynäosalla kulkarvojen sekaan uusia karvoja ja häivytä väri kynän toisessa päässä olevan harjan avulla.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh  Xtreme Liquid Gel Eye Liner nestemäinen silmänrajaus 1,7 ml

Gosh Xtreme Liquid Gel Eye Liner nes...

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kehystä silmät GOSH Xtreme Gel Eye Liner -nestemäisen silmänrajauksen leikkisän värikkäillä sävyillä.

Useita vaihtoehtoja
GOSH The Ultimate Eye Liner with a Twist automaattinen silmänrajauskynä 1 g

GOSH The Ultimate Eye Liner with a Tw...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

GOSH The Ultimate Eyeliner - with a twist on automaattinen, pehmeä ja tarkka silmänrajauskynä , jossa on erinomaiset väripigmentit ja peittokyky. Pehmeän koostumuksensa ansiosta tuote voidaan helposti häivyttää siveltimellä tai aplikaattorilla. Silmänrajauskynässä on innovatiivinen automatiikka, joka tekee siitä helpon käsitellä käytön aikana. Automatiikkansa ansiosta silmänrajauskynää ei tarvitse teroittaa.

Tuoteinfo:

Pian luomelle levittämisen jälkeen häivytä rajaus toiseen pään siveltimen avulla. Anna kuivua saavuttaaksesi maksimaalisen pitkäkestoisuuden.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh Eye Brow Kit -kulmaväri pakkaus 8 ml

Gosh Eye Brow Kit -kulmaväri pakkaus...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sisältää kolme puuterimaista kulmaväriä, jotka on helppo levittää ja sekoittaa myös keskenään (vaalea, medium ja tumma). Pakkauksessa myös kulmakarvojen muotoilemiseen ja värin kiinnittämiseen tarkoitettu vaha, levitin siveltimellä ja peili. Vahaa voi käyttää myös yksistään.

Tuoteinfo:

Vaihe 1: Levitä hiustesi väriin parhaiten sopivaa kulmaväriä aplikaattorilla tai siveltimellä. Vaihe 2: Levitä vaha siveltimellä muotoillen kulmakarvat parhaaseen muotoonsa, joka kestää koko päivän. Vaihe 3: Ihanteellisen katseen luodaksesi käytä korostusväriä kulmakarvan alapuolella.

4,125 / 5
Gosh Kohl/Eye Liner -meikkikynä 1,1 g

Gosh Kohl/Eye Liner -meikkikynä 1,1 g

Gosh Kohl/Eye Liner -meikkikynä sisältää rasvatonta MCT-öljyä, joka takaa väripigmenttien hyvän levittyvyyden. Tuotetta on helppo käyttää ja sillä saa kauniin lopputuloksen. Väri on pysyvä ja pitkäkestoinen - ei lähde karkaamaan juonteisiin. GOSH Kohl/Eye Liner on monikäyttöinen meikkikynä. Sitä voidaan käyttää kajalkynän tavoin ripsien tyvessä limakalvolla tai eyelinerin tavoin luomen rajaamisen. Sitä voidaan käyttää joko ohuena rajauksena tai paksuna rajauksena luomivärin tavoin. Tuote on hajusteeton ja säilöntäaineeton. Sisältää E-vitamiinia.

Tuoteinfo:

Helppokäyttöinen kajalkynä silmien rajaukseen. Voidaan käyttää sekä ylä- että alaluomelle.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof vedenkestävä silmänrajauskynä 1,2 g

GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Velvet Touch Eye Liner on helposti levittyvä silmänrajauskynä, jossa on todella hyvät väripigmentit ja peittokyky. Pehmeän koostumuksen ansiosta tuote voidaan helposti häivyttää siveltimellä tai aplikaattorilla. GOSH Velvet Touch Eye Liner -silmänrajauskynä kuuluu uuden sukupolven pysyviin meikkeihin, jotka eivät valu. Tuote on erittäin vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Se kestää melkein mitä vaan! GOSH Velvet Touch Eye Liner sisältää E-vitamiinia ja jojobaöljyä. Ei sisällä eläinperäisiä tai mineraaliöljyjä. Voidaan teroittaa meikkikynän teroittimella. Tuote on hajusteeton. HUOM! Estääksesi tuotteen kuivumisen, laita aina korkki huolellisesti kiinni käytön jälkeen.

Tuoteinfo:

Vedenkestävä silmänrajauskynä, jolla on todella hyvä peittokyky. Voidaan käyttää sekä ylä- että alaluomelle.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun