hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Gosh (14 kpl)

Gosh Waterproof Volume maskara 10 ml

Gosh Waterproof Volume maskara 10 ml

14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Waterproof Volume Maskara takaa pitkäkestoisen meikin koko päiväksi. Super-muotoileva kumiharja lisää ripsiin runsaasti volyymia ja pituutta. Harja erottelee ripset kauniisti, ei jätä paakkuja tai varise. Vedenkestävä koostumus varmistaa kestävän ripsimeikin säästä huolimatta. Helppo poistaa. Tuoksuton ja parabeeniton.

Tuoteinfo:

Levitä ripsiväriä ensin yläripsiin ja harjaa sitten väriä alaripsiin.

1,0 / 5
GOSH Growth Mascara ripsiväri, musta 10 ml

GOSH Growth Mascara ripsiväri, musta...

GOSH Growth Mascara –ripsiväri on pidempien ripsien salaisuus. Näyttävästi pidemmät, tuuheammat ja täydellisesti erotellut ripset kahden viikon käytön jälkeen. Ripsivärin harjas on suunniteltu erityisesti antamaan täydellisen määrän ripsiväriä kerralla ja erottelemaan ripset yhdellä harjanvedolla. Sisältää 5% SymPeptide® XLash uutetta, jolla on osoitettu olevan ripsiä pidentävä ja tuuhentava vaikutus.

Tuoteinfo:

Lisää ripsiin normaalin ripsivärin tavoin.

4,0 / 5
Vain myymälässä
GOSH Growth Serum seerumi 6 ml

GOSH Growth Serum seerumi 6 ml

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

GOSH Growth Serum –seerumi on pidempien ripsien salaisuus. Näyttävästi pidemmät, tuuheammat ja täydellisesti erotellut ripset jo kahden viikon käytön jälkeen. Voidaan käyttää myös edistämään kulmakarvojen kasvua. Sisältää 10% SymPeptide® XLash, joka pidentää ja tuuhentaa ripsiä, ja 5% Follicusania, joka edistää karvan kasvua ja lisää tuuheutta.

Tuoteinfo:

Aloita kasvuseerumin levitys silmän sisäkulmasta kohti ulkokulmaa ripsilinjan mukaisesti ja mahdollisimman lähelle ripsen juurta. Ohut kynä tekee tästä helppoa. Seerumi sopii levitettäväksi ripsivärien alle. Mikäli haluat tehostaa vaikutusta, käytä GOSH Growth Mascara –ripsiväriä päivisin ja öisin seerumia.

5,0 / 5
Gosh Show Me Volume Mascara 12 g

Gosh Show Me Volume Mascara 12 g

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Show Me Volume Mascara on ainutlaatuinen ripsiväri, joka antaa näyttävän tuuheat ripset. Se antaa jokaisella ylöspäin suuntautuvalla siveltimen vedolla lisää tuuheutta. Ainutlaatuisessa tuuhentavassa harjaosassa on eripituisia karvoja, joiden ansiosta ripsiväri levittyy hyvin ja ripsistä tulee maksimaalisen tuuheat. Ripsiväri levittyy tasaisesti juuresta latvaan. B-, C- ja E-vitamiinien sekä keratiinin ja luonnon vahojen yhdistelmä hoitaa ja suojaa ripsiä ja tuloksena ovat tuuheammat ripset. Saadaksesi aikaan viettelevän ja dramaattisen lopputuloksen levitä kajalia ripsien väliin ennen Gosh Show Me Volume Mascaran levittämistä. Tuote on hajusteeton.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava ripsiväri. Levitä ripsiväriä ensin alaripsiin harjan ollessa pystyasennossa ja harjaa sitten runsaasti väriä yläripsiin.

Useita vaihtoehtoja
Gosh Amazing Length'n Build Mascara -ripsiväri 10 ml

Gosh Amazing Length'n Build Mascara -...

Alk. 10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Amazing Length’n Build Mascara on helppo levittää ja sillä saat pitkät ja tuuheat ripset. Hieno harja erottelee ja kampaa ripset samalla antaen väriä. Mitä useamman kerroksen levität, sitä pidemmiltä ja tuuheammilta ripset näyttävät. Ripsiväri antaa luonnolliset ripset ja lopputulos kestää kauniina pitkään. Tuote on helppo poistaa ripsistä silmämeikinpoistoaineella. Sisältää pantenolia ja kasvipohjaisia vahoja, jotka tekevät ripsistä joustavat ja vahvat, ja näin estävät ripsien katkeilua. Tuote on hajusteeton.

Tuoteinfo:

Pidentävä ja tuuhentava ripsiväri. Mitä useamman kerroksen levität, sitä pidemmiltä ja tuuheammilta ripset näyttävät.

Useita vaihtoehtoja
GOSH Double Precision maskara 12 ml

GOSH Double Precision maskara 12 ml

15,90
Verkkokaupassa

Double Precision -maskaran tuplaharjan avulla saat levitettyä tarkasti ripsivärin sekä yläripsiin että alaripsiin. Tuplaharjassa on molemmille oma osa. Pienempi kuituharja tarkkaan maskaran levitykseen ja iso kuituharja lisäämään ripsiin volyymia.

Gosh Darling Lashes maskara 10 ml

Gosh Darling Lashes maskara 10 ml

12,90
Verkkokaupassa

Gosh Darling Lashes -ripsiväri antaa ripsille välittömästi tuuheutta ja lisää volyymia. Harja erottelee ripset trendikkäästi ja sillä voi luoda supernaisellisen, silmiä suurentavan baby doll lookin. Tuoksuton ja parabeeniton.

Tuoteinfo:

Levitä ripsiväriä runsaasti ensin yläripsiin ja harjaa sitten runsaasti väriä alaripsiin.

Sivun alkuun