{}

Gosh (3 kpl)

Gosh Eye Brow Pencil -kulmakynä 1,2 g

Gosh Eye Brow Pencil -kulmakynä 1,2 g

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Eyebrow Pencil -kulmakynä antaa pehmeän puuterisen ja luonnollisen lopputuloksen. Tuote on pitkäkestoinen, eikä valu rasvaisemmallakaan ihotyypillä. Kulmakynää voidaan käyttää kuivalle iholle (pehmeä lopputulos) tai kostealle iholle (intensiivisempi väri). Kynän terää ei saa kastaa veteen – jos haluat intensiivisemmän värin kastele kulmat esimerkiksi pumpulipuikon avulla. Tuote ei sisällä hajusteita tai mineraaliöljyjä. Kynä voidaan teroittaa helposti meikkikynän teroittamiseen tarkoitetulla teroittimella.

Tuoteinfo:

Puuterimainen kulmakynä kulmien muotoiluun. Lisää kynäosalla kulkarvojen sekaan uusia karvoja ja häivytä väri kynän toisessa päässä olevan harjan avulla.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh Eye Brow Defining Brow Gel -kulmien muotoilu geeli 3 ml

Gosh Eye Brow Defining Brow Gel -kulm...

11,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

GOSH Defining Brow Gel on läpikuultava geeli, joka auttaa kulmien muotoilussa. Tuotteen koostumus saa vallattomat kulmakarvat asettumaan paikoilleen tekemättä niitä tahmeiksi tai paakkuisiksi.

Tuoteinfo:

Geeliä voidaan käyttää yksistään sekä GOSH Eye Brow Pencil -kulmakynän tai GOSH Brow Kit -kulmäkarvavärien käytön viimeistelyyn.

Gosh Eye Brow Kit -kulmaväri pakkaus 8 ml

Gosh Eye Brow Kit -kulmaväri pakkaus...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sisältää kolme puuterimaista kulmaväriä, jotka on helppo levittää ja sekoittaa myös keskenään (vaalea, medium ja tumma). Pakkauksessa myös kulmakarvojen muotoilemiseen ja värin kiinnittämiseen tarkoitettu vaha, levitin siveltimellä ja peili. Vahaa voi käyttää myös yksistään.

Tuoteinfo:

Vaihe 1: Levitä hiustesi väriin parhaiten sopivaa kulmaväriä aplikaattorilla tai siveltimellä. Vaihe 2: Levitä vaha siveltimellä muotoillen kulmakarvat parhaaseen muotoonsa, joka kestää koko päivän. Vaihe 3: Ihanteellisen katseen luodaksesi käytä korostusväriä kulmakarvan alapuolella.

4,125 / 5
{}
Sivun alkuun