hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Gosh (6 kpl)

GOSH Mineral Powder mineraalipuuteri 8 g

GOSH Mineral Powder mineraalipuuteri 8 g

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt ja silkkisen tuntuinen mineraalipuuteri, jolla saa puolipeittävän tai peittävän mattaisen lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Kevyt ja silkkisen tuntuinen mineraalipuuteri. Levitä mineraalipuuteri kasvoille puuterisiveltimellä tai kabuki-siveltimellä. Tuoksuton, ei sisällä parabeeneja.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh BB Powder puuteri 6,5 g

Gosh BB Powder puuteri 6,5 g

Alk. 13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BB puuteri peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja antaa mattapinnan. Ei kuivata ihoa. Erittäin hienojakoinen koostumus, joka sulautuu helposti ihon omaan sävyyn. Tuoksuton.

Tuoteinfo:

Puuterin voi levittää suoraan iholle kosteusvoiteen päälle imemään iholta ylimääräistä rasvaisuutta. Tai se voidaan levittää myös kaikentyyppisten meikkivoiteiden päälle. Levitä puuteri iholle puuterisiveltimellä tai -vipalla.

Useita vaihtoehtoja
Gosh Bronzing Powder -aurinkopuuteri 9 g

Gosh Bronzing Powder -aurinkopuuteri 9 g

GOSH Bronzing Powder -aurinkopuuteria voidaan käyttää ympäri vuoden tuomaan iholle päivettynyttä hehkua. Levitä aurinkopuuteria poskiluille, nenänvarteen, kulmaluulle ja leukaan saadaksesi kasvoille ruskettuneen ilmeen. Pidentääksesi rusketuksen kestoa, levitä aurinkopuuteria koko kasvoille tai käytä poskipunan tavoin korostukseen. Voidaan käyttää myös decolletén tai olkapään iholla. Kevyemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi levitä aurinkopuuteri iholle puuterisiveltimellä. Puuterivipalla puolestaan saadaan aikaan täyteläisempi väri. Tuote on hajusteeton ja säilöntäaineeton.

Tuoteinfo:

Aurinkopuuteri, joka antaa iholle kauniin päivettyneen hehkun. Levitä kasvoille puuterivipalla tai -siveltimellä.

Vain myymälässä
Gosh Pressed Powder -kivipuuteri 10 g

Gosh Pressed Powder -kivipuuteri 10 g

14,50
Verkkokaupassa

Gosh Pressed Powder -kivipuuterin koostumus on kevyesti voidemainen. Ainutlaatuisten hienojakoisten mattapuuterihiukkasten ansiosta puuteri sulautuu helposti ihoon. Sisältää Mica -pigmenttiä, jonka ansiosta tuote levittyy helposti ja jättää iholle silkkisen lopputuloksen. Erittäin hienojakoiset puuterihiukkaset jättävät ihon joustavaksi ja antavat ihon hengittää ilman ”naamiomaista tunnetta”. Erityisen kevyen lopputuloksen aikaansaamiseksi käytä puuterin levittämiseen puuterisivellintä. GOSH Pressed Powder -kivipuuteria voidaan käyttää minkä tahansa meikkivoiteen kanssa meikin viimeistelyyn ja pidentämään sen kestoa jättämällä ihon silkkisen mattapintaiseksi. Tuotetta voidaan käyttää myös yksinään kontrolloimaan ihon kiiltoa ja pitämään ihon mattapintaisena. Tuote on hajusteeton.

Tuoteinfo:

Hienojakoinen kivipuuteri pitämään ihon mattapintaisena. Levitä iholle puuterivipalla tai -siveltimellä.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Gosh Bronzing Shimmer Powder -puuteri 9 g

Gosh Bronzing Shimmer Powder -puuteri...

Alk. 7,25 (14,50)
Verkkokaupassa

Gosh Shimmer Powder on uusi fantastinen aurinkopuuteri, joka antaa kasvoillesi upean kesäisen hehkun.

Tuoteinfo:

Levitä kasvoille puuterisiveltimellä.

Useita vaihtoehtoja
Gosh Giant Sun Powder Gold -aurinkopuuteri 30 g

Gosh Giant Sun Powder Gold -aurinkopu...

22,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miksi odottaa kesään? Anna ihollesi kaunis päivettynyt hehku vuodenajasta riippumatta. GOSH Giant Sun Powder Gold -aurinkopuuteria voit käyttää koko kasvoille tai vain poskille saadaksesi kauniin päivettyneen hehkun. Jos haluat korostaa alueita, jotka normaalisti päivettyvät, voit käyttää aurinkopuuteria otsaan, poskipäihin, decolletélle, olkapäihin ja nenän päähän. GOSH Giant Sun Powder Gold -aurinkopuuteri on erittäin pitkäkestoinen ja se sisältää Micaa - valoa heijastavaa mineraalia, joka antaa kasvoille kauniin hehkun. Tuote on erittäin helppo levittää. Saadaksesi parhaan lopputuloksen, levitä puuteri GOSH Powder Brush -siveltimellä. Koska tuote on valmistettu mineraaleista ja se on öljytön, hajusteeton, eikä se sisällä vahoja, soveltuu se erinomaisesti myös niille jotka haluavat mahdollisimman luonnonmukaisen tuotteen.

Tuoteinfo:

Aurinkopuuteri, joka antaa iholle kauniin päivettyneen hehkun. Upea kookas rasia. Levitä kasvoille puuterisiveltimellä.

4,0 / 5
Sivun alkuun