{}

Goldwell (31 kpl)

Goldwell Dualsenses Men Hair & Body shampoo 300 ml

Goldwell Dualsenses Men Hair & Body s...

Hair & Body Shampoo kaikille hiustyypeille. Hiusten ja vartalon virkistävään, jokapäiväiseen puhdistukseen. Hoitaa ja kosteuttaa. Saa hiukset näyttämään terveiltä ja vahvemmilta.

Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights AntiBrassiness shampoo 250 ml

Goldwell Dualsenses Blondes & Highlig...

Keltaisuutta vähentävä shampoo hehkuville vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Innovaatio: Mirabelle-luumun lipidiöljyä sisältävä, ainutlaatuinen FadeStopFormula vähentää värin haalistumisen minimiin. Neutraloi ei-toivottuja keltaisen vivahteita vaaleissa hiuksissa. Tarjoaa välittömästi uudistavaa hoitoa.

Tuoteinfo:

Keltaisuutta vähentävä shampoo hehkuville vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,3333 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Curly Twist Moisturizing shampoo 250 ml

Goldwell Dualsenses Curly Twist Moist...

Puhdistaa hellävaraisesti ja kosteuttaa hiuksia. Antaa välittömästi luonnollista kimmoisuutta ja joustavuutta-tuloksena täydellisesti muotoillut ja kiiltävät kiharat.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects seerumi 100 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Eff...

6 tavalla vaikuttava seerumi kuiville ja rasittuneille hiuksille. Vaikuttaa syvällä hiuksissa. 6 välitöntä vaikutusta: kiilto, joustava pehmeys, elastisuus, sileys, terveet latvat ja vähemmän hiusten katkeilua. Sisältää todella runsaasti aktiiviaineita. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

6 tavalla vaikuttava seerumi kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Levitä muutama painallus pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Color Serum Spray suihkeseerumi 150 ml

Goldwell Dualsenses Color Serum Spray...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suihkeseerumi normaaleille ja hennoille värihiuksille. Tehostaa värinloistoa. Suojaa hiuksia kuumuudelta. Hoitaa hiukset niitä veltostuttamatta. ColorChromaComplex, joka sisältää väriä suojaavaa granaattiomenauutetta, UV-suodattimen ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Suihkeseerumi normaaleille ja hennoille värihiuksille. Käyttö: Ravista hyvin ja suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella.

4,2857 / 5
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Serum Spray suihkeseerumi 150 ml

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suihkeseerumi paksuille ja karheille värihiuksille. Tehostaa värinloistoa. Suojaa hiuksia kuumuudelta. Tarjoaa ravitsevaa hoitoa. ColorChroma-Complex, joka sisältää erittäin hoitavaa vadelmansiemenöljyä, UV-suodattimen ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Suihkeseerumi paksuille ja karheille värihiuksille. Käyttö: Ravista hyvin ja suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella.

4,5 / 5
Goldwell Dualsenses Curly Twist 60sec tehohoito 200 ml

Goldwell Dualsenses Curly Twist 60sec...

Elvyttää hiukset jopa 100-prosenttisesti yhdessä minuutissa. Vahvistaa hiuksia intensiivisesti, hiukset tuntuvat olevan täynnä kimmoisuutta ja joustavuutta.

4,5714 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Rich Repair Thermo Leave-In Treatment suihkehoito 150 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair Therm...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lämpöaktiivinen, hiuksiin jätettävä suihkehoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Lämpöaktiivisen koostumuksensa ansiosta rakennepaikkaa hiuksia sisältä käsin tekemättä niitä raskaiksi. Parantaa välittömästi kammattavuutta ja kiiltoa. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Lämpöaktiivinen, hiuksiin jätettävä suihkehoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Ravista hyvin ja suihkuta pyyhekuiviin tai kevyesti esikuivattuihin hiuksiin. Ei huuhdella. Föönaa.

4,5 / 5
Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 sec Treatment tehohoito 200 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 se...

60 sekunnin tehohoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Elvyttää hiukset jopa 100-prosenttisesti yhdessä minuutissa. Hoitaa jopa erittäin vahingoittuneet hiukset sisältä käsin. Antaa hiuksiin vaikuttavaa joustavuutta ja kiiltoa. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

60 sekunnin tehohoito kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa 1 minuutti ja huuhtele huolellisesti.

4,1667 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Rich Repair Cream shampoo 250 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair Cream...

Täyteläinen shampoo kuiville ja rasittuneille hiuksille. Puhdistaa hiukset poikkeuksellisen hellävaraisesti. Syvähoitaa hiukset tehokkaasti. Antaa hiuksiin välittömästi joustavaa pehmeyttä ja kiiltoa. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Täyteläinen shampoo kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage conditioner hoitoaine 200 ml

Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti...

Hiusten katkeilua estävä hoitoaine kuiville ja rasittuneille hiuksille. Vähentää tehokkaasti hiusten katkeilua jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Palauttaa hiuksiin niiden luonnollisen elastisuuden ja joustavan pehmeyden. Parantaa kammattavuutta. Uudistava IntraLipidComplex, joka sisältää pashmina-silkkiproteiineja ja Instant Microfluid -teknologian.

Tuoteinfo:

Hiusten katkeilua estävä hoitoaine kuiville ja rasittuneille hiuksille. Käyttö: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun