hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Gosh (6 kpl)

GOSH Velvet Touch Primen Set Powder mattapuuteri 7 g

GOSH Velvet Touch Primen Set Powder m...

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mattapuuteri, joka toimii primer -eli pohjustustuotteena ja/ tai meikin kiinnittäjänä. Tuote pienentää ihohuokosia, vähentää juonteiden näkymistä, peittää ihon punaisuutta ja ihon pieniä virheitä sekä kontrolloi ihon kiiltoa ja kosteuttaa ihoa.

Tuoteinfo:

Mattapuuteri. Tuotetta voi käyttää pohjusteaineena meikkivoiteen alla ja/ tai meikin kiinnittäjänä meikkivoiteen ja puuterin päällä. Tuoksuton, ei sisällä parabeeneja.

Gosh Velvet Touch Foundation Primer -meikinalustuote 30 ml

Gosh Velvet Touch Foundation Primer -...

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

GOSH Velvet Touch Foundation Primer -meikinalustuote täyttää juonteet ja laajentuneet ihohuokoset jättäen ihon sileäksi ja mattapintaiseksi, sekä mahdollistaen meikkivoiteen hyvän levittyvyyden. Koostumukseltaan geelimäinen kirkas tuote sisältää Matrixyl 3000 aktiiviainesosan, joka vahvistaa ihon kollageenisäikeitä ja parantaa ihon elastisuutta. Tuotetta voidaan käyttää kosteusvoiteen päälle tai yksinään puhtaalle iholle. Tuote on hajusteeton ja säilöntäaineeton. Tuote on helppo annostella pumppupullosta.

Tuoteinfo:

Täydellinen meikinalustuote kaikille meikkivoiteille. Levitä tuote kosteusvoiteen päälle tai suoraan puhtaalle kasvojen iholle.

4,25 / 5
Gosh Clik'n Conceal -peiteväri 2,9 g

Gosh Clik'n Conceal -peiteväri 2,9 g

Alk. 11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gosh Click'n Conceal on korkealaatuinen peiteväri, joka peittää tummat silmänaluset ja piilottaa ihon epätasaisuudet ja punoitukset. Sen helppo 'klikkaus' ominaisuus tekee tuotteen käytöstä helppoa missä ja milloin vain! Sävyt 1, 2, ja 3 on tarkoitettu tummille silmänalusille ja turvotuksille. Sen uudistava koostumus hoitaa samalla ihoa pehmentäen sitä. Se myös kosteuttaa ja suojaa silmänalueen herkkää ihoa. Vihreä sävy 4 on tarkoitettu peittämään ihon punoitusta, kuten näppyjä. Ei sisällä hajusteita eikä parabeeni-säilöntäaineita.

Tuoteinfo:

Peiteaine kasvoille. Kätevällä siveltimellä on helppo levittää peiteainetta esim. tummille silmänalusille.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun